Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

I za malik spasavanje je visak. Moze znaciti ako zelis da pucas sa mesta na kome pocinejs misiju (iako nije preporucljivo jer ce te robot odmah videti, a neces biti u dometu za bombu), ali ako potrcis na desno i popnes se na platformu, odmah mozes da pocistis 3 lika na prvom nivou i snajper na drugom. Kada se nalazis na poziciji za snajper bez problema skidas snajper preko puta (naravno potrebno je drzati nisan malo iznad zeljenog mesta pogotka) i heavy ispod. kada dodje veliki robot nece ni obratiti paznju na tebe. bacis mu emp i kraj.

Drago mi je da resavaju probleme sa bindovanjem dugmica. Samo mi nije jasno zasto dodaju funkcije malo po malo umesto da dozvole sve. Ja recimo, igram na TFGH umesto na WASD i smeta mi sto f1,f2,f3,f4 nisam mogao da prebacim na f5... Nevidljivost i vision sam bindovao na mis na m4 i m5, a necujno trcanje sam stavio umesto hodanja koje postaje nepotrebno. Ne vidim razlog pravljenja kompromisa. Valve ima savrsen sistem i mislim da bi svi trebali da ga prihvate.

Ja sam ih sa sniperom poskidao baš tamo odakle počinjem misiju, i onda se sjurio dole i opalio tajfun u robota :D

Ekstra igra, toliko ima taktika da to nije normalno. :d
Ja sam se prvo sjurio levo od heliša i pištoljem ubio one vojnike koji tu dolaze, zatim sam otišao desno i zaštekao se iza betonskog bloka i revolverom rokao ostale. Meka sam ubio "bazukom" i revolverom, nisam imao emp.

Zavrsih igru :) I jedina stvar koja je lose uradjena je balans izmedju glavnih negativaca.. Prvi je boranija, drugi je izazovan, treci je apsolutno pretezak ako u delicu sekunde ne opalis odmah neku raketu ili precizan pogodak...jer te isti odmah ubije sa dva metka iz plazma puskice :)
Sve sam krajnje izbore probao, i super su uradjeni moram priznati...
Tako da jedan veliki + od mene :)

ja sam sve bosove vrlo brzo ubijao, pistolj sa exp municijom, samo malo strejfujes i pucas... cao, zdravo :)

ja sam sve bosove vrlo brzo ubijao, pistolj sa exp municijom, samo malo strejfujes i pucas... cao, zdravo :)

Najgore mi je bilo kod treceg bosa jer sam imao 2 sekunde pauzu pre pocetka borbe i za to vreme ne mogu da se pomeram, dok on lagano dize pusku sa zemlje i taman kad ja mogu da se pomerim on opali i razvali me...
E onda sam prestao sa revolverom ili pistoljem (oba nabudzena) da pokusavam da ga pogodim, vec sam sa grenade laucherom opalio 3 metka i prisao da ga dokrajcim tajfunom :)

meni je treci bas bio laganica, a jos sam odradio sporednu misiju menjanja cipa pa mi je sistem bio poremecen. znaci nista od tehnike, samo ono sto vidim. izrokao sam ga revolverom. nisam ga ni video, ali zato ekspolozija pronalazi metu. kada opali po meni samo pobegnem malo i sakrijem se iza coska i opet nastavim da pucam u cosak u prazno jer znam da ce tu da dodje.
drugi bos (ona riba) me je namucila jer sam imao samo stealth dodatke i nisam imao skoro nista od oruzja. jeste da tamo ima svega, ali me opet namucila solidno. na kraju sam je pobedio tako sto se zabagovala i nevidljiva trcala pravo u pregradu. tada sam uzeo heavy i ispraznio svu municiju koju sam imao i onda je dovrsio assault rifle.

meni je treci bas bio laganica, a jos sam odradio sporednu misiju menjanja cipa pa mi je sistem bio poremecen. znaci nista od tehnike, samo ono sto vidim. izrokao sam ga revolverom. nisam ga ni video, ali zato ekspolozija pronalazi metu. kada opali po meni samo pobegnem malo i sakrijem se iza coska i opet nastavim da pucam u cosak u prazno jer znam da ce tu da dodje.
drugi bos (ona riba) me je namucila jer sam imao samo stealth dodatke i nisam imao skoro nista od oruzja. jeste da tamo ima svega, ali me opet namucila solidno. na kraju sam je pobedio tako sto se zabagovala i nevidljiva trcala pravo u pregradu. tada sam uzeo heavy i ispraznio svu municiju koju sam imao i onda je dovrsio assault rifle.

Pa i meni je bio laganica sa grenade launcherom, da nema onog cudnog tripa sa zadrskom u kojoj mogu samo da gledam dok se on pomera i nisani me i meni bi bilo opusteno sa revolverom :)

P.S. Mislim da nema potrebe vise za spoilerima, jer je dosta ljudi odigralo igru a mi ne otkrivamo neke bitne detalje :)

Ipak stavljajte spojlere, neko ce nagaziti na gas minu kad tad pa ce da ispizdi:p Eto, u jednoj recenici sam odradio moderatorski savet i sakrio uberkoristan savet za ubijanje bossova
lD9By.png

Ipak stavljajte spojlere, neko ce nagaziti na gas minu kad tad pa ce da ispizdi:p Eto, u jednoj recenici sam odradio moderatorski savet i sakrio uberkoristan savet za ubijanje bossova
lD9By.png

Ja sam ih gadjao gasnim granatama i odlicno rade posao, maltene isto kao i EMP bombe :)

...nisam provalio hakin stealth, tek sad sam to augmentovao na pocetku montreala:S:... Kontam da sam na sredini igre?? Sad pocinjem montreal.

Tek sam je danas presao,stvarno odlicna igra,uzivao sam dok sam je igrao. Istina je da je mogla biti duza,ali,po meni je ovo i dovoljno,sasvim je opravdala ocekivanja i sve pohvale za ovu igru. :)

Ma igra je toliko dobra da idem korak po korak, resavam sve sporedne misije naravno i istrazujem svaki cosak, bio on skroz gore na krovu ili skroz dole u kanalizaciji. Toliko nacina da se dodje do neke tacke, da se predje misija, da se ubije/ne ubije neko ... Jednostavno fenomenalno

Koliko je kvalitetna igra da je gustiram. Igram po 2h dnevno, ali sa maksimalnim gubljenjem vremena na nebitne stvari da bi sto duze bio u igri.

Je l' jos neko naisao na bug u misiji Cloak & Daggers?
Kad treba neutralisati sve neprijatelje u apartmanu gde je Double-T, jedan od njih se nekako nadje na krovu susedne zgrade i to nevidljiv i misija ne moze da se zavrsi.
Probao sam da pucam u njegovom pravcu, da bacam granatu, ali sve sto sam uspeo je da ga dovedem na plafon iznad apartmana (vidim ga uz pomoc Smart Vision).
Ima li neko kreativno resenje za ovaj problem?

^ probaj da napravis save kad ga alarmiras pa onda loaduj. Meni se tako pojavio u kujni.
Sa ovim novim pachom i conviction_game nema lagova uopste :banana:.

ja mislim da sa novim patchom ne mora vise da se preimenuje u conviction_game.

Nego izasao je Skidrow, lol, posle toliko vremena :)

igrali ljudi pa zaboravili da izbace na net :)

Ovo mi uopste nije palo na pamet

:D:D

Ovo sam radio gde god sam mogao, pa i na ovom nivou. Cak sam secao tjurete i u liftove. :)

Ja sam nosakao turret-e malo ali jednostavno nije toliko zanimljivo posle nekog vremena, vise volim da se pomucim ko covek ;)

...de bre, na tom nivou imas par robota da uklj. pa ne moras da nosis nista... Ja sam ih tu sve goloruk poonesvescivao.:p

Jel moguce na kraju igre videti koliko vam je vremena trebalo za prelazak?
Inace genijalna igra, jedina mana je Unreal 3 engine.

LOL igra ne koristi unreal 3 engine. Koristi unapredjenu verziju Crystal Engine-a koja je bila koriscena u Tomb Rider Underworld igri.

Mozda nije ni mislio da igra koristi taj engine:p

Vrh Dno