Šta je novo?

Demon's Souls

Pusti ga da te ulema :) dok ne padnes ispod 30% pa da imas koristi od prstena... Ili idi u onu rupu gde te je Patches the Hyenna gurnuo (tamo gde je bio onaj svestenik)... Ako imas Pure White Soul Tendency mozes da ga pokupis... A ako provalis kako da se razmenimo mogu i da ti ga dam :) pa ga vrati kad zavrsis...

Au uspeo sam, trebalo mi je sat vremena, 350 strela. I zamisli bedak na 1/4 njegovog HP izbaci mi po sred ekrana "weapon broke". :d
Ovo je jos samo final boss, njega cu kasnije.
Dobra je fora sa tim Cleaver Rat ringom, ali mnogo rizicna, svaki jaci protivnik ce te lako ubiti.

Koliko su mu strele nanosile stete? Nesto mi izgleda mnogo 350... Ja koristim Lava Bow i obicno nanosi 120-140 (one glupe mante padaju iz jednog dok mi za Reapere treba 2 komada), a za zmaja kazu da nije otporan na vatru (slicno kao oni debeli u 2-x)... Bas cu da probam na 1-2 da vidim koliko nanosi stete zmajevima :)

Pa imam neki long bow, onaj white ne mogu da koristim jer nemam dovoljno dexterity-ja.
Pa dok ne padne HP ispod 30% oko 17, na ispod 30% oko 32-38.
Ma nebitno, mrtav je. :D
*** presao sam ovaj 5-x svet, ovo je bolesno, da se pogubis nikad gore. :(

Jesi li probao da odradis upgrade na Long Bow +8 pa onda mozes na Lava Bow ako Edu das Soul od onog pauka... Ima i stetu od strele + fire damage :)

Sad zavrsih 3-1... Nista lakse... Nije me ni dotakla :) Znaci, sledeci boss kazes da je najgori...

Inace, sto se tice Storm Rulera:
Super je za farming... Odes na Old Hero Archstone i onda udjes tamo gde si ubio Storm Beast... Mante ce i dalje biti tu... Lepo se ustekas i eto ti 25k za nekih minut-dva :)

Inace za 3-1 bossa... Zar je moguce da je toliko lako? Samo se primaknes do drugog stuba od vrata i odatle 20 strela opalis...

Veceras cu da jurim kamenje... Treba mi jos 2x Chunk of Darkmoonstone da odradim upgrade Kilija na Crescent +5

Lava Bow se moze nadograditi od Long Bow+7 , nema potrebe za +8.

Juce predjoh igru i poceo novu game. Toliko se Dusa demona nakupilo a ja sad treba ponovo da oslobadjam one likove sto vas treniraju magijom i Ed-a za magicna oruzja (koliko se secam, treba mi dusa flamelurkera da bi pristao da mi radi magicno oruzje).. :(

Topla preporuka za blue blood sword. po defaultu nema neku statistiku ali ako vam je lik nabudzen , iz jednog udarca mozete skinuti 500-600 dmg.

Lava Bow se moze nadograditi od Long Bow+7 , nema potrebe za +8.

Juce predjoh igru i poceo novu game. Toliko se Dusa demona nakupilo a ja sad treba ponovo da oslobadjam one likove sto vas treniraju magijom i Ed-a za magicna oruzja (koliko se secam, treba mi dusa flamelurkera da bi pristao da mi radi magicno oruzje).. :(

Topla preporuka za blue blood sword. po defaultu nema neku statistiku ali ako vam je lik nabudzen , iz jednog udarca mozete skinuti 500-600 dmg.

Kad si pre presao igru ? Jel si presao sve svetove ? Ja igram oko 60h i ostao mi zadnji boss, sad cu da ga roknem.

Kako se pravi/nalazi taj blue blood sword ? Ja igram sa Meat Clevarom ali kad mi uleti crni demon (drugi igrac) uvek me razbije ako ima neko malo oruzje sto izaziva krvarenje.
Nisam mogao da verujem kako me sinoc lik ubio, dosao mi s ledja, nisam ga ni video, 2 puta me ubo sa nozevima za jabuke i ja sam pao. Kako je to moguce ?

Taj farming kamenja me uzasno smara, nemam nista na vise od +5 osim jednog koplja. :(

Trebalo mi nekih 46 sati da predjem igru. Bio sam 89. soul level. Sve svetove i na kraju ...
uskaces kroz onaj pod u nexusu koga razbija dzinovski mac koga drzi monument, i ides sa maiden in black do old one-a .... koji je u stvari dzinovsko drvo (soooo japanese)

Za blueblood sword ti treba
jedan Broken sword +0 (znaci ne budzeni) i PureBlood demon soul (Maiden Astraea poslednji glavni u mocvari 5-3). Svi glavni u toj mocvari su zesce laganice , samo Maneater malo zaebava , ali koristis thief ring i vrtis se oko jedne baklje , cekas da sleti i zabodes mu par critical hitova. Znaci naoruzaj se Royal lotus-ima , spremi ringove za Poison , Plague resistance i pici.

Podsecam da blueblood sword jedino ima smisla ako si dobro nabudzio statistiku. Znaci Strentgh , znaci Magic power, znaci Endurance , znaci mleko , znaci plazma ... xD Tadiiic! Najjaaciiii saaam!

Ako imas problema sa crnim demonima,
igraj brate offline. Iskljuci da ti se automatski loguje ps3 i kada sama igra bita za log, ides cancel i kada upozori da ces nastaviti u offline mode samo OK.

Shardove of Sharpstone i Hardstone mozes da kupis
na 2-1 , samo se popnes stepenicama odma pored mesta gde si se stvorio i videces jednog trgovca odma pored lifta za Ed-a. Ostalo kamenje bitno za budzenje nemagicnog oruzja mozes da potrazis prelazeci 2-1 i 2-2.

Poslednja izmena:
Evo presao sam i ja igru konacno, posle mnogo vremena grindanja. :)
Sam kraj je po meni prelak. :( Igra nekako ne prati pocetnu tezinu, znaci kako se odmice sve dalje sve je laksa, najveci izazov su upravo Black Demons (drugi igraci koji znaju neke gej fore :d).
Jednostavno po meni je igra morala biti teza kako se odmice kroz svetove. Malo su i glupe te fore da mozes da igra koji god svet kad oces, bzv, ali to daje osecaj slobode i nelinearnosti.
Online igranje bi bilo 10x puta bolje kad bi bilo bilo kakvog nacina za matchmaking, ovako coop sam igrao sam sa nekim levim likovima za koje ne znam ni odakle su. Mada upasti nekom kao Black Demon u svet i ubiti ga je vrhunski bad ass osecaj, em ga vratite u soul formu, em izgubi sve souls, em se oseca porazenim jer ga je neko odrao. :d

Sve u svemu krajnje orginalna igra, teska u pocetku, posle po meni prelaka. Nadam se nastavku makar i sa drugim imenom, bitno da gameplay sistem ostane slican i da se otklone greske na koje ce im ukazati community.

Evo presao sam i ja igru konacno, posle mnogo vremena grindanja.
Sam kraj je po meni prelak.

Kada ćeš shvatiti da kada RPG igraš na način na koji ti to radiš kraj nikada ne može biti drugačiji?

Evo presao sam i ja igru konacno, posle mnogo vremena grindanja. :)
Sam kraj je po meni prelak. :( Igra nekako ne prati pocetnu tezinu, znaci kako se odmice sve dalje sve je laksa, najveci izazov su upravo Black Demons (drugi igraci koji znaju neke gej fore :d).
Jednostavno po meni je igra morala biti teza kako se odmice kroz svetove. Malo su i glupe te fore da mozes da igra koji god svet kad oces, bzv, ali to daje osecaj slobode i nelinearnosti.
Online igranje bi bilo 10x puta bolje kad bi bilo bilo kakvog nacina za matchmaking, ovako coop sam igrao sam sa nekim levim likovima za koje ne znam ni odakle su. Mada upasti nekom kao Black Demon u svet i ubiti ga je vrhunski bad ass osecaj, em ga vratite u soul formu, em izgubi sve souls, em se oseca porazenim jer ga je neko odrao. :d

Sve u svemu krajnje orginalna igra, teska u pocetku, posle po meni prelaka. Nadam se nastavku makar i sa drugim imenom, bitno da gameplay sistem ostane slican i da se otklone greske na koje ce im ukazati community.

Pocni drugi put i idi na Shrine of Storms pa ces videti, i ja sam tako mislio :)
A jos kad sam drugi krug na 4-1 bio black tendency pa se borio sa Black Sasuki-jem e to je da izlupas sixaxis :) jedan od najtezih duela, probaj, traje 20 min ... Ako prezivis.

