Šta je novo?

Demon's Souls

@otac je ostaje nesto korisno iza njih (neki prsten, oruzje) kad ih pobijes ja to planiram kad zavrsim sa svim boss-ovima da uradim ?

Poslednja izmena:
mmm... jady in black.. moram da nateram svoju devojku na cospaly :D
Salu na stranu, igra je bolesno dobra ali samo za nas mazohiste. Steta sto nema oganizovanom MP-a jedino.
Ja sam doduse jos pocetnik. Tek sam 3 bosa skembao i sada se ganjam po 3-1. Tri puta zaredom padam i istu rupu :D

:(
ne ostaje NISTA korisno.......***.
jedan ti da ring of herculan strenght, 2 ti nista ne ostave....... a ovi ostali,neke bede........tipa, neki ring ili tako nesto sto vec imas.

znaci jad i beda. al sam se iznervirao kad sam ubio onu kuju sto sedi na betonu, i nista mi nije ostavila, a u dijalogu kaze kako ima neki STONE,sto joj je tata/deda ostavio :I

znaci SHOW. sad mi treba strela, treba mi MP,treba mi upgrade, a nigde ne mogu.
mogu samo soul lvl da tucem.

a mrzi me new game s obzirom da sam soul lvl 50 :I

i imam 40+ sati igranja

****ga, bas si zezn'o.
Mada nije tako opasno, ako pocnes new game+, idi odmah na 4-1 i 4-2 i tamo mozes da skupis 40000 souls-a za 1:30, sto ce za tvoj nivo da bude brzi upgrade.
Mislim, pre toga jedino moras da zavrsis 1-1, al' i ako je NG+ ne moze da ude toliko tesko.
Mada i ja bi se iznervirao...

Igra je fenomenalna ali posle 20+ sati neke stvari malo treba izmeniti.
1. Kad dodjes do boss-a i pogines treba ponoviti samo boss-a, a ne ceo nivo kao sad, jer neki nivoi su dugacki i igranje 20 min. da bi stigao do boss-a pa opet zaginuo za 10 sek. od jednog udarca da bi mu ukapirao napade neminovno vodi na youtube...

2. Problematicna kamera kod "skokova u prazno" i kod enemy lock-a, 40% gresaka je meni zbog toga.

3. Menjanje magija na strelice, u tu je ludilo kad je panika, ni posle 20+ sati tesko navici.

hahaha.......a i ovako prodajem igru,jer trazi puno vremena, a nemam ja toga,studiram bratjo, + devojka i ostale obaveze.....NE MOGU! a vuce me.

bolje da se resim zla sto pre :D

****ga, bas si zezn'o.
Mada nije tako opasno, ako pocnes new game+, idi odmah na 4-1 i 4-2 i tamo mozes da skupis 40000 souls-a za 1:30, sto ce za tvoj nivo da bude brzi upgrade.
Mislim, pre toga jedino moras da zavrsis 1-1, al' i ako je NG+ ne moze da ude toliko tesko.
Mada i ja bi se iznervirao...

Gde ima 40000 souls za 1:20 ?
Pa bas je fora da cistis ceo nivo kad zagines kod boss, tera te igra da budes max oprezan.
Meni nijedan boss nije narocito namucio osim Old Hero do sada. *** bas je zaeban lik, 2 udarca i cao! Nemas vremena da uzmem napitak, tj travu. :)
Iskreno sad kad sam se uhodao i nije tako teska igra.
Fora je sto je igra brutalno teska za pocetnike, tako je i meni bilo kad sam poceo da igram.
Inace jel iko uspeo Pure White ? Ja sam se taman zabeleo i budala odem kao Black Phantom i ubijam druge igrace, a to prevaze na Pure Black. Sve se nadam da ce neki Black Phantomi da mi invade-uju u svet da ih koljem zbog Pure White.

Ne znam po cemu igra trazi puno vremena ? Ja igram uvece 2h i taman se lepo na igram, ubijem jednog boss-a i gasim Sony.

BTW za co-op na new game+ ko oce daj da se organizujemo zbog Soul lvl.

Poslednja izmena:
Alternative for almost 40k (39953) in one row of 1:20~ -> 1 000 000 souls in 1 hour (if you are fast ;D) :

Requirements:
New Game +
Black world tendency
Magic: Soul Thirst, soul arrow
Equip: Ring of Avarice, Thief ring, Silver Bracelet, a good bow.

