Šta je novo?

Diablo 3

Bilo bi lepo da Rerna63 i Džoni odgovore na PM koji sam im poslao pošto vidim da su online :)

Pih sto je blizz ovako kompresovao animacije, intro je prepun artifakta usled malenog bitrate-a, ko da gledam neki divx film iz proslog veka :*(

Ljudi koji su kupili fizicku kopiju igre ce imati guest pass unutar kutije, snjim ces moci da igras starter verziju d3 tj isti sadrzaj koji je bio u beti.

Znaci radim isto sto i X ljudi u ovom momentu samo sto igru aktiviram sa guest passom koji moram da zickam okolo? :D

error 108 mi javlja.
Srecom pa mi je ovo prvi digitalni DL u zivotu.. i poslednji.

Trenutno je nemoguce dl-ovati klijent, na celom sajtu ne radi nijedan link ka klijentu.

ne znam dal da ubacujem d3dark :S

Sad ima oči da ispadnu od dl-ovanja :) bar 3 - 4 sata

Ja jos u petak skinuo igru :D znao sam da ce juce i danas biti ludnica.

Znaci, It has begun!

^ Nadam se da si skinuo novi installer za GB EU verziju koja dodaje 50tak mega koji su falili u orginalnom installeru.

Ne mogu da verujem da nas jos samo 4 i po sata deli od izlaska Diabla 3. Toliko sam cekao ovo, da sam skoro omatorio i izgubio volju za gamingom, ali ipak danas sam otisao i potrosio 300e na monitor samo zbog ove igre.

Mislim da ce biti cestitanje posle 12, "srecna nova Diablo godina". :D

Kako se resiti ovoga pitanje je sad?

Similar to "An unexpected decryption error occurred", the error 108 can be caused by corrupted, damaged or incomplete installation files. This can often times be caused by closing the downloader early. Though the downloader may show 100%, please allow some time for it to fully complete.

You may be able to fix this by running the downloader and pointing it to the same saved location so that it may scan and download any missing files.

If the problem persists, let us know.

Sad nadjoh ovo pa cu da probam.

Poslednja izmena:
Uf sad sam se isprepadao, pustim ja enGB instalaciju taman da krene ono mi izbaci Your operating system is not supported , a ja imam windows 7 64 ,srecom ostavio sam enUS instalaciju na kompu, pustio preko nje i sada normalno ide instalacija evo je na 5% :)

Tonight! xD 12 godina te cekam! \o/

163301_10150807006381641_157102206640_9886851_2020776230_n.jpg

Ja danas u Delta sitiju i u Tehnomarketu kartonska kutija i u njoj poredjani prazni (valjda) diskovi D3, ja u cudu kako sam preskocio hajp na Benchu o D3, kad ono mosa sutra moze da se kupi.

Posto sam instalirao enUS verziju,namestio sam u podesavanjima da moj region bude europe. Medjutim u breaking news i dalje pise da serveri krecu 15. u 00:01 po PDT. Sta to dakle znaci da li ce me konketovati na evropske servere ili na americke kada se budem ulogovao?

Posto sam instalirao enUS verziju,namestio sam u podesavanjima da moj region bude europe. Medjutim u breaking news i dalje pise da serveri krecu 15. u 00:01 po PDT. Sta to dakle znaci da li ce me konketovati na evropske servere ili na americke kada se budem ulogovao?

Pa sad i mene ovo muči. Isto sam instalirao US verziju, međutim kako nam je dozvolilo da instaliramo US verziju u 17h? Verovatno će nas i pustiti da krenemo sa igrom u 00.01 h večeras.

Poslednja izmena:
Meni piše 15. 0:00 CEST na gb clientu :)

Gledaj ovako ljudi koji su kupili USA verziju igre ce moci igrati na EU serverima, ali tek kada zvanicno kod njih krene, znaci od 9 ujutru sutra. E sada da li se ti sa USA klijentom smatras USA ili EU igracem neznam. Al da bi bio 100% siguran ja bi na tvom mestu ipak skinuo EU verziju, al to ne bi stigao svakako do ponoci tako da neznam sta da ti kazem osim da se molis da ces moci da pikas u ponoc :)

ma imam ja eu verziju ali mi izbacuje gresku da nemam podrzan operativni sistem :/

Ja imam win7 64bit i proslo sve bez problema...

Ja lepo idem u 00:00 u katedralu ispod Vuka po svoje i negde oko 1:00 da poubacujem btagove i natenane. Diablo 3 ce se igrati godinama, kao i dvojka, tako da jurcanja nema. Ovo je dugogodisnja zabava. Igra koja ce cucati na hardu dugo, dugo...

Ja lepo idem u 00:00 u katedralu ispod Vuka po svoje i negde oko 1:00 da poubacujem btagove i natenane. Diablo 3 ce se igrati godinama, kao i dvojka, tako da jurcanja nema. Ovo je dugogodisnja zabava. Igra koja ce cucati na hardu dugo, dugo...

Ja odo do Gigatrona, laske mi je zbog prevoza pa cu brze stici kuci. :banana:

Hebote...ovakav osecaj sam imao dok sam cekao zena da mi se porodi. :d

Vrh Dno