Šta je novo?

Diablo 3

receno mi je ko aktivira igru prije zvanicnog pustanja bice banovan.dal je istina nemam pojma!

Onda jedino ima logike da pazite da se ulogujete na evropu ( podesite u settingsu igre) jer ako se nakacite na US nema nista do ujutru.

Upravo.

Kao sto smo u beti birali servere (u samoj igri), tako i ovde. Taj Amerikanac moze komotno da upali igru u 00.00 po nasem vremenu i da igra na nasim serverima. Isto vazi i za Kineze. Ali ako nemaju enGB, onda naravno nece videti tekstove (i uopste pitanje da li ce enUS dobiti patch za aktivaciju pre njihove ponoci, tako da bi i njima trebao enGB), ali to je nesto drugo.

Poslednja izmena:
hahaha ceo dan pratim temu i ceo dan se smejem :)
negde do 1-2 sata postovi su bili manje-vise normalni, a onda je sve otislo u... :))
daj da zadnjih 7-8 stranica izdvojimo iz teme i zalepimo u sticky!

Ovo je bura pred zatisije!:)

I da samo mali podsetnik za vas sve koji budete krenuli sa igrom: KO SPOJLUJE CELAVA MU MAMA xD

Patch se skida u toku instalacije oko ~120 MB

I OVO PISEM SA CAPS DA SAMO JEDNOM NAPISEM !

Od izabrane drzave na battle.net nalogu zavisi kad mozes da igras, ako ti tamo stoji USA ne mozes na EU servere jer u USA nije krenula igra. Ako stoji recimo Serbia mozes da imas i kineski Diablo 3 ne mozes na Asia servera da igras jer u EU nije jos live igra. Key je global, igre su global, battle.net nalog ima region !

Over and out, odoh da meditiram. :wave:

Poslednja izmena:
Patch se skida u toku instalacije oko ~120 MB

I OVO PISEM SA CAPS DA SAMO JEDNOM NAPISEM !

Od izabrane drzave na battle.net nalogu zavisi kad mozes da igras, ako ti tamo stoji USA ne mozes na EU servere jer u USA nije krenula igra. Ako stoji recimo Serbia mozes da imas i kineski Diablo 3 ne mozes na Asia servera da igras jer u EU nije jos live igra. Key je global, igre su global, battle.net nalog ima region !

Over and out, odoh da meditiram. :wave:

Alah manet Hasane Fendiću. Hvala na ovome. Ovo sam hteo da znam i nikako da negde pročitam. '*** ih ker što su zakomplikovali sa ovim regionalnim verzijama installer-a.

Ja sam probao da se logujem, prodje proveru battle.net naloga i stane na onom srednjem i ispise "server maintance". Nadam se da nece biti i u EU ovaj zesci z****.

Vest za prost narod:
Skid radi na server emulatoru vec nedelju dana,igrace se Diablo i pod nasi krovovi..:D

Ja odoh da spavam. Sutra radim prvu. Vi koji planirate igrati noćas, srećno vam bilo.

Sada manuelno dodaju flagove u aziji onima koji su kupili digitalnu kopiju

Ma radim i ja prvu,ali barem pola sata moram odigrati,ako bude moglo!
Sada manuelno dodaju flagove u aziji onima koji su kupili digitalnu kopiju
Sta to znaci?

Poslednja izmena:
Mislim da mi sto smo uzeli igru od wahada nemamo sta da brinemo, obzirom da igra definitivno nije digital download, vec standardna verzija.

Ja odoh da spavam. Sutra radim prvu. Vi koji planirate igrati noćas, srećno vam bilo.

Zasto?!? Pre bi skocio sa mosta u Dunav, nego to radio, cekam igru 12 godina i da je spojlujem za 10min.

Zamolio bi modove da banuju za stalno one sto u prvih 10 dana iznesu neke spojlere. :D

Neće bre. Mislim da će biti problema možda prvih 10-15 minuta, kao i sa instaliranjem danas i da će sve proraditi kako treba. Ipak su ga testirali dugo već.

Sobzirom na situaciju u aziji gde su serveri vec pusteni...tesko da cemo igrati nakon 10min.Ipak ajde da drzimo palceve :)

Mislim da mi sto smo uzeli igru od wahada nemamo sta da brinemo, obzirom da igra definitivno nije digital download, vec standardna verzija.
Ne smem ni da pomislim na to!

Zamolio bi modove da banuju za stalno one sto u prvih 10 dana iznesu neke spojlere. :D
Diablo 3 ends whit a bang, you will get in to a very large fight, kill Diablo, but his soul will escape, there for the story continues , and you will w8 15 years for Diablo 4, long live the chosen one that will see the real end of the game Xd

Nazad
Vrh Dno