Šta je novo?

Diablo 2 Battlenet

Evo malopre sam probao Diabla da igram i OCAJNO mi radi!? Prvo u pojedinim momentima dosta uspori (zasecka) da bi par sekundi nakon toga strahovito ubrzao! Ne mogu normalno da igram i strasno mi smeta. U medjuvremenu sam promenio samo CD-ROM i nista vise. Laga nije bilo, tj. kretao se oko 100-125ms max. Da li se ovo i vama desava ili ne?

Deshava se s' vremena na vreme... Iritirajuce strashno... Kao i ono vechito chekanje da napravi igru ili nerviranje zbog lag-a... Ko bi rekao da igranje moze tako lako da presedne :(

Ma ok je lag (bilo ga je i ranije) ili ti neuspeli pokusaji da se igra kreira. Ovo danas je za mene bio novi momenat pa sam pomislio da nije nesto do hardvera. Sudeci po tvom odgovoru izgleda da nije, tako da se nadam da je u jutarnjim satima bolje.

Silent, jel si ti bese trazio Oath? Ajde ako hoces da ti to dam, samo mi reci kad ces biti na bnetu. Meni su se ikonice opet sj*bale (full screen u win pinball je krivac) pa sam odlucio da osvezim likove u D2 i malo opicim Eldrich-Shank-Pindle-Travi. :)

Poslednja izmena:
Bicu vecheras oko 01h na Bnet-u...

Odgovara mi Oath, mada, ne bih se bunio ni za beast, grief ili fury, ali, ne bih da preterujem :D
Taman cu onda morati da potrazim neki 4soc shield da napravim SPIRIT da ukombinujem sa tim oruzjem...

Nego, zanima me i da li da pravim Fortitude sa 4soc 400-450 defence oklopima ili da jurim neshto bolje??

I da li je dobar HONOR ubaciti u 5soc cryptic axe?
Da jurim veci damage ili bolji attack speed za merc-ovo oruzje??

p.s. ako se neko razume u cene: koliko moze da se uzme za 4.soc aromor, 5soc i 6soc oruzje?? U runama naravno?? :)

- Sorry, ja sad idem da spavam cim napisem ovaj post.
- Dacu ti Oath sutra, ali ne mogu Beast i Grief jer ih koristim na PvP barbu.
- Dacu ti i neki Monarch za Spirit. Skoro sam siguran da ih imam negde.
- Za Fortitude pokusaj da nadjes neki Archon plate (ili Wyrmhide ili Scarab Husk), def 450+.
- Honor? Nikad to nisam koristio. To je ok za low level merca. Kasnije ga zameni necim boljim.
- Ako za merca hoces damage onda napravi Obedience u eth Crypticu ili eth CV-u. Jeftine rune a max dmg preko 1000.

Obedience, 5 Socket Polearms, Hel + Ko + Thul + Eth + Fal

30% Chance To Cast Level 21 Enchant When You Kill An Enemy
40% Faster Hit Recovery
+370% Enhanced Damage
-25% Target Defense
Adds 3-14 Cold Damage 3 Second Duration (Normal)
-25% To Enemy Fire Resistance
40% Chance of Crushing Blow
+200-300 Defense (varies)
+10 To Strength
+10 To Dexterity
All Resistances +20-30 (varies)

Requirements -20%

Za cene nemam pojma. Oci mi se sklapaju. Laku noc! :)

Poslednja izmena:
Ajde kad se skroz opremite i dostignete bar lvl 90 da se malo krljamo iz zezanja. :)
Sa barbarianom znam da sam dobar, ali bih voleo da se izvezbam u PvP-u sa bonemancerom i pala zealerom... pogotovu sa ovim necrom. To nikad nisam probao. Evo sad sam lvl 81 sa njim, hell, act 3.

Woohoo!! Sklopio sam FORTITUDE :D
Menjao dve IST za LO i sklopio u onaj 4soc archon plate shto mi dade Diablo :)
Sada, defence mi je oko 2.000-2.500, a kad grune 15lvl cold armor, skache na trichavih 10.000 :D

Jedino shto nikako da se odluchim da li da koristim onaj Bonehew ili Baranar...
Prvi ima dmg od 1.500 do 7.500 + 14 LL, dok drugi ima 3x manji dmg, ali ga chupa shto imam spirit shtit...

Huh, slatke muke :)

Ima li koga da je online sad da mi pomogne da prebacim par itema pliz?
Prebacio sam rune, hvala! :)

Nego, ciji account je *blackbomb od vas ovde?

Poslednja izmena:
Pa gde ste ljudi bre? Sta ima? Evo ja stigao sa odmora. Idem malo na Bnet sada da se podsetim malo.
@diablo blackbomb je nidza, iz bga ja mislim. Sa njim najvise i igram.

Pa gde ste ljudi bre? Sta ima? Evo ja stigao sa odmora. Idem malo na Bnet sada da se podsetim malo.
@diablo blackbomb je nidza, iz bga ja mislim. Sa njim najvise i igram.

Welcome back! ;)
Sa blackbombom sam uglavnom i igrao ovih dana. Super je lik inace.
Nego ajde dolazim i ja na bnet da ti dam Oath sto sam i bio obecao ranije.

E D I T

Veliko izvinjenje za Silenta! Ja sam totalno nesto pobrkao. Istripovao da sam Jovcovu obecao Oath i sve vreme njega cekam da dodje na bnet pa da mu dam mac, a u stvari smo ti i ja bili pricali o tome (postovi #192 i 193)... Sorry! Dao sam njemu malopre pa je rekao da ce da ti ga prosledi kad te bude video.

Poslednja izmena:
Ma, ok je choveche :)
Nishta strashno ;)
Imam onu sekiricu shto si me opremio ranije, a sad se troumim koji runeword da napravim za merc-a, da mu mora ubacim 5 AMN runa u oruzje ili da sachekam da ojacha pa da mu dam onaj 2AMN bonehew poleaxw :D

Da, BlaskBomb je Nikola, ne verujem da je na Bench-u, mozda Tomasbg zna ko je on...
Ja inache mnogo slabo povezujem ko je ko, poshto, svi imaju po tri nick-a + ime, a mene pamcenje ne sluzi bash najbolje kad su imena u pitanju :D
Inache, u mojoj f listi na Bnet-u su i "Eggie", "NME_HF", a ja pojma nemam ko su ti ljudi :D

Nista mi ne pricaj... Nikoli po 3 puta pricam da sam napravio cta pre neki dan. :D

Ako hoces dacu ti na koriscenje ovaj polearm ali ga cuvaj jer imam samo jedan takav pliz i ne bih ga ni prodavao. Pretpostavljam da nije jeftin, ali ga ne bih ni prodavao.

Tomb Reaver Cryptic Axe

Two-Hand Damage: (99-125) To (450-570) (274.5-347.5 Avg)
Required Level: 84
Required Strength: 165
Required Dexterity: 103
Durability: 65
Base Weapon Speed: [10]
+200-280% Enhanced Damage (varies)
+150-230% Damage To Undead (varies)
+60% Increased Attack Speed
+250-350 To Attack Rating Against Undead (varies)
All Resistances +30-50 (varies)
10% Reanimate As: Returned*
+10-14 Life After Each Kill (varies)
+50-80% Better Chance of Getting Magic Items (varies)
+4 To Light Radius
Socketed (1-3) (varies)

Ima 3 soketa. Ako hoces ubaci 3 Amn rune u njega i koristi ga sve dok ne budes napravio neki dobar rw.

Ej diablo aj pomagaj ako mozes. Aj proveri molim te jel imas neki spirit za sorc, skroz sam puko. Nemam nista. Res mi je debelo u minusu. Aj vidi pa ako imas i ako mozes da mi das.

