Kod mene nisu radile : DIRT, Lost Planet, Assassin's Creed, COD4. Pretpostavljam da je zbog procesora. ***, sad bi isprobao DMC4 na starom kompu ( Athlon XP 2400 ), ali nemam na njemu HDD i napajanje.
1. System Requirements
----------------------------------------
-Operating System: Microsoft(R) Windows(R) XP *1
Microsoft(R) Windows Vista(TM) *1
-CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 processor supporting HT Technology or higher
(Recommended: Intel(R) Core(TM)2 Duo processor or higher)
-Main Memory: Windows(R) XP : at least 512MB (Recommended: at least 1GB)
Windows Vista(TM) : at least 1GB (Recommended: at least 2GB)
-Video Card: DirectX(R)9.0c/Shader3.0 compatible, VRAM256MB,
NVIDIA(R) GeForce(R) 6600 series or higher
*excluding NVIDIA(R) GeForce(R) 7300 series
(Recommended: NVIDIA(R) GeForce(R) 8600 series or higher)
-Sound Card: DirectX(R)9.0c compatible sound cards
-DVD-ROM Drive: DVD9 compatible drive
-Monitor: 640x480 (VGA) or higher (Recommended: 1280x720 or higher)
-Input Devices: Mouse & Keyboard required (Recommended: Xbox 360(R) Controller for Windows(R))
-Hard Disk Space: at least 8GB
To mi kazi najbolji Japanski port ikada.Mislim tako deluje po pricama
Prijatelju, nisi ti problem, niti je problem što ti se mehanika neke igre dopada. Problem su oni likovi koji se ne ustručavaju da prosipaju kako najviše gledaju gejmplej, kako mrze "konzolaške" igre, preziru mizerne naslove sa konzola, pljuju najbolje igre na njima i slično. Onda se pojavi DMC4, u kome razbijaš stolove da bi ispali žuti žetoni, kutije iz kojih ispadaju crvena srca, a ponekada naletiš na plavu kocku ili zelenu kuglu. Pa onda to skupljaš, sve uz dosta tabanja protiv čudovišta. Recimo, meni se to u startu ne dopada, jer to prosto ne volim.Evo da se i ja malo pridruzim ovoj temi. Otvorio sam temu pod istim nazivom u delu igrice za konzole 25.05. ali je igrica veoma lose ocenjena od strane svih onih koju su se ukljucili u temu. Na trenutak sam pomislio da sam jedini kome se igrica dopala. Sad sam malo utesen jer vidim da ipak nije tako. Elem, tada sam igrao igricu na PS3 ali zbog odredjenih razloga konzolu sam prodao i vratio se "starom" PC-u. Utisci o igrici na PC-u su odlicni. Igrica ne izgleda nista losije u odnosu na konzolnu verziju, cak bi rekao da i izgleda i bolje. Zahtevnost nije velika, sa "starim" G80 guram bez problema 1680*1050. Za neke detaljnije utiske je rano posle samo prva dva predjena nivoa...
Da ne pomisle konzolasi da sam ocenu DMC4 dao u cilju favorizovanja PC-a u odnosu na PS3, Uncharted je i dalje nesto najlepse sto sam igrao zadnjih dve godine. Kada se pojavi nesto sto mi se vise dopadne na PC-u sa zadovoljstvom cu o tome obavestiti ovaj eminentni skup...
U trecem nivou? Mislis kad treba da se kacis sa rukom da peskocis a odozgo imaju siljci pa se nabusis i padnes dole pa sve ponovo(al sam ovo opisao 😛 )? Ima jednostavna fora za to. Samo brzo stiskaj taster za ruku ( devil bringer ), i onda neces da udaris u siljke.
Ljudi, nema leba da otklonim onaj dx9 error... ispizdeo sam. Jel zna neko resenje?
Open the config.ini here :
^C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data\capcom\
And change SLI=ON to OFF
By desactivating the SLI, no more crashes ! (And you can activate the V-Sync to ON if it doesn't totally work)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari