timemaster89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2009
- Poena
- 375
au bre, koliko me drma trema, ne sećam se kad me je drmala ovoliko, hodam po stanu ne znam šta ću od sebe, ne mogu da učim, oprao sudove, raspremio ceo stan, ludim :d
Cek, cek, cek ... jel'to znaci da ja sa US bnet nalogom moram da cekam do sutra u 9?? Skinuo sam EUgb klijent i u opcijama mi je EU server.
au bre, koliko me drma trema, ne sećam se kad me je drmala ovoliko, hodam po stanu ne znam šta ću od sebe, ne mogu da učim, oprao sudove, raspremio ceo stan, ludim :d
Ja sam kupio igru preko battle.net-a ali sam je platio u eurima. Valjda se gleda nalog na battle.net-u kada budeš hteo da igraš? Nebitno da li imaš US ili EU verziju?
PS. Fak it. Ionako ga ne planiram igrati noćas...
Covek ti je lepo napisao. Samo je bitna verzija igre nista drugo.
Pa znam da je WoW bio ogranicen sa zonom gde si kupio igru. Mislim da je tako i ovde. Neznam...
Nije tako sa Diablo 3, kao sto nije bilo ni sa Diablo 2. Mozes da se prikljucis na koji god hoces server sa jednim kljucem.
Riba mi dolazi.... -.-
Zbog localization (tekstovi, valute, itd.) i stvari koje samo Blizzard zna.
Od nas par koji su narucili sa dvd.co.uk - jel vam ista javljaju? Ja slao par mail-ova, kuliraju me![]()
Your recent order with DVD.CO.UK
We thought you would like to know that the following items have been successfully processed and will shortly be dispatched to you by Royal Mail First Class post.
DIABLO3PC Diablo III (PC/Mac DVD)
Hebote...ovakav osecaj sam imao dok sam cekao zena da mi se porodi. :d
da, meni je stiglo ovo danas popodne :
pare su mi skinute sa kartice
Nikad se nisam bolje osecao, hahahha
E sad kad ce stici, videcemo.
Kome prvom stigne da je narucio kutiju sa dvd.co.uk neka javi ovde
Stay a while, and listen!
:smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari