Onda jedino ima logike da pazite da se ulogujete na evropu ( podesite u settingsu igre) jer ako se nakacite na US nema nista do ujutru.
Ovo je bura pred zatisije!![]()
Mene nisu zvali,iako su rekli da će javiti kada stigne.guzo, vidimo se, zvali me danas iz gamesa da je pokupim večeras![]()
Patch se skida u toku instalacije oko ~120 MB
I OVO PISEM SA CAPS DA SAMO JEDNOM NAPISEM !
Od izabrane drzave na battle.net nalogu zavisi kad mozes da igras, ako ti tamo stoji USA ne mozes na EU servere jer u USA nije krenula igra. Ako stoji recimo Serbia mozes da imas i kineski Diablo 3 ne mozes na Asia servera da igras jer u EU nije jos live igra. Key je global, igre su global, battle.net nalog ima region !
Over and out, odoh da meditiram. :wave:
Sta to znaci?Sada manuelno dodaju flagove u aziji onima koji su kupili digitalnu kopiju
Ja tipujem da ce u igru moci da se udje oko 2-3 ne pre toga
Ja odoh da spavam. Sutra radim prvu. Vi koji planirate igrati noćas, srećno vam bilo.
Neće bre. Mislim da će biti problema možda prvih 10-15 minuta, kao i sa instaliranjem danas i da će sve proraditi kako treba. Ipak su ga testirali dugo već.
Ne smem ni da pomislim na to!Mislim da mi sto smo uzeli igru od wahada nemamo sta da brinemo, obzirom da igra definitivno nije digital download, vec standardna verzija.
Zamolio bi modove da banuju za stalno one sto u prvih 10 dana iznesu neke spojlere.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari