Šta je novo?

Diablo 3

au bre, koliko me drma trema, ne sećam se kad me je drmala ovoliko, hodam po stanu ne znam šta ću od sebe, ne mogu da učim, oprao sudove, raspremio ceo stan, ludim :d

Izgleda sam resio ovaj problem sa enGB instalacijom, cackao sam svasta nesto i uglavnom sada je na 1% :) izbrisao sam enUS

Od nas par koji su narucili sa dvd.co.uk - jel vam ista javljaju? Ja slao par mail-ova, kuliraju me :(

@mad muzzy
Tacno tako, ti sigurno pre 9 ujutru nemere da pikas d3 :(
Ti si bese u $ placao igru right ? Moci ces da igras na eu serverima redovno, ali tek kada se aktiviraju oni iz usa posto blizz ne bi da i ameri zagadjuju u ponoc launch :D Al ce posle tog kriticnog momenta svako moci igrati svugde, ako hoces moze igrati i sa malim azijatima :)

Poslednja izmena:
Cek, cek, cek ... jel'to znaci da ja sa US bnet nalogom moram da cekam do sutra u 9?? Skinuo sam EUgb klijent i u opcijama mi je EU server.

Pa us i eu su isti... Bar mislim... Samo gore promeni u adresi na eu.

Jer ja na battle net mogu da se prijavim i na US i na EU sa istim podacima. A igru cu dodati na EU.

Pa bitno je koju si verziju igre kupio ne gde ti je nalog i koji klijent si skinuo, posto si uzeo od Wahada to je EU igra to jest igraces snama u ponoc :)

Al neko je ovde pisao da je platio igru 60$ preko us battle net-a, ako je to neko uradio onda mora 9 ujutru da ceka.

Ovaj zadnji gigabajt usporio najstrašnije :)

Ja sam kupio igru preko battle.net-a ali sam je platio u eurima. Valjda se gleda nalog na battle.net-u kada budeš hteo da igraš? Nebitno da li imaš US ili EU verziju?

PS. Fak it. Ionako ga ne planiram igrati noćas...

Ja sam kupio igru preko battle.net-a ali sam je platio u eurima. Valjda se gleda nalog na battle.net-u kada budeš hteo da igraš? Nebitno da li imaš US ili EU verziju?

PS. Fak it. Ionako ga ne planiram igrati noćas...

Covek ti je lepo napisao. Samo je bitna verzija igre nista drugo.

Igre nemaju "verzije", sve su global region. Nego prosto izaberete u opcijama koje servere hocete.

EDIT: Kad kazem igre, mislim na fizicke kopije i digitalne kljuceve.

Poslednja izmena:
Riba mi dolazi.... -.-

evo ga kod mene

Prilozi

• photo.JPG
    photo.JPG
    641.9 KB · Pregleda: 93
  • photo (1).JPG
    photo (1).JPG
    631.1 KB · Pregleda: 89
  • photo (2).JPG
    photo (2).JPG
    686.4 KB · Pregleda: 96
  • photo (3).JPG
    photo (3).JPG
    593.7 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Pa znam da je WoW bio ogranicen sa zonom gde si kupio igru. Mislim da je tako i ovde. Neznam...

Po meni ih sprecava kljuc jer svaki kljuc nosi region u sebi.

Poslednja izmena:
Pa znam da je WoW bio ogranicen sa zonom gde si kupio igru. Mislim da je tako i ovde. Neznam...

Nije tako sa Diablo 3, kao sto nije bilo ni sa Diablo 2. Mozes da se prikljucis na koji god hoces server sa jednim kljucem.

EDIT: Ponavljam jos jednom, kljucevi NEMAJU regione, it's Global key. Ko je igrao Diablo 2, zna o cemu pricam.

Poslednja izmena:
Nije tako sa Diablo 3, kao sto nije bilo ni sa Diablo 2. Mozes da se prikljucis na koji god hoces server sa jednim kljucem.

Moguce, kazem nisam siguran. Neznam sto su onda pravili zabunu sa ovim klijentima(us, engb) bzv...

Zbog localization (tekstovi, valute, itd.) i stvari koje samo Blizzard zna.

Zbog localization (tekstovi, valute, itd.) i stvari koje samo Blizzard zna.

Dobro.. A kako onda neko tek sutra u 9 moze da igra?

Onda jedino ima logike da pazite da se ulogujete na evropu ( podesite u settingsu igre) jer ako se nakacite na US nema nista do ujutru.

Poslednja izmena:
Od nas par koji su narucili sa dvd.co.uk - jel vam ista javljaju? Ja slao par mail-ova, kuliraju me :(

da, meni je stiglo ovo danas popodne :

Your recent order with DVD.CO.UK

We thought you would like to know that the following items have been successfully processed and will shortly be dispatched to you by Royal Mail First Class post.

DIABLO3PC Diablo III (PC/Mac DVD)

pare su mi skinute sa kartice :)
Nikad se nisam bolje osecao, hahahha

E sad kad ce stici, videcemo.
Kome prvom stigne da je narucio kutiju sa dvd.co.uk neka javi ovde

Stay a while, and listen!
:smoke:

:d

6SqVa.jpg

da, meni je stiglo ovo danas popodne :

pare su mi skinute sa kartice :)
Nikad se nisam bolje osecao, hahahha

E sad kad ce stici, videcemo.
Kome prvom stigne da je narucio kutiju sa dvd.co.uk neka javi ovde

Stay a while, and listen!
:smoke:

Fuuuuuuuuck, meni i dalje pise "pending" -.-'''

Ja palim u GameS, vidimo se tamo ko bude isao. :)

Bili mi drugari da prekopiraju instlaciju diabla 3 , kupili danas jeftino ključeve 4000-4500din kako ko,
sedimo mi tako gledamo intro , najednom kaže drug "a je meni kao da je nova godina" , a mi ostali
svi od jednom , "i meni" , "i meni" , "****te i meni" . Šta reći .... :D

Nazad
Vrh Dno