Šta je novo?

Desktop mod 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedina zezancija sa njim je kad hoces da obrises ikonicu, trebas prvo da stisnes Ctrl pa onda levi klik na ikonicu i u sredini novog prozorceta imas delete. Cisto da znas da te ne buni sto ne mozes da izbacis ikonu.

Hvala. 🙂
Sad sam natrpao sve shortcut-e koji su mi bili razbacani po raznim mestima u njega i mnogo je preglednije...

Laptop desktop (Posto je graficka iz kompa na reklamaciji :wall🙂

Prilozi

• ss.webp
    ss.webp
    153.2 KB · Pregleda: 246
29vo668.jpg

Poslednja izmena:
...nisam odavno...

Linux Mint 12
Cinnamon 1.3.1
tema: Minty

Mali update...

...

Prilozi

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    423.9 KB · Pregleda: 154
Daj sve to 😀 (aimp skin,temu,start button i ikonice)
i ako je to portal2 (steam) ako oces da odigramo nekada co op,sibni mi na pm steam 😀

exra 🙂 koja je ovo tema ili sta vec?

Poslednja izmena:
hvala 🙂

kako da namestim vreme da mi pokazuje za suboticu,a ne za tokyo?

E, nisam sada pri racunaru, ali upalis rainmeter manager i odaberes karasia weather, pa kliknes na edit. Onda u notepadu koji ti se otvori, nadjes "CODE" grada koji je u nekom ovakvom formatu PXXX0032 (tako nesto ne secam se tacno), i taj kod preneses u google. Kad searchujes to otvoris prvu stranicu koju ti ponudi i tu ces pronaci Suboticu, kad ti otvori Subotica weather page u adress baru, na kraju adrese se nalazi kod za suboticu, koji kopiras i stavis umesto koda za tokio u onom notepadu. Takodje ces negde pri dnu notepada naci oznaku za stepene koju moras da zamenis nasom (°) posto ovako kako je stoji onaj AE simbol.

ok,probacu da namestim cim dodjem kuci...

snasao sam se,hvala na pomoci 🙂

KDE mint 12
sfQY6.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno