Šta je novo?

Desktop Mod (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

video sam na dA sliku :) imas vecu rezoluciju?

hehe... nisam kliknuo na download :) kontao sam da je mala

Samo Windows 7 i nista vise osim modifikovanog explorer.exe fajla koji omogucava promenu start buttona. Sve ikonice na taskbaru su prvo napravljene u jednom folderu, date su im druge ikonice (tacnije token light set ikonica), pa su pinovane na taskbar. Ikonice na desktopu su obicne samo im je promenjen izgled sa token dark setom ikonica. Gadgeti su clocktopia 6 (sat), Multimeter (za pracenje svih parametara, pozadinu sam sam uradio), Gmail checker i klasican weather gadget.
Ikonicama na desktopu su uklonjene strelice, tutorijal se lako moze naci na netu.
Na pozadinu sam slucajno nabasao, ne znam tacno kako se zove i gde sam je nasao.

EDIT: Nasao sam neku verziju http://hd-wallpaper.org/95_~_Woodboard_from_the_Eighties.htm

Poslednja izmena:
^ Ja bih wall, ako može, hvala :wave:

Adanos mozes da mi kazes kako si promenio explorer.exe i to.start menu taskbar,*** glup sam ne znam sam :D

program ResTuner

Alexajlo brate evo pozadine. Inace paket u kom su bile pozadine zove se Wallpapaers Desktopography 2008. Ima oko 30-tak pozadina!

Prilozi

• 27.jpg
    27.jpg
    381.9 KB · Pregleda: 149
Ja najvise gotivim "custom made" pozadine.

Ljudi, treba mi pomoć oko Rainmetera. Insatalirao sam ga posle dužeg vremena i opet imam problema sa weather linkovima.
Radi, ali prikazuje temp u Farenhajtima.
Ovako je podešeno: URL=http://xml.weather.com/weather/local/SRXX0006?cc=*&unit=m&dayf=6
Kako ga podesiti da prikazuje temp u °C?

Da li moze da se namesti providnost taskbara na xp-u kao na win7 negde sam to video,probao sam sa tclock i jos jednim programom i smanji se osvetljenje kada se stavi providnost..ako to moze i ako zna neko nek pise :)

Ima brdo programa za to, probaj npr. ovaj :wave:

To nije kao kod W7, nego se samo smanji osvetljenje ovog postojeceg XP taskbar-a i to je kao transparent...

Da li moze da se namesti providnost taskbara na xp-u kao na win7 negde sam to video,probao sam sa tclock i jos jednim programom i smanji se osvetljenje kada se stavi providnost..ako to moze i ako zna neko nek pise :)
moze sa windowblinds, samo ja ti ne preporucujem jer je taj software teski bloatware

Da malopre sam probao wblinds,baguje strasno,tezak krs.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno