Evo deska za 2010.. srecna nova btw
a druga slika je problem koji ce neko da mi pomogne da resim, naime zasto se desava da ovako nestane neka ikonica nekog programa u Start meniju? Desavalo mi se i na prethodnoj instalaciji windows-a, totalno random se desi nikad isti program
Meni se isto ovo dogodilo, ne znam mu razlog.. Svašta sam pokušao, i na kraju... REINSTALL WIN7
Rešen problem![]()
Moze li nesto da se pokvari ako zamenim explorer.exe sa nekim drugim,tj iz neke teme?
Daj ga![]()
http://www.mediafire.com/?dmnmzzymjlt
Raspakuj u C:\Users\tvojuser\Documents\Rainmeter\Skins\
Refresh all u Rainmeter-u i checkiras ga i to je to ... ako hoces da menjas text to radis u ini fajlu ...
pozz
E da ... i instaliraj font
Povecas Y= vrednost, ja sam sebi povecao za 5px i lepo se vidi, nema preklapanja, doduse promenio sam i font tako da ne mogu da tvrdim kako bi izgledalo sa onim koji si ti prilozio.
Takodje, par hintova za neku buducu verziju: dani u nedelji i imena meseci se pisu malim pocetnim slovom, umesto 1i, 2i (itd.) bi bilo bolje da stavis obicne redne brojeve. Takodje, posle godine bi trebalo da stoji tacka. Ako hoces da ubacis slova č,ć,š (četvrtak, ništa novo), mozes da uradis Substitute="cetvrtak":"četvrtak", i prikazace normalno slovo č (ili bilo koje drugo specificno slovo iz abecede).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari