Šta je novo?

Devil May Cry 4

Kod mene nisu radile : DIRT, Lost Planet, Assassin's Creed, COD4. Pretpostavljam da je zbog procesora. ***, sad bi isprobao DMC4 na starom kompu ( Athlon XP 2400 ), ali nemam na njemu HDD i napajanje.

Kod mene nisu radile : DIRT, Lost Planet, Assassin's Creed, COD4. Pretpostavljam da je zbog procesora. ***, sad bi isprobao DMC4 na starom kompu ( Athlon XP 2400 ), ali nemam na njemu HDD i napajanje.

Kod mene je radio COD4 kad sam obrisao neki fajl. Ali mislim da to nece biti slucaj kod DMC 4.

DMC 4 zahteva Hyper-Threading ... sto jasno pise u readme fajlu.

Tako da to znaci sipak za sve sa starijim Athlon-ima.

Nema to veze sa tim, moj procesor nema hyper-threading pa mi radi igra. Igra trazi SSE2 instrukcije. Hyper-threading je bio aktuelan kod starijuh P4 procesora jer je mogao da ubrzava multi thread aplikacije na single core procesorima. Kao sto vidis moj procesor to nema, mozda neki skuplji C2D imaju, neznam.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    47 KB · Pregleda: 77
hahahahahahahaha :d😀 :smash:

znaci meni igra ne radi 😛

kakav bre hyper threading...To se vise ne pravi (do Nehalema)

1. System Requirements
----------------------------------------
-Operating System: Microsoft(R) Windows(R) XP *1
Microsoft(R) Windows Vista(TM) *1
-CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 processor supporting HT Technology or higher
(Recommended: Intel(R) Core(TM)2 Duo processor or higher)
-Main Memory: Windows(R) XP : at least 512MB (Recommended: at least 1GB)
Windows Vista(TM) : at least 1GB (Recommended: at least 2GB)
-Video Card: DirectX(R)9.0c/Shader3.0 compatible, VRAM256MB,
NVIDIA(R) GeForce(R) 6600 series or higher
*excluding NVIDIA(R) GeForce(R) 7300 series
(Recommended: NVIDIA(R) GeForce(R) 8600 series or higher)
-Sound Card: DirectX(R)9.0c compatible sound cards
-DVD-ROM Drive: DVD9 compatible drive
-Monitor: 640x480 (VGA) or higher (Recommended: 1280x720 or higher)
-Input Devices: Mouse & Keyboard required (Recommended: Xbox 360(R) Controller for Windows(R))
-Hard Disk Space: at least 8GB

Ja samo navodim ono sto pise.

Poslednja izmena:
pise da ti je potreban makar P4 HT procesor da bi igra radila. To podrazumeva SSE2. Ima pentiuma 4 koji nemaju HT, verovatno nemaju ni SSE2, ne secam se vise. Zbog toga je naglaseno koji P4, da bi se napravila razlika izmedju eke matore P4 kobile na 2.4GHz i dosta novijeg Preskota P4 sa HT i EM64T
😉

edit: Uostalom, sem tih matorih P4 nista vise nema HT, prakticno bi znacilo (da je tako kako si protumacio) da na AMD proceosrima igra ne moze da se igra :smash:

Poslednja izmena:
Moram da obavezno nabavim jer sam DMC 4 demo na PS3 presao 50 puta.
Samo jedno pitanje a to svi koji su igrali DMC3 znaju.
Jel opet ima onaj debilan nacin izlaska ALT+F4 ili su popravili i stavili exit

Tu je lepo , veliko i debelo Exit 😉

To mi kazi najbolji Japanski port ikada.Mislim tako deluje po pricama

Evo da se i ja malo pridruzim ovoj temi. Otvorio sam temu pod istim nazivom u delu igrice za konzole 25.05. ali je igrica veoma lose ocenjena od strane svih onih koju su se ukljucili u temu. Na trenutak sam pomislio da sam jedini kome se igrica dopala. Sad sam malo utesen jer vidim da ipak nije tako. Elem, tada sam igrao igricu na PS3 ali zbog odredjenih razloga konzolu sam prodao i vratio se "starom" PC-u. Utisci o igrici na PC-u su odlicni. Igrica ne izgleda nista losije u odnosu na konzolnu verziju, cak bi rekao da i izgleda i bolje. Zahtevnost nije velika, sa "starim" G80 guram bez problema 1680*1050. Za neke detaljnije utiske je rano posle samo prva dva predjena nivoa...

