Šta je novo?

Desktop mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala OCz.
Ali ja se nesto ne snalazim. Ukucam u search Rainmeter i izbaci mi dosta rezultata. I otvorim par njih i vidim da se svi nalaze u:
Customization / Skins & Themes / System Monitoring / Rainmeter (i to su hiperlinkovi)
Kliknem na Rainmeter, a on mi izbaci samo jedan rezultat (neki MinimAIDA for Rainmeter). Jel to normalno?

S leve strane search-a mozes da odaberes neke search opcije, pa stavi tu npr. "popular" i "all time" ili "newest". Verovatno ti stoji na popular za samo danas.

I meni otvara bez problema adrese koje je Borgof linkovao.

Normalno rade... ne znam mora da je do tebe nesto. Jeste da sam editovao post 5 puta, ali to je zato sto je zabagovao Benchmark attachment.

Izvinjavam se zbog duplog posta, ali zakasnio sam za edit...
Hteo bih da dodam jos samo, ako koga zanima, ORB i AIMP3.

deadspacey.jpg

Pa sta si modovao ovde? :D I ladno si na Visti :)

A ti bi hteo ovde nešto da dodaš, vremensku prognozu ili play listu pa da se svi divimo kako ti slušaš dobru muziku? I nije ladno Vista nego je ladno Win 7 x64

Poslednja izmena:
Od kad Win 7 ima veci Start button od taskbara :) Osim ako to nije mod? :)

Desni klik na taskbar pa properties, i otkačiš use small icons.

Evo

evoa.jpg

***. ja sam ljubitelj klasike i jednostavnosti, što manje ikona na desku to mi je bolje. Za sad nisam osećao ikakvu potrebu da menjam raspored ikona, sem da ih stavim na desnu stranu i umanjim.

Poslednja izmena:
Vidi stvarno.. my bad ;) (mada ima i Vista services optimizer ikonicu, sta je to :D :) )

To koristim kao Game boost

Elegantno, klasično i jednostavno sa par ikona, večni vinil, sviđa mi se.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno