Šta je novo?

Demon's Souls

ja sam sad 165 sl tako da cemo tesko obaviti razmenu. :p

ali dobro, odradicu ove moje stvari pa cu malo pauzirati sa igrom... taman kada se vide budete ojacali dogovoricemo se da upadnem i da se menjamo ako vam nesto zatreba za trofeje (posto mene bas zabole) ...

@Marli imam 2 soulbranda ja mislim i 2 deamon branda :p
, insanity catalyst mi ne treba pa ti i to mogu dati da mozes da trosis monkov soul na magiju ,
Dull Rat's Ring mi isto ne treba , iako imam samo jedan mogu i to da ti dam, a sve ostalo mi treba.

Do duse imam gomilu neiskoriscenih dusa bossova, napravicu spisak pa ako moze da se i to menja da vam sacuvam da ne morate da obrnete jos jednom igru ne bi li se nabudzili.

Najbolje mesto za grind je 4-3 sa Stormruler-om, svaki put uzmem 50 k za 3,4 min.

Imam Dull Rat's Ring i Friend's Ring... Soulbrand/Demonbrand ne moras da imas u inventaru... Samo da si ga drzao bar neko vreme :) (i ja sam od njega napravio North Regalia) To vazi i za sve ostale predmete... Ne znam da li na taj nacin mozes da uzmes i neki od trofeja vezanih za upgrade?

Jedino je frka za magije... To moras da naucis :)

Sto se grinda tice, sa sve ucitavanjem i sl. ako koristis onu taktiku sto sam napisao dobices 60-80k

Ajde nabudzicu se do SL130 pa se vidimo u sredu uvece (koji si sad nivo da znam dokle da gadjam?) :)

ja sam sad 165 sl tako da cemo tesko obaviti razmenu. :p

ali dobro, odradicu ove moje stvari pa cu malo pauzirati sa igrom... taman kada se vide budete ojacali dogovoricemo se da upadnem i da se menjamo ako vam nesto zatreba za trofeje (posto mene bas zabole) ...

@Marli imam 2 soulbranda ja mislim i 2 deamon branda :p
, insanity catalyst mi ne treba pa ti i to mogu dati da mozes da trosis monkov soul na magiju ,
Dull Rat's Ring mi isto ne treba , iako imam samo jedan mogu i to da ti dam, a sve ostalo mi treba.

Do duse imam gomilu neiskoriscenih dusa bossova, napravicu spisak pa ako moze da se i to menja da vam sacuvam da ne morate da obrnete jos jednom igru ne bi li se nabudzili.

Extra! Sad cu se bacim na grind do sl 155, da mozemo da uradimo razmenu. Precicu igru jos jednom, ali mrzi me jos 2 puta.

Ima neko Foe's Ring ?
Ne znam kako da odradim pure black ST...
Nece ovako Mephistoles da se pojavi. :(

Ubijaj druge igrace kao black phantom... Najlakse je da budes Boss u 3-3 drugim igracima... Tako imas najvise energije i najvece sanse da nekog koknes :)

Evo ti ceo spisak sta mozes da uradis da bi presao u PB:
http://demonssouls.wikidot.com/character-tendency

BTW ne moras da se cimas do SL155... Mislim da ce i SL141 biti dovoljan da ga stignes :)

Pa pokusao sam i kao boss na 3-3, ali uletese 3 lika. :d
Kako moze biti dovoljan sl 141 ako je on 165 ? Mora biti na +/- 10.
Bacio sam se na grind, bice poena. :D

Nope... Formula je SL/10 + 10... Ako si ti 141 to je onda 141/10 + 10= 14+10=24 razlike, sto ce reci da ti mozes da igras s nekim ko je SL 127-165...

Meni su na 3-3 uvek uletali sami... Doduse, uvek sam ih i pustao da me pobede, ali su morali da se malo pomuce... (sem jednom kad je covek uspeo da zagine pre nego sto je dosao do mene pa sam tako dobio Head Wrappings)

Doduse mozes i na kvarno ako ih je vise... Zvekni im Poison/Death Cloud na ulaz onda ces svima skidati energiju po malo... Isto moze i Firestorm... Nece ih ubiti (mislim da su potrebna 2-3 za BP i druge igrace), ali ce im skinuti dosta energije i patosirati ih... Onda mozes da ih seckas natenane :) (tako sam sj*bao BP Sasukija... jedan Firestorm, pa 2-3 seca (svaki preko 200) pre nego sto je ustao... da to nije upalilo bio bih u gadnoj nevolji posto mi je blok, trcanje i seckanje istrosilo skoro ceo endurance)

Ja kad sam krenuo da grindam nestalo struje. :D

Ja sam dosao do SL135...

Od prstenja mi nedostaje:
1) Ring of Devout Prayer
2) Foe's Ring

Od oruzja:
1) Blind
2) Brand
3) Large Sword of Moonlight
4) Phosphorescent Pole
5) Blueblood Sword
6) Insaniti Catalyst
7) Needle of Eternal Agony

5, 6 i 7 nije frka kao ni 4 (samo treba PBWT za 3-x)... 3 treba da nadjem, a ni 2 nije frka posto samo treba da se vratim na 5-3 kad ubijem Astraeu i koknem Garla opet... Ono sto moze da bude problem je 1... Da li mogu da u istom prolazu igre sretnem Selen (treba mi zbog prstena) i BP Selen ili moram da cekam do NG++?

