Šta je novo?

Demon's Souls

Ček, kad predješ prvi put, onda ide new game+ i to je kao teže?

Evo ja sam presao igru i sad igram taj NG+, ne mozes da verujes koja razlika u tezini, osecas se opet kao mis najbedniji. :( Jedino su prava 2 boss-a laganica, svi ostali su tezi nego kad sam prvi put igrao.
Po mojoj proceni se tezina poveca na NG+ 3 puta, ne gledajuci 1-1 i 1-2.
Nesto ne verujem da je NG++ samo 8% teze, znajuci lude japance.
Kako bi mi bilo krivo da sam propustio ovu igru, jedino me je Diablo 2 drzao ovako uz TV(monitor).

Vampir jer si presao Armored Spidera ? Bas je zeznut, mnogo tezi nego na pocetku.
Ja stalno igram coop sa ljudima, pomazem ih da ubiju onu debelu svinju na 4-1, tj 2 debele svinje (boss-ove). :d Cak sam izvalio glitch za stizanje do 4-1 bossa, za 2 min si kod njega.
Nevira me sto mi se desilo 2 puta da se zaglavim u mapi na coop-u.

Jeste bila ogromna razlika sa prvog igranja na ng+ . Ali sa ng+ na ng++ i nije. Meni se cini isti djavo.

Verovatno zbog pure white world tendency .. probacu sad da malo zablackujem ako budem mogao.

Naravno da nece, jer nema nikakve potrebe za tim. Koga god igra zanima moze da je naruci sa Axela.

Kakva je usluga preko axela (vreme isporuke, cena carine, sigurnost)

Dobices igru, za max 30 dana ako nemas srece. Preporucio bi ti da malo procitas teme pre nego sto postavljas silna pitanja. O svemu tome je pisanu X puta.
Kakva crna carina. :D

E narode jedno pitanje jer neko mozda zna - U valley of storm svetu , konkretno 4-2 , ima jedan put koji se sigurno odblokira pure black ili white wt.

govorim o
http://www.youtube.com/watch?v=5oBq0ef2V7Y&feature=PlayList&p=A34510718457B43C&index=40

@ 2:54 , odronjen put desno (levo se silazi dole prema onim puzevima).
Garantujem da ima neko zanimljivo oruzje ili item!

Zna li neko kako da ga odblokiram?

Ne mozes tu proci, jer bi pao kod boss-a Old Hero, tj izginuo bi. :)
Ja celu igru obrcem na NG+ sa Pure White Soul Tendency. Vrlo je lako to postici, non stop ubijam Black Demone (nekad i oni mene), i igram samo coop, mnoge boss-ove sam ubio i po 10 puta. :D
Mnogo je dobro online igrati, naucis neke cake, poteze od drugih likova.
Meni kad predjem NG+, pa jos NG++ imacu skoro sve trofeje, samo moracu da budem neko vreme Pure Black da bi uzeo ono oruzje od Vindala i neki prstem i talisman od Mephistoles.
To bi bio ogroman uspeh uzeti Platinium, stvarno treba dosta sitnih fora resiti.

samo moracu da budem neko vreme Pure Black da bi uzeo ono oruzje od Vindala

Ne moras.
Samo pobedis Vindala i njegovu maiden vratis se u nexus pa opet na taj archstone. Ako krenes onim putem koji je blokirao Vindal , sada ce tamo biti njegov Crni demon i kada ga pobedis dobijas ono njegovo vudo sto je tesko 30 , brant se zove valjda i dobijas neki njegov novcic koga ces pokazati u 5-2 cini mi se njegovoj sestri koja ce ti dati neki prsten.

A inace online je keva, pa ja 70% igranja sve online (trenutno 135 multi sesija sam imao) ;)

Imate li neke predloge kad bi bilo najbolje odraditi Pure Black i questove za Mephistolea (ne pise tako, al ajde) ?

Mogu vam reci da su black phantomi tri puta tezi od boss-ova, svaki ima neko mesto na kom se nalazi koje max zloupotrebljava protiv tebe. Selen Vinland npr moze da trci ko luda po mocvari dok se ti jedva kreces. Scivir ima ne znam ni ja koliko HP. Dal da spominje da na Pure Black World Tendency imas skoro duplo vise protivnika jer ima masa BP koji imaju mnogo veci dmg nego obicni. Tek se na PBWT vidi koji su hardcore ovi japanci.
Ne bi se ja ni zezao sa ovim da ne trazim neka 2,3 oruzja koja ne mozes drugacije naci.
Najbitnije sto sam uzeo od Scivira Talisman of the beast, koji moze da se koristi i za Magic i Miracle. :)

To jos i ja trazim. Ali jos uvek radim na PBWT :p

Pa vrlo je lako PBWT, uzmes ono kamenje za ozivljavanje i gines u svetu koji oces da ti bude PB, i tako 6,7 puta i eto Pure Black. Ja sam tako odradio Selen Vinland i Lord Rydyell-a.
Problem veliki, tj nemoguce bez boss-ova je Pure White.
I problem je PBST jer drugi igraci dosta dobro igraju, plus 70% puta se nadju bar 2 ili cak 3 igraca i odvale me za 5 sek.
Hteo sam da odradim Mephistopheles questove, ali mi nesto ne ide da ubijem druge igrace. :(
Treba mi onaj prsten od Saint Urbaina i Yuria, the Witch.

