Šta je novo?

Demon's Souls

To bre! onda Moj pure bladestone ide Vampiru.
A rekoh ti kada pocnu Uchigatane da ispadaju , tu si ;)

Pacerska mi malo North regalia (kad god sam upao kao BP na 1-4 , svi su ga koristili i to ih je kostalo :d ) , ja igram ili sa War scythom (nije nesto posebno jak ali izaziva krvarenje + moze se pojacati kao Light weapon ili sticky shitovima, trosi malo stamine kada se koristi sa dve ruke a kada nekog tromijeg uhvatite u sistem , moze da izgine nakon 4 uboda) ili sa Blueblood swordom.

Dual katane su dobre , dosta dugo sam igrao sa njima ali nemas blok i to te onda malo cini predvidivim u borbi PvP.

Ajde jos da komletirano sva oruzja, i prstenje. I moram jos 2 puta da obrnem neke delove igre.
Al kontam da moze brzo da se predje igra sad kad znam sve napamet. Mozda cak i za 10h ?

Sad mi fali samo:
1. Pure Clearstone
2. Chunks of Greystone (mozda 7,8 kom max)
3. Chunk of MErcurystone (samo jedan, grrrrr)
4. Shards & Chunks of Marrowstone (ovog fali dosta, 10-15kom)
5. Chunks of Cloudstone (valjda 6,7 kom)

To mi fali da kompletiram sva max oruzja, sve sto imate podelite i vracam za trofeje naravno.

Inace 190 sam sl. :d

Poslednja izmena:
Moze , narocito sto neke delove sada i mozes da preskocis i znas put i gde te koji protivnik ceka.
Kao sto rekoh ja ne jurim achievmentse, igram iskljucivo zbog PvP okrsaja.

I da sad kad smo blizu sa levelima a ja ne planiram da se budzim dalje jer i sada jedva ima igraca kod kojih mogu da upadnem, mozemo se dogovoriti da ti predjemo neke svetove zajedno.
Em ce brze ici, em se ja necu toliko smarati :d

Poslednja izmena:
2. Chunks of Greystone (mozda 7,8 kom max)

Meni tu fali samo 1 kom, tako da mozes da mi das da odradim upgrade...

3. Chunk of MErcurystone (samo jedan, grrrrr)

Meni fale 2 kom, pa cu ti dati jedan da zavrsis upgrade...

4. Shards & Chunks of Marrowstone (ovog fali dosta, 10-15kom)

Ako imas 6 Chunkova onda mozemo da zavrsimo... Napisi koliko tacno pa da vidimo sta je bolje...

Inace 190 sam sl. :d

Znaci moram da malo jos napredujem... Grindovacu veceras pa se vidimo kasnije...

@Markomaniax

Sto se kamenja tice, nemam Pure Moonlightstone... Kako inace nameravam da maltretiram geckoe koji ga daju javljam sta sam uradio... Inace za onaj Pure Bladestone ti ga prosledi psihu, a ja cu uzeti od njega... (moram prvo da levelujem da bih njega stigao)

Nemas frke i ne moras da se cimas nije mi nesto hitno za 2 ali mi je bitno da nabavim bar jedan Pure moonlight.

A za ovo kamenje koje vam fali, kao sto rekoh , razmenicemo se ja i marli i dacu mu sve sto imam a treba mu pa vi vidite posle da li mozete da zavrsite oruzja i kome treba manje/vise/stagod.

Clearstone sredjen... Psiho, javi se pa da ti dam oruzje da odradis i ovaj trofej (a i da se razmenimo)... Reci samo koji si level da znam dokle moram da se budzim :)

BTW ladno cu morati da pocnem i NG+++ posto su potrebna 4 Yellow Demon's Soul-a da bi uzeo sve Magic i Miracles :)

sl 190 sam sada.
Pa moras 4 puta igru obrnuti za sve trofeje. :d

Ne moras... Moras 3x + 3-x i 5-x ceo u cetvrtom krugu :)

Nemoj mnogo da mrdas sa levelom... Ja sam SL163 sto ce reci da moram da nabudzim samo jos 2-3 pa da mozemo da se nadjemo :)

Necu vise da grindam, gledam da kompletiram oruzja i da na brzinu obrnem jos jednom igru, i onda jos te delove koji su mi neophodni. Ima da potrcim igru. :)
Aj kasnije sam ja na PSN-u, pa cemo se dogovoriti za razmenu, ti meni Clearstone, a ja tebi Bladestone oruzje.