Za upgrade oruzja nece biti veliki problem posto kamenja imam brdo...

Mala ispravka ljudi , ja nisam 165 lvl nego 156 :d

Izvinjavam se ali dugo nisam ni gledao statistiku, i sad bas slucajno da proverim kad ono ...

@Vampirbg

3) Large Sword of Moonlight - ovo je jako lako za naci, na 5-2 se nalazi, ides kroz mocvare, prodjes prvog velikog pacova, predjes preko mosta, sidjes dole pored Selen, nastavis pravo, prodjes komarce, prodjes ona 2 velika pacova, nastavis pravo, e sad ti obicno odes desno, fora je nastaviti jos malo pravo, tj polu levo, e tu imas put za onu drvenu konstrukciju. To ce te odvesti do viseceg legla onih pijavica, pobijes ih sve dok ne odpadnu, sidjes preko kamenja ispod dole i skocis medju njih,, roknes jedan Firestorm i eto maca. U sustini je to medju 3 najbolja oruzja u igri, jos sam ga ja budzio sa Colorless souls, nije los. Mislim da taj mac ne konstatuje stitove, tako da mozes da ga bijes debile koji se samo brane ko ppppp. :)

Ako imas PWWT onda uzmi prsten od Selen, ako nemas napravi sa samoubistvima pure black i ubi je sa Thief Ring-om i napadom s ledja, dobices taj mac, nije nesto tesko, samo se cuvaj da se ne leci, cim krene Heal magija napadaj inace borba nema kraja. Mozes i anti magic da uradis, mada ne znam dal to vredi jer je Heal miracle, a ne magija.

Mene muci dosta kamenja, napravio sam spisak, fali mi oko 10 vrsta, sto chunk-ova, sto Pure.
Moracu da igram sve svetove na Pure black, i da nabudzim Faith zbog drop rate-a.

Recite koliko nam je svima trebalo da upoznamo mehaniku ove igre ?
Imam osecaj kao da sam procitao knjigu "Kako i sta u svetu Demons Souls". :D

Mala ispravka ljudi , ja nisam 165 lvl nego 156 :d

Izvinjavam se ali dugo nisam ni gledao statistiku, i sad bas slucajno da proverim kad ono ...

Dobro je da je nestalo struje inace bi oslepeo od grindanja.

E i jedan zlatan tip za sve rookie, grindajte samo na Pure Black World Tendency, dobija se 30% vise souls.

Poslednja izmena:
Mene muci dosta kamenja, napravio sam spisak, fali mi oko 10 vrsta, sto chunk-ova, sto Pure.

Posalji spisak... Darkmoonstone imam koliko hoces (jurio sam Chunk prilicno dugo, pa zato sad za manje ne mogu ni da ubacim u inventar) a ni ostalih ne fali :)

Ako nemas trofej za Dragonstone mozemo da probamo da ti dam Dragon Longsword +5 pa da vidim da li ce ti se tako aktivirati trofej ili bas moras da odradis upgrade :) Ako uspe onda ce biti lako pokupiti te trofeje... Nas par ce skupiti kamenja za sve trofeje... Za Hard i Sharp trofeje cu da kupim kamenje na 2-2

Jedino vidim da ce biti frka za Pure Bladestone :)

BTW da nema neko visak Pure Clearstone? U prvom prolazu igre mi zaginuo glupi Ostrava, a u drugom sam ga ja koknuo da bih dobio Mausoleum Key... :)

Ja ne znam kako naci Pure Bladestone i Darkmoonstone.
Pogledacu za clearstone, znam da imam bar jedan.
Daj ostavite MSN da se dogovorimo da razmenimo sta nam fali od itema.
Inace sad sam SL 145.

I odusevljen sam koliko je igra teska na PBWT! Ono je za coop stvoreno!

Pure Bladestone cemo se oteliti dok nadjemo... Daju ga samo 2 protivnika i to Black Skeleton u skrivenom prolazu i BP Black Skeleton koji se pojavljuje u PBWT kod pretposlednje magle na 4-2 (tamo gde je onaj skriveni Reaper) i oba imaju sansu 1/200

Pure Darkmoonstone daju samo gusteri na 4-2 i 4-3... Mogu da ti ponesem oruzja za Master Bowman i Sharpness Trophy pa da vidimo da li je dovoljno da samo drzis oruzje neko vreme (kad sam radio upgrade nije mi odmah napisao trofej vec posle nekoliko sekundi)

Pogledacu da mozda nemam neki Pure Darkmoonstone... (znam da sam to kamenje jurio kao lud posto je super za upgrade ako hoces da koristis magije (svi bonusi dolaze od Magic), a da su me Chunkovi namucili)

Sto se kamenja tice zasad mi fali:
1) 1x Pure Clearstone (za ovo moram da spasem Ostravu na NG++)
2) 1x Chunk of Greystone, 1x Pure Graystone (ovo daje Scirvir, ali nisam siguran da ce se pojaviti na PWWT posto sam ga vec ubio kao BP)
3) 6x Chunk of Clearstone (ovo daju one pticurine, ali se nesto stekare) :)

Za Faint, Marrow, Mercury i Suckerstone jos nisam poceo da skupljam :)

MSN nemam, ali videces kad sam online na PS3

Da , cucemo se preko psn-a , valjda smo svi konektovani kao friends.

ja se trenutno zanimam Lord Rydyelom , svidja mi se njegov Black phantom stapic :d i probacu da mu konfiskujem , vec sam spremio strategiju sa soulsuckerom.

Monk`s head collar cu samo upasti kao Black phantom i silovati jadnicka koji se u tom trenutku bude nacrtao (ne prelazite u tim trenucima 3-3 online) :d

Ako bude problema javi se... Ja sam vec pokupio to od Monka :) Kao sto rekoh, mislim da je dovoljno da si minut-dva drzao predmet...

BTW koji ti je PSN? (ja sam vampirbg)

PSN: psihoyu

Zasto igra vrati svet na neutral svaki put kad je pure black, a izadjem iz igre. Sutradan je neutral ?!?
Potrosih svo kamenje za ozivljavanje. :(

Uve kada ubijes bilo kakvog black demona vraca svet na po +1. Sto ih vise ubijes , vise vrati prema pure white.

moj US psn je: Skarletni_junosa

Zato ja igram offline poslednjih dana... Veceras cu da odradim jos par nivoa grinda pa cu da nastavim sa normalnom igrom...

Ako ubijes Primeval demona ide i +3 :)

Kad si online svet se prilikom prvog logina vraca na prosek online (sto ce reci obicno je Neutral)

Znaci, kad prebacis na PBWT grinduj koliko mozes ili sledeci put budi offline...

BTW da li vam odgovara petak da probamo da se nadjemo negde da vidimo za ove trofeje? Ja sam obicno online oko ponoci, mada mi odgovara i bilo sta posle 20h... Samo recite gde da stavim kamen i sta da ponesem od oruzja za trofeje...

Poslednja izmena:
Nemam ni ja Pure Cloudstone, pise da se dobija ako spases Ostravu na 1-3, ja sam ga spasao kod Pentatora, ali nisam dobio taj kamen ?!

Pure Clearstone je kad spases Ostravu...

Pure Cloudstone dobijes kad ubijes veliku pticicu :)

Pure Clearstone je kad spases Ostravu...

Pure Cloudstone dobijes kad ubijes veliku pticicu :)

Jel imas ti Pure Clearstone ?

Ja sam malopre odradio max sa Spiderstone i Sharpstone, imam jos 2,3 oruzja na lvl 4.

Jok ja... Kao sto rekoh, na NG mi je Ostrava negde zaginuo posto sam ga spasio, a na NG+ sam ga ja ubio da bih bio siguran da cu uzeti Mauselum Key :)

Nema frke... Kad zavrsim NG+ odigracu 1-1 i 1-2 na NG++ pa cu uzeti Clearstone ako ne bude drugog resenja...

@vampirbg , pokusao sam da te addujem za frienda ali izgleda da ti nije US psn. Nekompatibilni smo .

To je PSN na kom igram... Evropski... Imam i US nalog, ali njega samo koristim za kupovinu PSN igrica... Ajde probacu ja tebe da dodam veceras...

BTW mislim da sam te zeznuo za account... Treba: vampir_bg

Poslednja izmena:
Pokusacu veceras da te addujem ;)

Je li narode , el ima neko viska Shard i Chunk of Marrowstone-ova??

Treba mi tacno jos 5 od oba.

Imam jedan Large Sword of moonlight viska ako neko hoce...

Poslednja izmena:
To daju one crvene bube na 5-1 i komarci na 5-2... I meni tako nesto fali... Bacicu se na zaprasivanje gmadi pa jvaljam koliko sam skupio...

BTW da li se nalazimo veceras? Ja mogu posle 20h (pa do jutra), samo kazite kada i gde da ostavim plavi kamen... Ja sam SL137

Moze ja sam veceras slobodan, 157 lvl pa ako bude uspelo ... :d

Taman bi mi trebala pomoc oko recimo celog onog sveta gde je storm boss (nisam ga ni naceo).
Ako neko bude hteo da pomogne da zna da se spremi za taj svet (magije , oklopi...)

Nema frke... Taj mi je omiljeni... Znam ga napamet :) Mene je na NG namucio 5-x (ona mocvara me smori posto nema roll a to mi je omiljena odbrana, mada su bossovi laki), pa ga ni sad jos nisam zapoceo...

Sto se SL tice, trebalo bi da mogu da igram sa igracima sa SL124-160... Reci samo gde da ostavim kamen...

Inace, uspeo sam sinoc da ti posaljem Friend request...

Nazad
Vrh Dno