Al smara ono na 3-x kad ostavis znak da te summonuju... U 80% slucajeva me posalje da budem boss drguim igracima... A trulo mi da ih ubijem :) Malo ih seckam da ih uplasim i onda pustim da me ubiju...

Doduse, onaj sto sam ga ja dobio kao boss-a se bas trudio covek...

Inace najkraci boss fight koji sam video je sa Maneaterom... Ja sam bio Blue Phantom... Covek ga drzao na jednom mestu, a ja 4x Firestorm... Oba su bila gotova za ukupno 30ak sekundi :)

Meni samom je za njih dvojicu trebalo skoro minut (morao sam da uzimam Old Spice)

Pocni drugi put i idi na Shrine of Storms pa ces videti, i ja sam tako mislio :)
A jos kad sam drugi krug na 4-1 bio black tendency pa se borio sa Black Sasuki-jem e to je da izlupas sixaxis :) jedan od najtezih duela, probaj, traje 20 min ... Ako prezivis.

Razbio sam Sastukija u 5 poteza, ne znam kakav mi SL tendency, valjda neutralan.

Evo malo igram na new game+, dosta je teze ipak, cak i obicni vojnici opet mogu da me ubiju. Los osecaj. Sad sam sl 99, trebao sam jos da grindam malo, sad cu juce da nabudzim SL, treba mi 60 000. :(

Aj oce neko ko je na NG+ i sl 89-109 da igramo coop ?

Razbio sam Sastukija u 5 poteza, ne znam kakav mi SL tendency, valjda neutralan.

Evo malo igram na new game+, dosta je teze ipak, cak i obicni vojnici opet mogu da me ubiju. Los osecaj. Sad sam sl 99, trebao sam jos da grindam malo, sad cu juce da nabudzim SL, treba mi 60 000. :(

Aj oce neko ko je na NG+ i sl 89-109 da igramo coop ?

Ja bi igrao ali obrnuo sam ga 3x, i moram priznat da me smorilo, dogurao sam do SL 162 ili sl., ali nastavicu dalje sledece godine, mada bi mi DLC najbolje legao.
Mislio sam na borbu kad ti je 4-1 pure black onda je "Suki" crven - "black demon", ceka te cim se pojavis na pocetku nivoa (isto tamo gde se pojavi kad ti je svet pure white samo onda ti nudi Makoto, i ta je borba mnogo laksa traje 30 sek.). Kad je black ima beskonacno zdravlja jer koristi travu... Traje dugo i na kraju ne smes da se povlacis jer se oporavi pa moras ponovo.

Poslednja izmena:
Ja sam sada 102 sl koliko se secam, i mogli bi smo coop ko je raspolozen. Malo pre predjoh Flamelurkera (na ng+ ne da je zaeban) i Dragon God-a .

Trebala bi mi pomoc sa False Kingom (2 sl mi je drainovao za sada).

False King:
Uzmi poison cloud, stavi onaj prsten da te ne vide. Cim udjes idi levo iza stepenica i cekaj. On te nece napasti stace u sredinu i okrenuce ti ledja. Pridji mu s ledja i baci poison cloud, i to ponavljas. Traje dugo oko 10 min. ali ako imas prob. to je jedno od resenja.

Moram da probam. Delovao mi je isuvise agresivno da bih uopste pomisljao tako nesto. :)

Evo zavrsih i 5-2 i 5-3... Nije mi jasno sto su tako lose odradili tezinu boss-ova na 5-x... Npr Dirty Colossus pada od 1 (jednog) castovanja Firestorm, a Maiden Astraea se sama ubije ako ubijes Garla (koji ionako samo mirno stoji dok ga ti sa razdaljine od 5 koraka rokas vatrom i strelama)

Ostalo jos samo 1-4 i Endgame, ali to ce da saceka dok ne skupim glupo kamenje (cekao sam da zavrsi ovaj PWWT pa da prebacim svet u PBWT... mozda ce tako da daju ono sto mi treba) da zavrsim upgrade za 2 maca...

Na 5-x su tezi black demons nego boss-ovi. :(
Inace sam dizajn nivoa na 5-x je ocajan, muka mi je bilo dok sa igrao. Mislim da sam taj svet obrnuo za 2h.