Ja sam jedino Yuriu ostavio u zivotu posto se meni ne mojavljuje mefistofeles jos uvek. Treba mi da menjam magije.

Sage i onog njegovog aprentica sam ``zrtvovao`` :d

A vidis to sa samoubistvima mi nije palo na pamet. Sto bre nisu napisali tako a ne ja citao da moras i to i da poubijas NPCove i da pomeris kran... :p

Pise, nisi citao.
BEFORE THIS NEXT STEP USE YOUR CURRENT SOULS

* Get 5-7 Stone of Ephermerl Eyes (depending on your World Tendency).
* Revive and get yourself killed in that particular World that you are working on until you reaches Pure Black World Tendency.

Ima u ovoj igri da uzmem Platinium makar crko, nikad u Diablu 2 nisam uspeo sve Rune da skupim.
Ovo je tako dobra igra za ljubitelje Diabla, strasno !

Jel kad si pobio NPC-ove u Nexusu, jel ostavljaju neke iteme ?
Da ne trazim onog smaraca Mephistopheles. Mrzi me da se drndam sa drugim igracima. Cim te ubiju odma se SVI svetovi vrate na neutral, shit bre.
Za noc vestica je bila Pure Black, ja nisam znao za to, bedak!

Poslednja izmena:
sage ostavlja njegovu kul odecu sa kapunjacom i stapic i onaj njegov bodez... oni ostali smaraci ne ostavljaju nista osim nekih 3-4000 sp. naravno Thomasa , maiden i Eda sam ostavio kao i onog za cudesa.

Zar nema nekog prstenja ? Ne znam sad kako se zove, to mi treba za kolekciju prstenja.

sage ostavlja njegovu kul odecu sa kapunjacom i stapic i onaj njegov bodez... oni ostali smaraci ne ostavljaju nista osim nekih 3-4000 sp. naravno Thomasa , maiden i Eda sam ostavio kao i onog za cudesa.

Pa to sve mozes da pokupis i drugde...

1) Baby's nail imas iza oltara kod Fool's Idol demona (3-1)
2) Ring of Magical Sharpness imas u 3-1 u sobi gde su 4 gvozdene device
3) Ceo set imas u 3-1 2. sprat West... samo ti treba PWWT

Ma znam ali ja i nisam jurio nista specificno jednostavno nisam vise imao koristi pa reko da gi koljem.

E da, mislim da ima jedan prsten koga ti da Ona sestra Vinlanda. Ali moras uzeti Black deamon Vinlandov pecat pa joj ga nosis tek onda. Mislim da povecava odbranui od magije ali smanjuje jacinu...

^Ja jos nemam taj prsten jer nisam mogao da ostvarim PWWT, vec sam je ubio kao black demona.
Fale mi Friends Ring, Foes Ring, i mislim jos jedan.
Napravio sam spisaks ta mi fali od itema. :D
Mada mislim da ce najteze biti naci kamenje za full upgrade. Nisam skontao dal vise Colorless souls moze da zameni bilo koje kamenje za upgrade obicnog oruzja ?
Znam da moze za neka unique oruzja.

Kamenje mozes i da kupis (ako je sitnije)
Friends Ring dobijas od Monumentala... Kad prihvatis zadatak na pocetku, vrati se i pricaj s njim... Onda ces dobiti Friend's Ring... U najgorem slucaju, probacemo online pa cu ti dati ring dok ne registruje trofej :) Koji ti jos fali mozda imam i taj?

Aj napisacu kasnije sta mi tacno fali od opreme pa da se razmenimo za 1,2 itema. Dobra fora sto se online moze deliti oprema. Mada sam ja lvl 142. :) Koji si ti trenutno ?

Jedino sto ja jos jurim su Catalyst of da beast i onaj Phosphorescent Pole koga cu zapleniti od Black Phantom Rydell...

Nakon toga ubijam mefistofelesa za ono njegovo seljacko odelo i miran sam :p

E da, ostaje mi samo jos onaj uvrnuti sesir old monka... za njega mi isto bese treba PBWT?