@Jovcov:
Imam ih sigurno bar 2-3 komada i mogu da ti dam jedan. Samo im ne znam stats. A mislim da sam jedan vec dao nekom od vas... verovatno Silentu ili Nikoli. :) Treba "samo" da ga pronadjem u gomili djubreta koje iz nekog razloga cuvam na svojih 60 mula. :S:

Jes', kod mene je Spirit :)
A za Tomb Reaver Cryptic Axe, ne znam, super zvuchi, samo, taj je lvl 83, dok je moj merc lvl 83... Nije problem toliko lvl, nabudzicu ga, vec shto imam onaj jedan poleaxe sa kojim ne znam shta da radim... Kao, ni da li da mu menjam onaj ShaftStop sa nekim armor-om koji ima neku auru, ili mozda helm sa aurom... A shto je najgore od svega, ja sam u sred ispitnog roka, i nemam ni vremena da mislim na sve to :(

Hteo bih i ovako javno da se zahvalim diablu na njegovoj darezljivosti za spirit. Helovo sam ga i dobio 35fcr,108 na manu i 8 damage reduced, zamalo perf.

Ma np covece :)

Hahaha ne mogu da verujem. Napravih jedno 15 spirita do sad i nijednom nisam dobio od 35 fcr. Najbolje sto sam dobio bilo je 34 fcr i to mislim da sam ga dao ortaku da ga soketuje za mene. :D

Jovcove: izvini, nisam stigao da ti javim shta mi se desilo zadnji put kada smo pikali Diablo...
Ladno mi otkazalo napajanje!!!
Tek danas mi je drugar doneo moje staro, slabije napajanje koje sam mu pozajmio pre pola godine, i evo, tek sad sam ga ubacio, i laknulo mi je da sve funckcionishe bez probleme (odnosno, samo je napajanje crklo) :)

Videcu sutra ili preksutra da nabavim neko novo i kvalitetnije napajanje, pa se vidimo na Bnet-u ;)

Poz. ljudi :)

E ako je neko od vas ovde zainteresovan da izleveluje lika od 1. do 80. nivoa za oko 30 minuta, neka se javi pa da se organizujemo. Sve je legalno, radi se u uber Tristramu. Evo ortak i ja smo juce i danas malo cepali, samo nas je lag sprecio oba puta, pa je preporucljivo ovo raditi ujutru. Naravno, pre ovoga potreban je rush do hell-a, ali ako vec imate lika na hellu onda jos bolje. Sto nas vise ima u uber Tristramu to vise ide exp.

Poz

Hehe.. Ocu ja definitivno :D

Nego, imam 8 likova (6 mazgi), i izgleda da ne mogu da pravim josh??
To je neki limit izgleda??

8 likova je limit za jedan account. Mozes da imas koliko hoces account-ova sa po 8 likova. Samo izaberi create new account i cepaj. :)

Pa, u tom sluchaju, imacu jeda acc samo za mule :D
Jel se igra vecheras (nocas)??

Ej silent si ti trazio hwawin komplet? Ako jesi imam dve stvari koje ti fale, ako se dobro secam.

Fali mi samo kaciga... Pa da ukompletiram set, uglacham ga i stavim na zid :)
Ajd. videcemo vecheras ili sutra da mi predash kacigu, ako ti ne treba ;)

Posto me je Jovcov zamolio da okacim shotove svoje nove amazonke reci cu par reci o buildu, mada slike necu kaciti. Dakle, ovako sam je ja pravio i nije skroz zavrsena iako je level 90. PvM amazonka je u pitanju i nema sta da trazi u PvP-u, ali zato cisti sve pred sobom ko od sale. Za immune to lightning monstere tu je merc sa svojim Infinity-jem i conviction aurom. Elem...

LIGHTNING FURY AMAZON

Ova amazonka koristi samo dva skila:
1. Lightning Fury (za sve osim jacih bossova, narocito za rulje);
2. Charged Strike (za bossove).

STAT POINTS:

Strength: Dovoljno da nosis opremu, mada ja nisam nijedan poen ovde stavio. Sa trenutnom opremom strength mi je 207. [base strength = 20]
Dexterity: Dovoljno da nosis opremu (Titan's Revenge se preporucuje za nju i zahteva dexterity od 109). Takodje nisam nijedan poen ovde stavio i sa trenutnom opremom dexterity mi je 121. [base dexterity = 25]
Vitality: Sve preostalo ide ovde. Trenutno sam tu stavio 350 ili 400 poena (nisam vise siguran). Uglavnom, sa opremom vitality mi je 463. [base vitality = 20]
Energy: 0 poena. Sa trenutnom opremom energy mi je 48. [base energy = 15]
Stat points remaining: stoji mi 70 poena neiskorisceno u steku za slucaj da se javi potreba za stavljanjem u str/dex.