Mene najvise smorili oni Giant Goblini... Sta cu kad sam samo budzio Magic pa mi je Vitality smesan, a ne moze roll u mocvari... Morao sam da uzmem onaj Gloom oklop i da se krecem kao kornjaca..

Lol. Ja koristim onaj armor sto ima Biorr. Brushwood valjda. Pre toga sam koristio onaj od onog ubice, kako se vec zove.
*** ja tako igram RPG, uvek neke siledzijske klase i udri macem ko manijak, navika od Diabla. :d

Ja Brushwood ne mogu ni da navucem... Ja obicno ili Leather ili onaj Venerable Sage... Sve ostalo me smara posto mi je lik extra spor, jedva trci, roll ni ne lici na sebe :)

Sto se RPG tice, meni su Warriori uvek bili bezveze... Vise volim likove koji se pojave, ubiju neprijateljka u 2-3 udarca i nestanu... Takodje, vise volim da izbegavam udarac nego da se stitim :)

Sad cu taman da vidim koliko mi treba strela sa Lava Bow da ubijem onog zmaja... Sto se dmg tice, nanose od 3 (Garl Vinland u gardu) do 190 (Reaper)

Sto se tice Diabla, bilo bi lepo da izadje nastavak i za PS3 :)

Sad ubio zmaja...
Na prvoj lokaciji sam ga gadja odmah s vrata i tu su mu strele skidale po 30-34...
Na drugoj lokaciji sam koristio Total Protection i Ring of Flame Resistance pa sam protrcao ispod njega... Odatle sam mu skidao 45...

Mislim da mi je bilo potrebno nekih 150-200 strela ukupno... Naravno, ovo je sve bez Clever Rat Ring... Ostao je jos 1-4 boss i final i to je to...
Takodje, ubio sam i BP Sasukija...
Uopste nije toliki problem kao sto sam ocekivao... Jeste da moras da igras kao po jajima i da si stalno iza stita pa udaras tek kad se odbije ili promasi i da me ubija jednim udarcem, ali uz malo opreza mozes da ga sredis za 5-10 minuta... Ja sam ga lagano seckao (Crescent Kilij +5 mu je nanosio 90-100) dok nije za trenutak zastao... Onda je popio Firestorm koji ga je ojadio i oborio pa sam samo pritrcao da ga dokrajcim :) Inace, jako nezgodno sto se stalno leci ako ga ojadis i ostavis na par sekundi...

Sto se coop tice, Bobe sad cu jos malo na NG+ pa mozemo da se nadjemo... Trenutno sam na SL 102 ali moze da se desi da to poraste posto cu veceras da farmujem onog skrivenog Black Katana Skeleton za Pure Bladestone... (pa cu imati Sharp War Scythe +5)

Da li imate neki savet za prelazak lave na 2-2 (fale mi jos 3 Chunks of Dragonstone da bih napravio Dragon Long Sword +5)

NG+ moram posto mi je Ostrava negde zaginuo a ja nisam provalio pa sam ostao bez kljuca :( Ovaj put ga ubijam cim ga vidim :) Ja ga spasem na 1-1 a on mi tako vraca :p

Za prelazak 2-2 ti preporucujem
da od trenutka kada se stvoris kod armoredspider archstone-a, picis pravo pa skrenes desno (levo ces videti prugu sa kolicima koja idu ka tebi sa explozivima). Predjes taj hodnik (trebalo bi da je tamo gomila onih retardiranih rudara i usput ces pokupiti kojekakvo kamenje).
Na kraju tog hodnika videces provaliju i mesto na kome bi trebalo da je kao lift , ali ga naravno nema.
Kada budes bio tu , skreni opet desno i porazbijaj sve kutije koje ti se nadju na putu.

I cestitamo , dosao si do precice za sledeceg glavnog , po meni najgoreg posle False king-a , Flamelurkera!

Za njega ti preporucujem gomilu travuljina za zdravlje, spremnu magiju - bilo koji projektili sem vatrenih ce odgovarati, ring of fire resistance obavezno i neki stit otporan na vatru (brushwood shield bi bio idealan ako lik moze da ga podigne).

Isto bih preporucio neki jak mac. Kada mu helt bude pao oko 40% pocece da skace i bice agresivniji pa ce biti blize i moraces da koristis oruzja.

