Šta je novo?

Desktop mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
xbmc, boxee, Windows Media Center...
generalno sony nikada nije bio poznat po kvalitetnom UI-ju. Preporuka za xbmc.

^^
Baš lepo izgleda. Napiši šta si sve koristio, koje su ikonice, wallpaper itd.

ikonice dark token pozicionirane na RocketDock, wallpaper je postavio Valmont, tema win7-shine 2.0, widget Just Weather v1.1 za rainmeter.

moze se lako naci sve na deviantartu preko searcha, ako treba upload slobodno reci. :)

Poslednja izmena:
za ovu godinu :)

Poslednja izmena:
Pa u toku rada, koliko zaista gledaš u wall ? ;)

pa posle par sati rada i naglog izlazenja u win ,kontam da bi me onesvestila ta pozadina :)

sada bas gledam i nije mi nikakav problem, tj ne boli glava :)

Nece da se vracaju, trebas i kliknuti lock task bar.

Evo sada normalno radi i sa language barom, ne znam šta je bilo, jedino ako sam svaki put zaboravljao da ga zaključam, ali bitno je da sada radi.

Posto su mi trazili wallpaper-e

53354

sunrise-from-space

Poz

Prilozi

• 53354.jpg
    53354.jpg
    115.1 KB · Pregleda: 163
  • sunrise-from-space-1920x1080.jpg
    sunrise-from-space-1920x1080.jpg
    285.4 KB · Pregleda: 137
Instalirao sam Rainmeter i DiscDock, i treba mi mala pomoć:
1. Kako da namestim da mi DD ne bude prikazan preko firefoxa? Sad je nekad preko, a nekad ispod njega...
2. Kako da promenim ikone u DD? (desni klik - DiscDock - Settings - Apps.ini; tako menjam šta mi koja ikona pokreće, ali nisam shvatio kako da promenim samu ikonu - da li da ukucam njen link, ili treba da je snimim u određeni folder, ili?)
3. Na 8.oj ikoni, gde su HDD/DVD/USB uređaji mi nije dobar prikaz (imam 3 particije na HDDu od koji su 2 prikazane OK; a 3. je pod ikonom DVDa, DVD je pod ikonom USBa itd) Kako to najlakše da sredim?

p.s. ako pitam neke osnovne stvari, može i link za help/tutorial :)

windows.png

Rainmeter

:type:

Ako moze neko samo da objasni posto se danima sa ovim zezam i nema sanse, na vise sam racunara probao. U pitanju je promena explorerframe.dll fajla na win 7 64bit sp1. Menjao sam u system 32 taj fajl sa sve ownership full controll starog fajla pa rename pa kopiram ovaj koji hocu, i u SysWOW64 sam stavljao i 64orobitni i 32obitni fajl (naravno sve dll-ove koji su za sp1 win 64 bit) a u system32 samo 64orobitni i posle restarta nikad mi se ne promene strelice back i forward i sta sve jos treba da menja taj fajl, dajte neki savet kratko ako moze ker sam jedno 50 puta probao i nece.

resio, stari fajl ne valja da ostane kao .dll, vec kao recimo .old.

Poslednja izmena:
Trenutno ovako...

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    228.7 KB · Pregleda: 223
xbmc, boxee, Windows Media Center...
generalno sony nikada nije bio poznat po kvalitetnom UI-ju. Preporuka za xbmc.
Hvala na preporuci za xbmc, program je odličan. Malo je komplikovanije da se natera da radi sa eksternim plejerom, ali posle malo petljanja, namestio sam sve po ukusu.

Evo mog desktop-a. Jednostavno i prosto. Bez ikonica i raznih dzidza-bidza, samo jedan gadget u kome su sve ikonice koje mi trebaju. Nije skoro nikakav mod, ali meni tako odgovara.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    367.2 KB · Pregleda: 185
To je LaunchControl 1.6

Prilozi

• LaunchControl 1.6.rar
    643.8 KB · Pregleda: 53
Odličan je. :)

Ja sam do sad koristio"Quick Launch" i "App Launcher 3" gadgete ali ovaj mi deluje bolje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno