Šta je novo?

Destiny

ali sam posle shvatio na šta me podseća.....
UT iz najboljih dana, kada sam kupovao originalnu verziju da bih igrao online na Linux mašini....

Totalno UT iz najboljih dana.
Nego, koga ima na X360?
Stigli raidovi na red..

Ako neko zeli imam guesta Destiny Collector's Edition, dakle sve ekspanzije su ukljucene, plus Taken King ekspanzija koja izlazi na jesen.
Bundle paket sve zajedno, cena je smesna... Da ne navodim tu pitajte me na PM.
Svaki dan nas ima minimum 5 koji igramo i redovni smo, i tako vec vise od godinu dana... Znaci zabava je na nivou.

Imam Xbox1 i instalirao sam Destiny trial, da je probam, ali nikako nece da mi predje deo kada proverava da li ima neki update, samo mi izbaci gresku error code: nightingale, pa ako neko ima neku soluciju bio bih mu zahvalan... Trazio sam na netu, ali nema nista odredjeno, a solucija ma zvanicnom sajtu nije upalila... Cenim da se ovakav problem desava i na Sony konzolama...

Nisam cuo, ali prvo proveri da li ti se skinula cela igra.
Iako igras Trial, on skine celu igru i sve ekspanzije.
(tako je na PS4)

Dada trial, i ovde je isto, tj nekih 25 i nesto gb je skinuo, ali nece pa nece xD nista mozda ce veceras da proradi... Ma smorio sam se, imam samo Unity i Black flag, pa rekoh da probam nesto drugo, al ***, nece da moze :d

Pa da, sacekaj... Ugasi/upali igru, ugasi/upali konzolu.

Destiny inace ima dosta bagova jer sve zavisi od net konekcije, igra je online only.

Znam znam, msm da nije odigrao bih je jos na 360-ici, al posto je bila rgh mrka kapa... Nmvz, bitno mi je da nije do mene :)

Trazim nosioca za Destiny + Exp 1 + Exp 2 + Taken King. Javite mi se na PM ako neko zeli.

Ne cela igra.

Krenuo sam da igram, stvarno je odlicna igra. Lvl 10 hunter za sada. Grunt_srb je psn pa me dodajte.

@almoust ja sam kampanju obrnuo bez ps+ i onako. Ako imas i ttk lici na nesto. Elem malopre uzeh ps+ i probah par strajkova..moram priznati prijatno sam se iznenadio promenom tempa i zaraznoscu coop mp.

Poboljsali su igru do maksimuma, od kad je ttk izasao.

Htedoh nabaviti Destiny.. ttk sto je izasao jel to kao xpanzija ili igra za sebe...nastavak..

Treca i ubedljivo najveca ekspanzija. Ja se bas fino zabavljam u igri, stvarno je odlicna.

Noob sam pa moram pitati...svaka ta xpanzija dolazi na zasebnom disku ili ih ima na jedsnom sve... Hvala za odgovor

Na jednom sve

Znaci uzmem tu poslednju sto je izasla: the taken king i to je to? Hvala unapred za odgovor

Da, oko 60$ je sad sve zajedno, Destiny+Exp 1 +Exp 2+ Taken King

Skoro sam pazario PS4, a sada i Destiny: Taken King Legendary Edition. Ako neko igra na PS4, dodajte me. Moj PSN nick je Dentonized

Pocecu veceras, ali mislim da je ovo obicna verzija Destinija kupljena ovde za 4500din. Sad ne nalazim opciju za samo Taken King Legendary Edition jer zasebno ne mogu da se kupe. A kako vidim to ce da me kosta 50-60e ? Isto tako ne vidim da moze da se kupi samo DLC bez igre a da korisnik nema season pass. Ne kapiram njihovu logiku.

Da li su ekspanzije nastavak na igru ukoliko recimo odigram i naigram se pa onda dokupim i nastavim ili je nesto prikaceno base game-u sto bi se reklo ? Da ne spoilam sebi previse iz guglanja.

Poslednja izmena:
Ako u inventory imas level 25 character boost onda imas Taken King Legendary Edition. Koliko sam ja razumeo, jer ni ja nisam base story zavrsio jos, da Taken King je nastavak na pricu, ali sama ekspanzija,a i gomila patcheva koje je bilo do sada donose i dosta izmena na base game takodje.

Mora da se pokupi od onog "vendora" sta je vec taj boost i jos par itema. E sad ja sam to uzeo na jednog charactera, nisam ga iskoristio jer hocu ono full experience iz moje perspektive da otpratim tu pricu i odigram regularno al se pitam dal cu moci to da uradim na drugoj klasi ako je vec u inventory kod ovog. Btw niko ne igra ? Jos nisam stigao do mp-a, daleko od toga ali uzeo Taken King iz store pa poceo sad again posto sam bio samo lvl8. Kontam da mp pocinje od 40-og levela tek. Gledam da sto manje spoilujem bilo sta za igru a opet provalim mehaniku.

Misliš na MultiPlay? Ma možeš ti MP cepati od 1. levela. No koliko ćeš biti dobar s obzirom na oružije i nedostupne sve perkove na izabranoj klasi, zavisi samo od tebe. Jedino gde ti level, sada već LIGHT igra ulogu kada je MP u pitanju je poseban MP mod, Trials of Osiris, i Iron Banner. Za običan MP, jedino što je bitno je impact stat na tvom oružiju. On pravi dmg, a ne light level na tom oružiju.

Ako sad tek krećeš prvi put sa Destinijem, želim ti sreću. Zabavu ćeš sigurno imati. Obavezno potraži na LFG ljude koji još uvek žele da rade prethodna 2 raid-a (Vault of Glass i Crota). Ne trebaš to propustiti svakako, iako ti dobijena oprema i oružije iz tih rejdova neče služiti ničemu.

Video has been removed by the user.

Sent from my D6603

Vrh Dno