I na kraju ... budi uporan. :p

Presao sam 2-2 odavno (2-x mi je bio prvi svet koji sam zavrsio) Kao sto rekoh ostade mi samo 1-4 i finalni boss pa NG+...

Pitao sam savet za prelazak lave posto mi fali 3x Chunk of Dragonstone da bih nabudzio Dragon Long Sword na +5, a u predelu gde je lava se nalaze 4 komada... Frka je jedino sto i pored Ring of Flame Resistance trpim dosta... Videcu da stavim Adjudicator Shield (ako se secam on daje Health Regen) i Regenerator's Ring pa ce to mozda da pomogne uz Total Protection (i naravno brdo trave)

Sad ubio zmaja...
Sto se coop tice, Bobe sad cu jos malo na NG+ pa mozemo da se nadjemo... Trenutno sam na SL 102 ali moze da se desi da to poraste posto cu veceras da farmujem onog skrivenog Black Katana Skeleton za Pure Bladestone... (pa cu imati Sharp War Scythe +5)

Da li imate neki savet za prelazak lave na 2-2 (fale mi jos 3 Chunks of Dragonstone da bih napravio Dragon Long Sword +5)

NG+ moram posto mi je Ostrava negde zaginuo a ja nisam provalio pa sam ostao bez kljuca :( Ovaj put ga ubijam cim ga vidim :) Ja ga spasem na 1-1 a on mi tako vraca :p

Ne daje taj Red eye Skelton Pure Bladestone, ubio sam ga 50 puta, daje neke obicnije kamencice.
Ja sam jedino za hardostone dobio oruzje sa +10, ostala su mi sva slabija, ne znam kako nisam nasao dovoljno kamenja za upgrade....
Ne kontam o kojoj lavi pricas ? Kod onih ogromnih buba ? Ja nisam ni pokusavao da predjem preko nje, probaj sa onom magijom sto ti stvor vodu oko tebe, water wheil, kako vec.
Ne znam koja si klasa, ali False King je meni pao iz prve borbe, sto me je skroz razocaralo. Najbolji boss mi je Old Hero i King Doran, zato sto su najtezi po meni.

Meni je na 1-2 zmaj spalio Ostravu i uzeo sam njegov armor i kljuc za dolazak kod King Dorana. Ako prezivi onda pre False kinga daje ti kljuc za to, da uzmes mac.

Moze coop samo ne znam kako se naci u svetu ? :D

Vrlo lako uz sinalco :d pokrenemo chat, dogovorimo se ko je u fizickoj formi i ostala dvojica mu daju negde blizu archstonea plave znacice .. naravno kada ovaj bude bio spreman da summonuje.

Vec vise puta uspesno oprobano. :d

I nemoj da pricas da ti je old hero medju najstrasnijima, pa on mi nikad nije ni vlas sa glave secnuo.
Samo ides iza polako i kad on zamane onako na slepo ti mu ga zabijes u ledja. ponovis nekih 5x. Nista lakse.

Za Pure Bladestone mora da bude PBWT i da ga ubijas kao volina :)

Lavu nisam ni ja prelazio kad sam igrao taj nivo, ali sad mi fale 3 kamena pa da probam... Lakse je nego da beskonacno prelazim nivoe ili dizem Luck :)

Sto se tice Old Hero tu se slazem sa Markom

Samo stavi Thief Ring i sunjaj se oko njega... Kad odmakne ti ga zvekni sa Flame Toss i skloni se... (ili strele ili Soul Arrow) On ce onda da te trazi ali se samo zakloni iza stuba ako bas potrefi pravac... Mene nije ni dotakao...

Pretpostavljam da sa Firestorm mozes i njega da lako ubijes, ali tada jos nisam imao taj spell...

BTW malo je glupo sto svi bossovi ginu od (obicno) jednog Firestorm, ali je dobar nacin za farmovanje onih Black Skeletona... Taman skoci na tebe i vec je mrtav :)

Ko uspe pure bladestone - svaka mu dala. Ja sam probavao i probavao i nista. Verovatnoca je 1:200 kad je pure black or pure white word tendency, mada na netu ima slucajeva i 1:1000 !
Ja sam odustao :)
Realno sluzi sam za platinum.

Probacu 200 puta pa javljam sta sam uradio... (sta ces neki ljudi moraju sve da provere verovatnocu) Ionako imam toliko Shards of Darkmoonstone da nece Thomas da ih vise cuva :)

Nazad
Vrh Dno