SKILL TREE:

Javelin and Spear Skills:

Jab: 1
Poison Javelin: 1
Plague Javelin: 1
Power Strike: 20
Lightning Bolt: 20
Charged Strike: 20
Lightning Strike: 20
Lightning Fury: 20

Passive and Magic Skills:

Critical Strike: 1
Penetrate: 1
Pierce: 1
Dodge: 1
Avoid: 1
Evade: 1

Bow and Crossbow Skills:

Nista se ovde ne stavlja.

OPREMA:

Amazonka:

Weapon: Titan's Revenge (najbolja varijanta je Ethereal Upgraded Titan's Revenge)
Weapon switch: Call To Arms (u Flail-u) + Spirit Monarch
Armor: Enigma / Chains of Honor
Helm: Shako (Um-ovan)*
Shield: Stormshield / Phoenix Monarch
Gloves: Rare/Magic/Crafted Gloves koje daju +2 ili +3 na Java skill, 20% IAS, mana/life leech
Belt: Thundergod's Vigor / Razortail
Boots: War Traveler / Marrowwalk
Amulet: Mara's Kaleidoscope / Rare amu
Rings: Raven Frost, dual leech
Annihilus
Torch

*Kazu da je najbolje da se nosi Griffon's Eye Diadem, ali prvo sto ces ga tesko naci, drugo - tesko ces da ga kupis jer je skup ko djavo, trece - ortak ga je koristio i rekao da je razlika mizerna, tako da koristim shako i uopste se ne uzbudjujem.

Mercenary:

Koristim merca iz Nightmare difficulty-a, Act 2, Offensive (sa might aurom).

Helm: Ethereal Vampire Gaze
Armor: Chains of Honor (u superior non ethereal Great Hauberku)*
Weapon: Infinity (u eteralnom Cryptic Axe-u)

*Bolje da se za merca koriste eteralni oklopi. Ja se nisam odlucio za takav iz prostog razloga sto mi je bilo u planu da po potrebi koristim i njegov oklop.

Poslednja izmena:
Hvala za ovaj guide.
Cuj imam original Diablo II 3 diska i Lod 1 disk original. Burazer hoce da kupuje jos jedan LOD original disk. Da li mi treba i novi Diablo II original 3 cd-a ili mogu sa mojim starim Diablom II 3 cd-a? Valjda ces skontati sta mislim.

Poslednja izmena:
Nema na cemu. Aj' sad lepo ti malo pisi to sto ti je Nidza objasnio posto se i ja nesto razmisljam da uzmem jos jedan LOD. ;)

Pa fora je u ovome. Kad uzmes jos jedan LOD javis mi i ja ti posaljem mailom loader i cd key changer. Onda u folder gde si instalirao diablo ii kopiras loader program i ceo taj folder sa loaderom kopiras na neko drugo mesto. Onda pokrenes cd key changeri tamo imas dva polja. Prvo ti je za classic diablo a drugo za LOD expanziju. Onda kliknes na classic prvo i otvori ti se polje za upisivanje novog cd keya, ides ok i onda kliknes na LOD expanziju polje i tamo upises novi cd key od expanzije. Kad to odradis ikonicu loader iz jednog(originalnog) i iz drugog(Kopiranog) foldera posaljes na desktop(shorcut). I kada pokreces diabla sledeci put pokreces ga pomocu ovih ikonica loadera. Mozes cak i sa istim acc-om odjednom da budes na bnetu. Ako ti nesto nije jasno reci pa cu da ti razjasnim.

P.S.
Moras da uzmes i novog classic diablaII i novog LOD diabla.

Poslednja izmena:
@jovcov:

Hvala za info. Prvo da vidim koliko sad kostaju D2+LOD pa cu razmisliti o tome.

Posto planiram da napravim i treceg barba zamolio sam Nidzu da nas rush-uje obojicu. Tako da mi javi kad budes mogao pa da odradimo to za 30-40min. Mozda veceras?

Pozdrav!

Nema frke. Ja uvek mogu. Samo zovi i ja sam tu.

Nazad
Vrh Dno