Imam ja 2 ta sesira, ako ti je SL na +/- 10 dacu ti online, i nako mi ne treba.
Catalyst od the beast je laganica, od Scivora na 2-2 odma desno, pa skaces do njega po onim platformama, samo trebalao bi da imas miracle Anti Magic inace ce te ubiti jednim Fireball-om. :D
Samo odradi 2-x sve PB pre nego sto odes dole, inace ga nece biti.
Phosphorescent Pole je laganica, uzmes Meat Clevar i tuces Rydella sa R2, da ne moze da dodje do tebe, samo dobar tajming i za cas je mrtav.

Ne znam za vas, ali meni su najgori protivnici oni ogromni pacovi na 5-x, toliko su me puta ubili da je to strasno, cim sidjem slucajno u mocvaru gotov sam, ne mogu da rollujem i cao.

Nemas ni ti sve trofeje za weapon upgrade ?

Za sesir j laganica... Samo postavis plavi kamen na nekom od 3-x nivoa i sacekas da te pozove da budes 3-3 boss nekome... Sve sto onda treba da uradis je da ga ubijes (ili da sam zagine pre nego sto dodje do tebe)

Za Scirvira imas foru... Kad skakuces po platformama gledaj da zavrsis na platformi direktno prekoputa njegove pecine i onda ga rokaj strelama... Nece znati kako da ti pridje i sve se onda svodi na R1 :) Naravno moras da budes brz i precizan posto djubre koristi Heal ako mu das priliku... Budi spreman da potrosis nekih 200 strela :) Kad ubijes njega mozes da sredis i 2 crystal lizarda iza njega bez straha da ce pobeci :)

Sto se nivoa tice, ja sam 124/125 (ne secam se tacno), ali nije frka ni da malo grindam ako nece da nas pusti :) Inace za grind je najbolji 4-2 na PBWT...

1) uzmes Ring of Avarice
2) cim izadjes, koknes sa Soul Ray pticicu (~4k)
3) strelama koknes Reapera (~16k)
4) ako hoces jos kokni i crnog kostura (~14k)
5) samoubijes se :)

Sve ovo traje ~1 minut za prva tri... 4) je malo rizicnije

Poslednji put kad ga ubijas mozes da sredis i Primeval Demona levo stazom od njega (cim to uradis ode ti PBWT) :)

Evo sta mi fali tacno od itema:

Rings:
1. Dull Rat's Ring - daje ga Lord Rydyell kad ga oslobodis (moras imati PWWT da bi se kljuc pojavio na 3-2) Dal mozda moze da se izgurva PWWT ako ubijam one black demone ispod Old Monk-a ?
2. Friends Ring - daje ga Monumental kad imas PWST, to je lako
3. Foe's Ring - daje ga Mephistoles kada ubijes nekoga iz Nexus-a
4. Ring of Devout Prayer - imaju 3 nacina da se dobije, nijedan nisam uspeo, moze i kod Crow da se dobije ako das Large Sword of Moonlight, ali i on mi treba jer je unique item (dobija se na 5-2 kad ubijes leglo onih crva sto vise na pecini)

Oruzja:
1. Soulbrand - dobija se kad ubijes False King-a, imao sam vec ovo ali sam napravio North Religiu
2. Insanity Catalsy - lako se dobije, samo ti treba Silver/Wooden Catalyst + soul od Old Monk-a

Magic&Miracle:
1. Fireball - lako samo mi treba jos jedan soul od Dragon God-a
2. Ignite - soul od Armored Spider-a
3. Relief - Pureblood Demons soul
4. Recovery - 3 colorless soul-a
5. Resurrection - Pureblood Demons soul
6. Banish - Old monk soul

Znaci ne gine mi da obrnem neke delove jos 2 puta.
Eto dosao sam do zakljucka da treba 4 puta obrnuti igru da bi dobio sve iteme. :( I to ko zna sta sta traz. :D

Najbolje mesto za grind je 4-3 sa Stormruler-om, svaki put uzmem 50 k za 3,4 min. :)

Poslednja izmena:
E oce neko da mi pomogne da uradim Pure Black Soul Tendency veceras, sutra ?
Samo mora da bude min sl 130.
Smara me najgore da trazim likove, i skoro svaki put kad upadnem nekom u svet budu 2,3 igraca, i odvale me za cas. :(
Ocu da se pojavi Mephistoles da odradim ta 2,3 questa, a ne mogu to bez PBST.

Jel ste izvalili kako su oni to uradili za Soul i World Tendency ?
Za world mozes lako da okrenes na Black kad ti treba, ali ne mozes da vratis na White ako si pobio boss-ove.
Za Soul ne mozes tek tako na Black, dok je White nevidjeno lako, samo ubijes sa nekim 2,3 boss-a i eto Pure White.

Nazad
Vrh Dno