Šta je novo?

Demon's Souls

Uvek sam online (ne vidim razlog sto bih bio off)... E da, kako mozes da ozivis? Koliko sam shvatio to moze samo ako ubijes boss-a ili crnog fantoma... Meni se jednom to desilo nasred nivoa a da nisam nikoga od prethodna dva ubio? Samo je izbacilo REVIVED... Sto se pomoci tice, ostavljao sam par puta onaj plavi kamen da pomognem nekome, ali nista od toga...:) (ostavio sam i par hintova)

Mozes da ozivis sa Stone of Ephemeral Eyes, ali nema potrebe za tim pogotovo u pocetku igre, samo koristi Cling Ring, imaces oko 30% vise HP.
Pa malo igraca je verovatno tvog sl, ja kad ostavim kamen za 10 sek me neko vec pozove.
Ako ti neko preporuci hint dobijas malo healtha.
Moj savet ti da je da oko lvl 25 ubijes Old King Dorana, znatno ce ti olaksati igru zbog do dzaja maca i armora koji daje.

^A dosadila ti igra ? :p
Sta bese Pure Bladestone ? Zar to nije kad kod Blacksmith Ed-a nabudzis oruzje na max s anekim kamenjem ?

Doktorir'o sam :) Treci put prelazim, izbacio sam je iz PS3 danas popodne :)
Znam sve dogadjaje i zadatke napamet, sve sam ispunio samo grind za kamenjem i dve magije ali verovatnoca je mala da se ne isplati. Verovatnoca za Pure Bladestone je 1:200, a ona onaj jedan Pure ne znam napamet koji mora da se uhvati onaj guster sto se baci i ja ga stignem al dok ga ubijem on padne sa stene, a on se pojavljuje samo 4x u toku jednog prolaska igre ako omasis moras sve ispocetka. Namam zivaca za to, igra je odlicna ali naucio sam je napamet :) i mislim da je ujedno i jedan od najtezih Platinuma na PS3. Mozda dodaju neki DLC do tad pauza :) ...

SL mi vise nije bitan, da mi je neko pre mesec dana rekao SL 160 :) ...

Poslednja izmena:
Ja sam malo napravi pauzu, da se slegnu utisci. Ostao mi 5-x svet i 1-4 i final boss.
Pa trebalo je da igramo co-op mozda bi bilo zanimljivije. Ali ko sve da stigne da odigra. Ima previse zanimljivih igara. :(
Cekaj ako mislio na iste gustere, oni se laku ubiju kad skocis dole u onu rupu na 2-2 i bacim onu magiju Flame storm ili kako se vec zove.
Nasao si igru u kojoj ce juriti Platinium, to je samo za HC japance. :p

Jedan guster je na 4-2 u onom skrivenom prolazu iza zida, kad ubijes onog sa crvenim ocima sa katanom.
Druga dva su na 4-3 kod Storm King-a isto beze da se bace sa stene.

Ti u rudniku su boza, uzmes Firestorm i bacis se u rupu i svi su tvoji.

Daj boze da je neki DLC u pitanju !

Demon's Souls Holiday Surprise On The Way?
It could be a very special holiday season for fans of the PS3 RPG Demon's Souls. Sony teased some sort of announcement earlier today.

"Heroes of Boletaria, take heart: rumor has it the Old One's power will falter in the days following the winter solstice #demonssouls," reads a new tweet from the official Sony PlayStation Twitter.

Though the game's been pretty well-received, one point of contention has been the difficulty level. Maybe they'll add some sort of optional feature(s) to cater to the weak-kneed crowd? The winter solstice takes place on December 21st so we should know by then.

I jos imamo bonus sto svi imamo US verziju pa mozemo i da skinemo DLC cak iako se placa :)

Evo lepih vesti, konacno cemo moci svi da iskusimo Pure White Tendency. :)

Demon’s Souls Pure White Tendency Starts Monday
After having a Halloween event in the world of Boletaria, Atlus will be having a Pure White Tendency that starts from December 21st at approximately 12PM PST until December 28th around the same time. With the event going on for a week, expect the monster to be a pushover as new areas and character will be unlocked.

To take advantage of this event, make sure that you are connected on the PlayStation Network while playing. Have fun this week and don’t forget to loot!

Jel zna neko kakav je to Halloween event bio ? Pure Black ?

Traje samo nedelju dana. Eto prilike svima koji su malo slabiji igraci da se nabudze.

Nece ti nista posebno pomoci Pure White osim sto mozes neka orzuja da uzmes, i ides na mesta gde nisi do sada mogao. *** ja sam se ponadao nekom dobrom DLC-u, kada ono ovi tripovi.

Ovaj deo me je zabrinuo: expect the monster to be a pushover

'Ocu da bude tesko :) sad kad sam navikao

Cek, cek o kakvom monsteru to govore ? :D

Pure white za svetove je realno lagano, cim ubijes nekog boss-a svet ide ka pure white tako da vec pri kraju prog prolaska igre ako se vodi racuna da se gine samo u Nexus-u kad si u body form svi svetovi ce biti pure white. Ali problem je pure white character tendency koji je potreban da bi se dobio onaj prsten od monumenatal. Jer je za pure white character tendency potrebno ubijati black demone i to samo odredjene ili igrace koji upadnu u tvoj svet.

Kako god, tesko je dobiti Pure White Soul Tendency. Ne znam dal je iko sa ofruma uspeo u tome ?

Ja sam uspeo na 4-2 da imam Pure White World (tj mislim da jesam posto sam pokupio Magic Sword Makoto za koji kazu da moze samo u tom slucaju) kako da znam da li mi je Pure White Soul Tendency (pretpostavljam da treba da budem skroz beo u onom meniju) i sta dobijam time?

Lako je da ti neki svet bude pure white, zaebano je Soul da ti bude Pure white. Ima na onom wiki sajtu objasnjeno sto mozes jos ako si pure white, npr mozes da ubijes onu Mirandu i jos neke stvari. Valjda tad mozes i kod Dragon God-a da uzmes onaj najveci mac u igri. :)

Keel Smasher mozes da pokupis ako je White World... Samo ovo kaze na wiki:

Your character's tendency is independant of the world tendencies, and similarly it affects the difficulty, and at pure white or pure black, adds some content to the game.

When Pure White
Talk to the Monumental (in Body form) to get the Friend's Ring when your Character Tendency is Pure White.
Attack power is increased in Soul Form (increases in 2 steps, max at pure white).

To bas i nije neka velika korist :)

Pa na Pure White imas mnogo bolji attack sa mnogim oruzjima.

Gametrailers proglasio Demon's Souls za najbolji novi IP.

Gde uopste moze da se koristi mac Storm Ruler osim na 4-3 boss-u ? Ovako nece da radi na 4-2.
Inace boss Storm King je neverovatan! Ne znam zasto su svi pricali da su toliko teski boss-ovi, mozda 2,3 su meni pravila problem za sada. Uopste nije teska igra ako se pazi i malo grinda. :d

Poslednja izmena:
Ne znam sta jos mozes s tim... Da li ima neke koristi od onog Keel Smashera? (sto je bio kod zmaja) BTW koji ti je level? Ja sam dogurao do 70... Trenutno igram 3-x, a za sada mi je svet 4-x najbolji...

Sto se bossova tice:
4-3 je smesan... Samo treba da protrcis do maca i da stanes iza one rusevine i lagano skidas sve okolo... Cak sam i Crystal gecko-a uspeo da ubijem u prvom prolasku :)

4-2 mi je takodje jedan od najlaksih... Samo Thief ring, neku magiju (ja sam koristio Fire toss) i polako se setkas oko njega... Ne moze da te vidi a zbog ringa ne moze ni da te cuje... Samo sto ne smes da preteras jer ce te onda provaliti... Nije me ni udario...

Onaj pauk na 2-1 je takodje smesan... Samo stanes odmah desno na ulazu i cepas ga strelama (po mogucstvu nabavi Lava bow do tada) :)

Za zmaja na 2-3 takodje samo thief ring i fire toss i nece te ni provaliti... Jos ako imas i Ring of Fire Resistance ne moze ti nista cak ni onaj put kad mora da te potkaci (trk do stepenica na kraju)

Vise me je namucio onaj poslednji reaper na 4-2 nego ti bossovi... :)

Jedino sto su me malo namucili 4-1 (i to zato sto sam upao dole kod njega), 2-2 (stalno morao da rollujem levo desno) i 1-2 (doduse to je tek bio pocetak igranja)

Ja sam 90ti lvl. Na 3-2 ti zeznut Maneather, videces namucice te posteno.
Kojom ti klasom igras ? Ja sad sve bijem macem, magije ni ne koristim osim kad moram. Ja sad Thief Ring uopst ene koristim, jer ocu da me vide i cuju. :) Dobro, lako se sad qurciti kad sam lvl 90, u pocetku je sve bilo tesko. Meni je jos ostao sam 5-x svet, i onda idem na final boss-a.
Cekaj koji si bese na PSN-u?
Znam da je malimrav Sinda.

Kako ubiti plavog zmaja na 1-4 ? Skinuo sam mu pola HP sa strelama, posle na drugo delu borbe postaje skoro pa otporan na strele, uzimam mu samo 1HP. Biorr je pecen vec. Gledam na wiki, ali ne kapiram to sa Makoto macem i strelama.

Uglavnom koristim magije/stealth... Poceo sam kao Royal (kao i vecina) a magije i sunjanje mi vise leze... Na PSN sam vampir_bg

Kako ubiti plavog zmaja na 1-4 ? Skinuo sam mu pola HP sa strelama, posle na drugo delu borbe postaje skoro pa otporan na strele, uzimam mu samo 1HP. Biorr je pecen vec. Gledam na wiki, ali ne kapiram to sa Makoto macem i strelama.

Kad ga prvi put sretnes na 1-4, gadjas ga sa 150 strela ako si lvl 90 i bijes macem 100 strela ce biti dovoljno da mu skines do pola, nakon toga ce pobeci a drugi put ga gadjas stralama kad stanes ispod njega. Evo ima video
http://www.youtube.com/watch?v=kui_hDHRon0

Makoto (skida po 1% HP svake sekunde) ti sluzi samo da spustis HP cime ces zmaju, u kombinaciji sa Clever Rat Ringom (povecava attack power za 50% kad je HP<30%), nanositi vise stete i potrositi manje strela

Sta ako nemam taj Makoto mac ? :)

Vrh Dno