Šta je novo?

Desktop mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
o0CKT.jpg

Poslednja izmena:
Baš su ga izma*munisali u 7ci sa q.launch-om.Ovo je fora još od samog početka,kad su se svi pitali gde se zagubio q.launch
Kako sad ovim centriranim ikonicama dodati njihove specifične nazive, ako je to moguće?

Nazalost nije moguce ja mislim.. (edit: mislim da se moze napraviti folder gde bih stavio shortcut-ove koji se nalaze ovde na centru pa da napravim toolbar od njih na istu foru kao sto je i ovo levo) i ne samo to, nego su blago gore u odnosu na toolbar levo.
Fora je da mogu naciniti da toolbar ikone budu male, lepse bi izgledalo, ali onda se ne snalazim koji je koji folder :d Jedino da im promenim ikone na neke ocigledne ili da se priviknem sta je sta..

Poslednja izmena:
Mene mrzi da se mnogo zezam, pa nije nešto preterano drugačije od default-a.

hvala telep :wave:

tallica.jpg

Ništa posebno, al eto da se i ja upišem :p

Poslednja izmena:
Imaš uputstvo, pa čitaj :p
Evo ga:
SRXX0005

Imas jedno 3 stranice nazad,meni je jedan decko objasnio ;) potrazi.. rekao bi ti ja kako tacno ide ali sam zaboravio :D

Ima li neki gadget ili sl za W7 koji se na mouse_over otvori u meni sa shortcut-ima. Da ne lupam puno pokusavajuci da opisem, napravio sam slicice.

Prilozi

• Gadget.jpg
    Gadget.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 102
  • Gadget_mOver.jpg
    Gadget_mOver.jpg
    72.3 KB · Pregleda: 111
dobra stvar,ovo bi i ja voleo :)

Ima li neki gadget ili sl za W7 koji se na mouse_over otvori u meni sa shortcut-ima. Da ne lupam puno pokusavajuci da opisem, napravio sam slicice.

Evo ti nesto sto sam ja odavno pravio kao skin rainmeter-a. Uz malo zezanja mozes da ga preradis da otvara sta ti treba. Samo otpakuj i stavi u folder odakle rainmeter uzima skinove. Naravno refresh all...

Prilozi

• AdminBar.zip
    475.7 KB · Pregleda: 33
Nisam mogao da ostavim taskbar onako nesredjenim pa sam krenuo sve iznova.. jos samo cekam da se pojave neke kompletne i fine square style ikone umesto isfuranog tokena.

mj0O8.jpg

Tema:Radiance by minhtrimatrix
Rainmeter Skin: Gnometer by Poiru
Ikone: Token by ~brsev
Wall: neki sa wallbase-a, ne secam se imena, ali evo upload.. wallpaper

Evo ti nesto sto sam ja odavno pravio kao skin rainmeter-a. Uz malo zezanja mozes da ga preradis da otvara sta ti treba. Samo otpakuj i stavi u folder odakle rainmeter uzima skinove. Naravno refresh all...

Hvala. Mada nije bas ono sto sam mislio. Kolko se meni cini ovo je statican bar, il ja ne umem da ga podesim.
Ono sto sam zamislio je da se jedna ikonica (il gadget il kojesta) na desktopu na mouse over otvori u shotrcut bar.

sky.png

Deder,nabrojder čiku linkovane gedžete,sve skupa sa tapetom ..i priznaj da si maznuo temu u kompletu :p mrzi me da pretražujem devianart 8)

Ne moras ni da trazis evo je u popular na prvoj strani :Dlink

@slaninica
Vrlo dobar desk mod.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno