Šta je novo?

Desktop Mod (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
~DaPimp moze wall ?

Evo deska za 2010.. srecna nova btw

a druga slika je problem koji ce neko da mi pomogne da resim, naime zasto se desava da ovako nestane neka ikonica nekog programa u Start meniju? Desavalo mi se i na prethodnoj instalaciji windows-a, totalno random se desi nikad isti program

Meni se isto ovo dogodilo, ne znam mu razlog.. Svašta sam pokušao, i na kraju... REINSTALL WIN7 :(
Rešen problem :)

lxi-qaz.jpg

Kako da promenim bluetooth ikonicu, i ove za mrezu, etc?

Poslednja izmena:
^ mozes da probas sa reshacker-om, mislim da ne postoji jednostavan nacin.

Nisam probao... ustvari nešto sam probao al se više ni ne sećam... Odmah sam puko ifresh install Win7 :D

posle duzeg vremena ...

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    310.8 KB · Pregleda: 104
Bilo mi je jako dosadno ... pa sam sebi sklepao sat u rainmetru :D
ideju mi dade simplesentence skin za rainmeter.....
satserbian.png

Daj ga :)

evo i moj desk, rainmeter...

Prilozi

• DESKTOP.jpg
    DESKTOP.jpg
    408.7 KB · Pregleda: 186
Moze li nesto da se pokvari ako zamenim explorer.exe sa nekim drugim,tj iz neke teme?

Moze li nesto da se pokvari ako zamenim explorer.exe sa nekim drugim,tj iz neke teme?

Ali obavezno napravi backup originalnog explorer.exe, kada preuzmes premisije rename-uj ga u neki explorer_old.exe ili tako nesto ......... u slucaju da zaHebucnes nesto onda mozes da vratis sve u pocetno stanje :)

Primetih jutros da se ne vidi ceo tekst u drugom redu .... jel ima neko neki hint kako to da resim ? :) (a da ne smanjujem font)

Poslednja izmena:
Ako se ja dobro secam, takve stvari sam resavao povecanjem visine boxa, ono H= ...
Vec neko vreme ne koristim rainmeter, pa mi ne zamerite ako gresim. :)

Povecas Y= vrednost, ja sam sebi povecao za 5px i lepo se vidi, nema preklapanja, doduse promenio sam i font tako da ne mogu da tvrdim kako bi izgledalo sa onim koji si ti prilozio.
Takodje, par hintova za neku buducu verziju: dani u nedelji i imena meseci se pisu malim pocetnim slovom, umesto 1i, 2i (itd.) bi bilo bolje da stavis obicne redne brojeve. Takodje, posle godine bi trebalo da stoji tacka. Ako hoces da ubacis slova č,ć,š (četvrtak, ništa novo), mozes da uradis Substitute="cetvrtak":"četvrtak", i prikazace normalno slovo č (ili bilo koje drugo specificno slovo iz abecede).

Povecas Y= vrednost, ja sam sebi povecao za 5px i lepo se vidi, nema preklapanja, doduse promenio sam i font tako da ne mogu da tvrdim kako bi izgledalo sa onim koji si ti prilozio.
Takodje, par hintova za neku buducu verziju: dani u nedelji i imena meseci se pisu malim pocetnim slovom, umesto 1i, 2i (itd.) bi bilo bolje da stavis obicne redne brojeve. Takodje, posle godine bi trebalo da stoji tacka. Ako hoces da ubacis slova č,ć,š (četvrtak, ništa novo), mozes da uradis Substitute="cetvrtak":"četvrtak", i prikazace normalno slovo č (ili bilo koje drugo specificno slovo iz abecede).

Topuz to sam ja sve primetio sutra dan, ali kada sam to pravio bio sam smoren i umoran i recptori su mi zakrzljali :) tako da slobodno ... odradite kako odgovara , samo se moduje ini i to je to :) I zakacite ovde :p

Hvala na hintu ;)

Evo verzije sa ispravljenim pravopisom i jos nekim sitnicama.
Trebalo bi da izgleda kao na slicici, font je Gill Sans MT, procedura za instalaciju ista kao sto je DaPimp naveo pre par postova.

Prilozi

• clock.png
    clock.png
    12.8 KB · Pregleda: 100
  • Clock.rar
    974 bajta · Pregleda: 26
Mali update...

Prilozi

• 02.04.jpg
    02.04.jpg
    412.5 KB · Pregleda: 167
Status