Šta je novo?

Desktop mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedina zezancija sa njim je kad hoces da obrises ikonicu, trebas prvo da stisnes Ctrl pa onda levi klik na ikonicu i u sredini novog prozorceta imas delete. Cisto da znas da te ne buni sto ne mozes da izbacis ikonu.

Hvala. :)
Sad sam natrpao sve shortcut-e koji su mi bili razbacani po raznim mestima u njega i mnogo je preglednije...

Laptop desktop (Posto je graficka iz kompa na reklamaciji :wall:)

Prilozi

• ss.jpg
    ss.jpg
    331.6 KB · Pregleda: 246
29vo668.jpg

Poslednja izmena:
...nisam odavno...

Linux Mint 12
Cinnamon 1.3.1
tema: Minty

Mali update...

...

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    621.5 KB · Pregleda: 154
Daj sve to :D (aimp skin,temu,start button i ikonice)
i ako je to portal2 (steam) ako oces da odigramo nekada co op,sibni mi na pm steam :D

exra :) koja je ovo tema ili sta vec?

Poslednja izmena:
hvala :)

kako da namestim vreme da mi pokazuje za suboticu,a ne za tokyo?

E, nisam sada pri racunaru, ali upalis rainmeter manager i odaberes karasia weather, pa kliknes na edit. Onda u notepadu koji ti se otvori, nadjes "CODE" grada koji je u nekom ovakvom formatu PXXX0032 (tako nesto ne secam se tacno), i taj kod preneses u google. Kad searchujes to otvoris prvu stranicu koju ti ponudi i tu ces pronaci Suboticu, kad ti otvori Subotica weather page u adress baru, na kraju adrese se nalazi kod za suboticu, koji kopiras i stavis umesto koda za tokio u onom notepadu. Takodje ces negde pri dnu notepada naci oznaku za stepene koju moras da zamenis nasom (°) posto ovako kako je stoji onaj AE simbol.

ok,probacu da namestim cim dodjem kuci...

snasao sam se,hvala na pomoci :)

KDE mint 12
sfQY6.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno