Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ako neko zeli imam guesta Destiny Collector's Edition, dakle sve ekspanzije su ukljucene, plus Taken King ekspanzija koja izlazi na jesen.
Bundle paket sve zajedno, cena je smesna... Da ne navodim tu pitajte me na PM.
Svaki dan nas ima minimum 5 koji igramo i redovni smo, i tako vec vise od godinu dana... Znaci zabava je na nivou.
Imam Xbox1 i instalirao sam Destiny trial, da je probam, ali nikako nece da mi predje deo kada proverava da li ima neki update, samo mi izbaci gresku error code: nightingale, pa ako neko ima neku soluciju bio bih mu zahvalan... Trazio sam na netu, ali nema nista odredjeno, a solucija ma zvanicnom sajtu nije upalila... Cenim da se ovakav problem desava i na Sony konzolama...
Dada trial, i ovde je isto, tj nekih 25 i nesto gb je skinuo, ali nece pa nece xD nista mozda ce veceras da proradi... Ma smorio sam se, imam samo Unity i Black flag, pa rekoh da probam nesto drugo, al ***, nece da moze :d
@almoust ja sam kampanju obrnuo bez ps+ i onako. Ako imas i ttk lici na nesto. Elem malopre uzeh ps+ i probah par strajkova..moram priznati prijatno sam se iznenadio promenom tempa i zaraznoscu coop mp.
Pocecu veceras, ali mislim da je ovo obicna verzija Destinija kupljena ovde za 4500din. Sad ne nalazim opciju za samo Taken King Legendary Edition jer zasebno ne mogu da se kupe. A kako vidim to ce da me kosta 50-60e ? Isto tako ne vidim da moze da se kupi samo DLC bez igre a da korisnik nema season pass. Ne kapiram njihovu logiku.
Da li su ekspanzije nastavak na igru ukoliko recimo odigram i naigram se pa onda dokupim i nastavim ili je nesto prikaceno base game-u sto bi se reklo ? Da ne spoilam sebi previse iz guglanja.
Ako u inventory imas level 25 character boost onda imas Taken King Legendary Edition. Koliko sam ja razumeo, jer ni ja nisam base story zavrsio jos, da Taken King je nastavak na pricu, ali sama ekspanzija,a i gomila patcheva koje je bilo do sada donose i dosta izmena na base game takodje.
Mora da se pokupi od onog "vendora" sta je vec taj boost i jos par itema. E sad ja sam to uzeo na jednog charactera, nisam ga iskoristio jer hocu ono full experience iz moje perspektive da otpratim tu pricu i odigram regularno al se pitam dal cu moci to da uradim na drugoj klasi ako je vec u inventory kod ovog. Btw niko ne igra ? Jos nisam stigao do mp-a, daleko od toga ali uzeo Taken King iz store pa poceo sad again posto sam bio samo lvl8. Kontam da mp pocinje od 40-og levela tek. Gledam da sto manje spoilujem bilo sta za igru a opet provalim mehaniku.
Misliš na MultiPlay? Ma možeš ti MP cepati od 1. levela. No koliko ćeš biti dobar s obzirom na oružije i nedostupne sve perkove na izabranoj klasi, zavisi samo od tebe. Jedino gde ti level, sada već LIGHT igra ulogu kada je MP u pitanju je poseban MP mod, Trials of Osiris, i Iron Banner. Za običan MP, jedino što je bitno je impact stat na tvom oružiju. On pravi dmg, a ne light level na tom oružiju.
Ako sad tek krećeš prvi put sa Destinijem, želim ti sreću. Zabavu ćeš sigurno imati. Obavezno potraži na LFG ljude koji još uvek žele da rade prethodna 2 raid-a (Vault of Glass i Crota). Ne trebaš to propustiti svakako, iako ti dobijena oprema i oružije iz tih rejdova neče služiti ničemu.