Šta je novo?

Desktop Mod (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao da mi nisi rekao ubio bi se pokusavajuci :d

Hocu start button onakav kakav je prvobitno bio, pogledacu da iskopam onda neki drugi ili baj ovaj ukoliko ga ima. *edit* ustvari gledao sam sa tvoj SS-a, button-a zapravo oduvek nije ni bilo ?

Hvala :wave:
u nude VS je oduvek bio start orb blank, ja koristim ovaj

Evo i mog :) i dalje ne mogu da se nateram da koristim W7 """"""dock"""""" jer me uzasno iritira....

Ali čekaj, zar na sedmici i visti po default-u nisu narandžaste obe kombinacije? Koji operativni sistem imaš?

Mozda, u tom slucaju sam ih skinuo, najverovatnije ces ih naci i preko "get more" opcije za Gadget-e. Napisao sam vec koji je Windows (7, RTM, 64bit).

u nude VS je oduvek bio start orb blank, ja koristim ovaj

Taj mi se najvise i svidja, nasao sam jos jedan koji mi je dobar mada sam ipak stavio ovaj i hvala za njega :)

Evo za sada kako sam namestio, Rainmater uglavnom, ostaje mi jos da nadjem neke ikonice koje ce se sve lepo uklapati i jos po neke sitnice i finese da doteram.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    217.6 KB · Pregleda: 179

Poslednja izmena:
Ja sredio moj :) interesuje me samo menja li neko od vas volume ikonicu na Taskbar-u ?

Koliko sam se uputio, to je valjda taskbarcpl.dll. Mada nisam nigde nasao poseban .dll da se skine i zameni ?

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    296.6 KB · Pregleda: 167
ja sam to sve sakrio :)

uvek ti ostaje reshacker i rucna zamena ikonica :)

Ja sredio moj :) interesuje me samo menja li neko od vas volume ikonicu na Taskbar-u ?

hajduj je ;) pa lepo stavi volumouse, zgodnije je za upotrebu (ako nemaš neki hardverski način podešavanja jačine zvuka, npr. multimedijalnu tast)

@OCz

kako uključiš da imaš window list u taskbaru?

kako se zove taj gadget za mail i može li da proverava nekoliko sandučića?

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    85.8 KB · Pregleda: 86
Poslednja izmena:
@OCz

kako uključiš da imaš window list u taskbaru?

kako se zove taj gadget za mail i može li da proverava nekoliko sandučića?

Pricamo o Windows 7 ? Taskbar and Start menu u panelu pa Taskbar buttons > never combine.

To je Rainmeter gadget i malo je komplikovanije ukoliko ne znas o cemu se radi. Inace, edituje se sam gadget gde uneses svoj username i pass - za Gmail konkretno je ovaj gadget.

Koliko sam se uputio, to je valjda taskbarcpl.dll. Mada nisam nigde nasao poseban .dll da se skine i zameni ?

Moze wall? ,)

Mnogo ste ga nesto posvetlili :d tako da evo prilazem malo dark stajla :D

Prilozi

• Desk.jpg
    Desk.jpg
    107.2 KB · Pregleda: 162
Poslednja izmena:
Sviđa. =) Koja tema, koje ikone?

a pa nije isto :)
to je RX2M Development Kit od Venom339, pa mozes sam praviti wall kakav zelis

ja kontao da je isti wall :D

NY City :)