Markomaniax
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.06.2008
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- pola jezgarni jui-hwong 6000
- Matična ploča
- iskljucivo armirana
- RAM
- za sliku, jeste
- GPU
- GFUJ
- Storage
- imam shupu i podrum
- Zvuk
- licni beatboxer
- PSU
- jok, macki
- Kućište
- Ei Nis
- Monitor
- crt gorenje tv bez daljinca
- Miš & tastatura
- comodore + mis sa 386 kompa sa jednim dugmetom
- Pristup internetu
- Modemska 56k veza
ja sam sad 165 sl tako da cemo tesko obaviti razmenu. 
ali dobro, odradicu ove moje stvari pa cu malo pauzirati sa igrom... taman kada se vide budete ojacali dogovoricemo se da upadnem i da se menjamo ako vam nesto zatreba za trofeje (posto mene bas zabole) ...
@Marli imam 2 soulbranda ja mislim i 2 deamon branda
, insanity catalyst mi ne treba pa ti i to mogu dati da mozes da trosis monkov soul na magiju ,
Dull Rat's Ring mi isto ne treba , iako imam samo jedan mogu i to da ti dam, a sve ostalo mi treba.
Do duse imam gomilu neiskoriscenih dusa bossova, napravicu spisak pa ako moze da se i to menja da vam sacuvam da ne morate da obrnete jos jednom igru ne bi li se nabudzili.
ali dobro, odradicu ove moje stvari pa cu malo pauzirati sa igrom... taman kada se vide budete ojacali dogovoricemo se da upadnem i da se menjamo ako vam nesto zatreba za trofeje (posto mene bas zabole) ...
@Marli imam 2 soulbranda ja mislim i 2 deamon branda
, insanity catalyst mi ne treba pa ti i to mogu dati da mozes da trosis monkov soul na magiju ,
Dull Rat's Ring mi isto ne treba , iako imam samo jedan mogu i to da ti dam, a sve ostalo mi treba.
Do duse imam gomilu neiskoriscenih dusa bossova, napravicu spisak pa ako moze da se i to menja da vam sacuvam da ne morate da obrnete jos jednom igru ne bi li se nabudzili.