Da ne pomisle konzolasi da sam ocenu DMC4 dao u cilju favorizovanja PC-a u odnosu na PS3, Uncharted je i dalje nesto najlepse sto sam igrao zadnjih dve godine. Kada se pojavi nesto sto mi se vise dopadne na PC-u sa zadovoljstvom cu o tome obavestiti ovaj eminentni skup...

Poslednja izmena:
Posto prvi put igram ovaj serijal igara,pa ne znam,Jel nije moguce snimiti pozicijiu u sred misije?! *** ja snimim,izadjem napolje,kad ucitam poziciju sledeci put,krene on tu misiju iz pocetka...To mi je retardno!

HAHAHAHA!!! Ti mora da nikad nisi igrao ni jedan DMC. :d Ne nije moguce snimiti u sred misije.....nazalost. 😡 Mogli su to da ubace makar.

Evo da se i ja malo pridruzim ovoj temi. Otvorio sam temu pod istim nazivom u delu igrice za konzole 25.05. ali je igrica veoma lose ocenjena od strane svih onih koju su se ukljucili u temu. Na trenutak sam pomislio da sam jedini kome se igrica dopala. Sad sam malo utesen jer vidim da ipak nije tako. Elem, tada sam igrao igricu na PS3 ali zbog odredjenih razloga konzolu sam prodao i vratio se "starom" PC-u. Utisci o igrici na PC-u su odlicni. Igrica ne izgleda nista losije u odnosu na konzolnu verziju, cak bi rekao da i izgleda i bolje. Zahtevnost nije velika, sa "starim" G80 guram bez problema 1680*1050. Za neke detaljnije utiske je rano posle samo prva dva predjena nivoa...

Da ne pomisle konzolasi da sam ocenu DMC4 dao u cilju favorizovanja PC-a u odnosu na PS3, Uncharted je i dalje nesto najlepse sto sam igrao zadnjih dve godine. Kada se pojavi nesto sto mi se vise dopadne na PC-u sa zadovoljstvom cu o tome obavestiti ovaj eminentni skup...
Prijatelju, nisi ti problem, niti je problem što ti se mehanika neke igre dopada. Problem su oni likovi koji se ne ustručavaju da prosipaju kako najviše gledaju gejmplej, kako mrze "konzolaške" igre, preziru mizerne naslove sa konzola, pljuju najbolje igre na njima i slično. Onda se pojavi DMC4, u kome razbijaš stolove da bi ispali žuti žetoni, kutije iz kojih ispadaju crvena srca, a ponekada naletiš na plavu kocku ili zelenu kuglu. Pa onda to skupljaš, sve uz dosta tabanja protiv čudovišta. Recimo, meni se to u startu ne dopada, jer to prosto ne volim.

Zbog takvog pristupa, koji meni narušava udubljivanje u igru, nisam voleo većinu igara sa prethodne generacije konzola. Ok, ima ljudi kojima to prija i ja to poštujem. Ali onda se, gle čuda, nađu isti oni koji su pljuvali po svemu generalno, kojima je najednom to skupljanje žetona i srca ekstra, valjda jer su žetoni sada hi-res. Čak im i gejmplej igre kakav oni svakodnevno zlobno (ili možda samo neiskreno ili neupućeno) nazivaju konzolaškim postaje dosta bolji jer je 1680 x 1050 je zakon i drastično utiče na gejmplej. Ne govorim o tebi kome se to dopadalo bez obzira gde igrao, već o onima koji stalno prosipaju nekakav hejt praveći se ugroženima, a pokazuje se da ih uopšte ne interesuje sadržaj, već forma. Oni će iseći vene za Semom Fišerom, ali im je Snake loš, Need for Speed je super, ali je GT5p "realno" precenjen, Mass Effect je samo glupa konzolaška igra dok ne dođe u 1680 x 1050 na PC, a Gears of War im je glupo pucanje po kockastim mutantima za decu, dok ga ne probaju. Kada probaju, odmah je druga priča...