Vampirbg, imas li Ring of Magical Dullnes ? Nemam ni ja ni Markomanix. :(

Evo sta mi samo fali da kompletiram sva oruzja:

1. Chunk of Greystone 3kom
2. Pure Greystone 1kom
3. Chunk of Cloudstone 1kom
4. Pure Darkmoonstone 1kom
5. Chunk of Marrowstone 11kom :)
6. Shrad of Marrowstone 10kom :)

I taj prsten.

Fala Markomanix na helpu. Napravi spisak oruzja da uzmes Solider trophy.

Poslednja izmena:
Ma kakvi bre, ne jurim trofeje, fala tebi na Pure moonu... Evo i ostrica moje moon uchigatane ti zahvaljuje :d

Samo nam jos fali full Marrowstone oruzje....
Fali mi samo 4 trofeja do Platiniuma. :D :D :D

Poslednja izmena:
Drugari, moram iskrneo nešto da vas zamolim.

Nemojte da ovo bude chat. Neću ništa da vam brišem. Nemam za to ni razloga ni prava, ali tema nema poentu ako treba da trčiš, trčiš da bi naleteo na korisnu informaciju.

Za chat razmenite msn, skype, pa se dogovorajte. Malo samo smanjite "small talk" čisto kako ne bi terali ljude sa strane, koji bi učestvovali u temi, a ne žele zbog brda postova.

Za dobrobit svih, hvala!

*** nemaju ova dvojica MSN. Kontam sta pricas, ali nam je ovo neko mesto za dogovor.
Ko god zeli da se ukljuci u diskusiju vise je nego dobro dosao, rado cu mu pomoci sta ga muci oko igre, jer je znam napamet kao i jos 2,3 lika ovde. Stvarno je teska u pocetku, i ne treba da ljudi odustanu samo zato sto ne kapiraju mehanizme igre.

Ovo ko da je pisalo besno dete (pile) :d
http://www.damnlag.com/columns/265-no-save-points/301-the-many-deaths-demon-s-souls.html

Zamolio bi sve koji su igrali/igraju Demon's Soul da se jave ovde ako imaju nesto od Chunk of Marrowstone.
Fali nam par komada za max oruzje, a komarci i bube ne daju nista!
Pomogajte!

Danas sam dobio skoro 30 shardova i 0 chunkova Marrowstone posle 2 sata farmovanja... I to sve uz PBWT i Large Sword of Searching (probao sam i komarce na 5-2 i bube na 5-1)

Ako neko ima 6 chunkova Marrowstone ili neko Fatal oruzje da pozajmi nek se javi.. Moze i bilo koja razmena, posto mi nedostaje samo taj trofej za platinum... Imam skoro svega drugog i par +5 oruzja...

jebm ti chunkove !!!! Bu nas u mozak !!!

Uspeo sam veceras da dobijem 4x Chunk of Marrowstone... Pre toga sam morao da podignem Luck na 15 i sve mora u PBWT i uz Large Sword of Searching... Nastavicu sutra...

@Bob Marli

Kako tebi ide? Jesi li uspeo neki chunk da dobijes? Ja sam uglavnom offline na PS3 (inace ce mi se svaki put resetovati WT) dok ne dobijem i ostala 2 chunka tako da ti ne vredi da mi tako saljes poruke :)

Nisam igrao ovih dana mnogo. Pokusao sam da ubijem False King-a,pa me je odvalio, pa sam uradio master reset Sonija. :d
Moram jos dovrsiti kraj igre, i da obrnem 5-x svet i da se nadam da ces naci ta 2 chunk-a i eto Platiniuma.
BTW pogledaj onu listu najtezih Platiniuma u PS3 temi. DS je 4tom mestu. :d

Ajde kad nadjem ta dva da se nadjemo da ti pomognem oko False Kinga...
Ili, ako imas Poison Cloud samo stani na pretposlednji stepenik i truj ga polagano dok ti je okrenut ledjima... Nece se ni pomeriti... Mozes i Ting of Avarice da koristis... Naravno, moras da budes u Soul formi i da nosis Thief Ring...

Da li je i on problem?? :d Ajd Marli veceras , nas trojica pa polako...

Si ubio zmaja , da znam da ponesem strele?

Nisam ubio zmaja, nema potrebe.
Pazi zeznut je False King. Jedino da se borim macem sa njim, ali tad uradi soul drain 5 puta.

Ma daj zeznut, prelazio ga uvek sam i za ovih 5-6 new gameova isto toliko puta mi je drainovao soulvl (do duse , 2. put mi je uzeo sigurno jedno 3-4 levela, zbog cega sam ga preso sa summonovanjem nekog sabana koji je 3x ispalio soul arrow a ostatak vremena se punio).

Jos sigurno 10ak puta sam ga ubijao kao plavi fantom, do duse tada sam imao pomoc.

Fazon je da
ga ne blokiras, samo ga roknes 2x necim jakim (meat cleaver, bone smasher) izbegavas dok ne iskulira, ili dok te ne promasi , pa onda opet.

Ja sam sad 220lvl. Dosta mi upadali bp dok sam prelazio ovaj ng++++++ pa se nabudzio fino bez potrebe za farmanjem i invade-ovanjem. Pa alo smo kompitabilni reci kad da upadnem pa da ti ga izmasakriramo ;)

false king-a sam presao iz prve sa 70lvl :/

doduse, trajalo je bar 5-10 minuta,i doduse, video sam na youtube-u sta radi i kako otprilike treba. :)

samo,jedna ispravka, kad krene da puni mach (ili sta god da radi) pre nego sto odradi onaj blast dok stoji u mestu, umesto da bezis od njega na sigurnu distancu, ti ga lupis dok se charge-uje :D

to sam otkrio kad sam shvatio da necu uspeti da pobegnem (zbog oklopa i opreme) i razvalio ga itd....
false king je jedini demon koji me "usrao" :)

aaaaaaaa :( steta sto nema vise PS3 i demons' :(

Ja sam ga na NG mlatio (pa odose 2 SL) pa se namucio... Na NG+ sam ga otrovao, cekao par minuta da umre i za to vreme citao knjigu... Jos sam i Ring of Avarice koristio da dobijem vise Souls... To cu i sad da se ne smaram s njim...

Veceras sam se nameracio da uzmem jos ona dva chunka pa da zavrsavam taj platinum (posle mi samo fali jos jedan Monk Soul za poslednji Miracle) Cim me vidite online to znaci da sam uzeo... Sad sam SL177...

BTW za Dirty Colossus-a mi je trebalo 2 Firestorma na NG+ sto znaci da su ga malo ojacali :)

Ubio sam ga, igrao sam roll i Soul Ray, bez bliskih kontakata.
Ja sam ga ubio na NG i NG+ iz prve, ali me je sad ubio 2 puta. Znaci pojacan mu je DMG dosta.
Ne znam sto pricas za Poison Cloud kad to ne radi na njemu ?
Evo ja sam zavrsio NG++, sad krecem da obrnem 5-x svet sa Markomainxom i da zavrsim sa igrom 100% na duze vreme. Malo me je smorilo vise, 130h u igri, nisam nista igrao ovoliko od KZ2 (600h :d).
E Markomanix sta radis ti sa Meat CLevarom, koju magiju na nju koristis ? Cursed Weapon ?
Ja sam mislio da ne moze na unique oruzja da se koristi to ?

Evo gledam i svoju statistiku iz igre:

Total Souls Acquired: 22 660 358
Phantoms Saved: 9
Black Phantoms Slain: 20
Tropihes: 35
Total Death Count: 270 (imao sam utisak da je bar 10 puta vise)
HOurs Played: 133:33:57

Poslednja izmena:
Radi Poison sigurno... Death Cloud ne radi... Mislim da Poison radi na svima samo sto se nekad ne isplati... Znam da sam i Flamelurkera sj*bao tako kad me je mrzelo da se jurim s njim, a nije bilo nikoga da pozovem u pomoc... :)

E Markomanix sta radis ti sa Meat CLevarom, koju magiju na nju koristis ? Cursed Weapon ?
Ja sam mislio da ne moze na unique oruzja da se koristi to ?

Moze. Mozes i na Blueblood sword i Meatcleaver da ojacas sa Light Weapon magijom.
Naravno , bilo bi pozeljno da imas statistiku i boostujes dmg za ta oruzja, kao i da odigras bar jedan svet sa njima da se malo naviknes na poteze, i prednosti i mane.

Video sam da ti dosta koristis North Regaliu. Dobar dmg ima ona ali zamahnes 3x i lik se us*re. Na izvolte si. No dobro , ko je naviko , extra.

Pao neki Platinium.... :banana::banana::banana::party::bottle::guitar:

Nazad
Vrh Dno