Šta je novo?

Diablo 3

Ideeeemo. Instaliranje :d

EDIT: Mislim da ce blizz serveri pasti i tokom instalacije. Meni kaze da ne moze da strimuje ili tako nesto :trust:

Poslednja izmena:
Trazi aktivaciju... Plus mi izbacuje neku gresku za streaming :D

Edit: proradilo :)

Poslednja izmena:
Indeed baguje, taj stream crap error dobija, ah well. Nadam se da ce se svi bagovi sada izdesavati i da ce u ponoc sve glatko ici (yeah right) :D

Yup, greska za streaming. Nista od instalacije, Let the chaos on forums worldwide begin :)))

Meni za sada izbacuje ovo:

PS. Probajte US verziju vi koji je imate. Meni US verzija ne izbacuje gresku sa steaming... :p

Prilozi

• problemqs.jpg
    problemqs.jpg
    184 KB · Pregleda: 95
Poslednja izmena:
Ako zeza instalacija to znaci da veceras nema igranja pre 2-3. Valjda ce barem instalacija da proradi do 8 kad dolazim kuci

Kapiram da je ovo sa instalacijom problem prevelike navale na servere

Ahaha blizz kraljevi nad kraljevima, 11 godina drndaju igru, 6 meseci bete i onda failuju na launch day :D

Kreno je! Radi!

Provereno, US varijanta se evo meni upravo instalira.

Pa to je normalno ja sam siguran da ce veceras u 00:01 puci serveri, uvek je tako sa blizzardom

Nego recite mi šta ste kliknuli kada vam je zatražilo da aktivirate D3 odmah na početku?

moja kutija je poslata :)

Meni izbacuje unexpected error :S

Ajmo ljudiiiii !!!!!

DrQWgl.jpg

Poslednja izmena:
Evo ja sam instalirao engb bez problema. Ali mi je cudna jedna stvar u opcijama igre stoji da se kaci na americke servere :/ Pa sam morao menjati to.

To je default setting zato sto su en verziju samo preimenovali iz usa nema nikakve druge razlike :D

Evi meni isto zavrsio install. Instalirao sa US varijantu i bez problema prebacio na EU. Sad opet cekanje... :S

Koja su vam maksimalna graficka podesavanja u igri? Koliko vidim nista se nije promenilo od bete...

:sceptic: NEVEROVATNO!!!
Kakav sam ja bolid, pa to nema nigde. :sceptic: Da sam danas umro, ne bih znao da sutra izlazi DIII :wall: Cccc, kakav sam magarac, pojma nisam imao. :wall:
Ima bilion strana, negde sam video neki guest key, tako nesto. Moze li u kratkim crtama objasnjenje sta treba za igranje kao guest? Odakle se skida instalacija i gde da nadjem key? Nemam sad pare za full igru, tek za sledecu platu :wall:
Boze kakav sam bolid...cccc...
Kad se budete obrisali zbog instalaciE, moze li neko da odgovori?

Ljudi koji su kupili fizicku kopiju igre ce imati guest pass unutar kutije, snjim ces moci da igras starter verziju d3 tj isti sadrzaj koji je bio u beti.

Nazad
Vrh Dno