O cemu ti filipenko pricas ? 🙂 Uzeo si sve nas i strpao u isti kazan, napravio jednog PC gamera i sad si spreman da tog gamera, tu licnost koju si smislio, lepis po potrebi na nekog od nas. 🙂
nice !

Ako ti je za utehu, ja sam jedan dan (prosli petak) igrao DMC4 i od tada me je mrzelo da ga palim ponovo. Sad se upravo razmisljam da li da ga malo igram ili da spavam, kontam da cu ipak spavati.
:wave:

Ni ja ne kapiram...naproziva on neku personu X 😀

DMC4 ce se nekome svideti, nekome ne...klasicna Capcom-ovstina, meni se ne svidja al za jedno im skidam kapu

devilmaycry4dx920080712ew7.jpg

😀😀

u brate, nije to nista, u trecoj misji neka riba tuce demone svim pozama iz kamasutre i kadrirana je tako da joj vidis sve osim face :d

hahaha, e vidis, to ima shmeka u njihovim igrama i to ne moze da prodje nezapazeno 😀 Secam se Lost Planet-a, ja se smrzavam na minus 100 i kusur a riba paradira s dekolteom od koga gori more i tope se planineee :d

Ma covek jeste definitivno u pravu, veliki broj ljudi ponekad odigravsi samo uvod neke igrice, daje losa ili dobra misljenja o nekoj igrici. Ponekad misljenja dolaze samo na osnovu nekog opisa sa sajta cak i bez instalacije igrice na PC (konzolu). Ali OK, ovo i jeste mesto za razmenu misljenja i dok je u granicama kulturnog svako misljenje ima svoje mesto. Ili cisto radi primera, prodao sam PS3 pa sada da se pridruzim ekipi za pljuvanje konzole(a). Meni se licno GT5 nije dopao, ali samo zbog toga sto ne volim kruzne trke. Realniju igricu kada se radi o simulacijama voznje, nisam video, graficki doterana do perfekcije, sad sto se meni takav tip igrica ne dopada i sto vise volim da se "dirtujem" po sumama i gorama je moj problem, zar ne?

A sto se tice DMC4, samo mi fali taj "sava" u toku igrice, vec 9 puta sam propao u onaj hol u trecem nivou, nikako da doskocim gde treba a onih 4-5 junaka dole samo cekaju, pa stalno iznova...

U trecem nivou? Mislis kad treba da se kacis sa rukom da peskocis a odozgo imaju siljci pa se nabusis i padnes dole pa sve ponovo(al sam ovo opisao 😛 )? Ima jednostavna fora za to. Samo brzo stiskaj taster za ruku ( devil bringer ), i onda neces da udaris u siljke.

U trecem nivou? Mislis kad treba da se kacis sa rukom da peskocis a odozgo imaju siljci pa se nabusis i padnes dole pa sve ponovo(al sam ovo opisao 😛 )? Ima jednostavna fora za to. Samo brzo stiskaj taster za ruku ( devil bringer ), i onda neces da udaris u siljke.

Da to je to, probacu tako, hvala...

Ljudi, nema leba da otklonim onaj dx9 error... ispizdeo sam. Jel zna neko resenje?

Krenem onaj kao neki tutorial sa onim nekim likom u operi i stignem do dela kada treba da uradim nesto tipa RB + LS + melee i to nikako ne mogu da odradim, koju god kombinaciju dugmica da namestim ne radi jer nemam toliko dugmica na joypad-u, nemam TS nikako, ne mogu da ga namestim!!!

Sta da radim?

sta tacno treba da uradis ? Sta treba da se desi ? Ja sam re-bindovo kontrole na joypad-u tako da odgovaraju onima sa slike, ne obaziruci se na slova, tako sam se veoma brzo navikao. Igra ume nekad da kaze press B for devil bringer, a u stvari je A isl. Probaj drugu dugmad.

shema 13
dodjem do onog totema sa 3 puta , koji god put da probam vraca ne na pocetak, da li je neko presao ovaj deo ?
pomoc
poz

Ako neko ima problem oko crashovanja/pucanja igre(kao shto sam ja imao) neka uradi sledece:

Open the config.ini here :
^C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data\capcom\

And change SLI=ON to OFF

By desactivating the SLI, no more crashes ! (And you can activate the V-Sync to ON if it doesn't totally work)

🙂

Nazad
Vrh Dno