Details
First rush the Storm Beast as soon as you respawn at the archstone, kill it with soul arrow, go to the reaper room let you fall down and head to the exit entrance, from there with your bow start to kill the reaper, before the last shot cast soul thirst, finish him with the bow and then rush out near the cliff (where 3 blade skeleton are waiting down ahead) and shot one arrow to the blade skeleton in the middle he wiil jump of the cliff and die ! as soul thirst is still active it wil add a more than 6k bonus :) ). all shot has been made with manual aiming. jump of the cliff. Repeat the operation.It's perfecltly safe with the theif ring, and don't forget to take back your souls before jumping agan from the cliff. I have made 1 million souls in about 1 hour. as a vendor is there you can buy for more than 4000 souls (the first Storm beast) of fresh spice or light arrow as soon as you need it. it's the most efficient, quick and safe combo for now !

Another method for magic users
Zone in from Nexus, run down to the entrance of the reaper room. Dispose of any Shadowmen in the way. Move to the position just to the top and behind the reaper on the above platforms. Target the reaper with R3 and shoot him with 3 shots of Flamethrower, earn easy souls. 5K each time. Zone back into the Nexus and repeat.

Requirements:
Magic: Flamethrower
Equip: Thief ring, Wooden Catalyst

^Ma bzv bre. To je samo za freakove!
Ne znam gde se nalazi taj Ring of Avarice? To valjda povecava broj souls-a kad nekog ubijes ?

Za Ring of Avarice

Kad ubijes boss-a na 3-2, spusti se dole do njega unuter tornja oko njega ces videti gomilu stvari za pokupiti a jedna od njih je Ring of Avarice

Poslednja izmena:
hahaha.......a i ovako prodajem igru,jer trazi puno vremena, a nemam ja toga,studiram bratjo, + devojka i ostale obaveze.....NE MOGU! a vuce me.

bolje da se resim zla sto pre

U pravu si, ja sam na godisnjem 20 dana i imam vremena da brijem, inace tesko da bi ovo mogao da radim ... Jedna igra koja me ovako drzala je Resident Evil 2.

Za Ring of Avarice

Kad ubijes boss-a na 3-2, spusti se dole do njega unuter tornja oko njega ces videti gomilu stvari za pokupiti a jedna od njih je Ring of Avarice

Ne mora da se ubije boss da bi ga pokupio (ja ga nisam ubio a imam ga), dovoljno je da spustis srce dole i odes da pokupis sve stvarcice medju kojima je i Ring Of Avarice...

U pravu si, ja sam na godisnjem 20 dana i imam vremena da brijem, inace tesko da bi ovo mogao da radim ... Jedna igra koja me ovako drzala je Resident Evil 2.

e to...fora je sto je sam se 2-3 dana proburazio od igranja,al ne dozvoljavaju mi obaveze vise. :)

fax ovo ono.... puno mi je i onih 2 sata od bobmarlija sto spominje da odvojim. To bih pre na neko vopi sa drugarom (jedno sat i po) i jos pola sata neta ili sexa......

sve u svemu, da se igra sat vremena, u ovoj igri se ne predje nista...jer nekad preBOSS deo + sam BOSS mi oduzmu sat i po..... samo to...a onda posle bossa,pa upgrade, pa ovo pa ono...ma............prebrutalna igra, usao sam skroz u stos,al eto prodajem,pa ako neko hoce .....

(ovo nije oglas, oglas sam postavio,da ne bude da krsim pravila) :*

Kako je ovo dobro zezanje kad se igra online. Evo vec 5,6 boss-ova sam pomogao likovima da ih ubiju. Vrhunsko zezanje.

Oslobodih Boletariju, nemam volje sa se dalje patim. Bilo je odlicno ali sacekace bolja vremena :)
NG+ izgleda mi da nije nista opasnije nego prosli put, malo su izdrzljiviji one koje je soul arrow sredila iz jednog udarca sad padaju iz dva a ostalo mi se cini isto. Njihov napad ne uzme mnogo vise nego prosli put ...
Kad se odmorim mozda krenem da jurim drugi kraj.

Pa sta si to onda presao od svetova ?
Ja sam recimo do sad presao 1-1,1-2,1-3,2-1,2-2,2-3,2-4,4-1,4-2,4-3. To je nekih tek 50% igre. Nameravam da uzivam po malo. Svako drugo vece po jednog boss sredim i meni dosta.
Nije fora new game+ zbog tezine, vec zbog co-op i unique oruzja, za neke i trofeja.

Zavrsio sam sve svetove, kraj i igra sama pocinje od pocetka, da ne kvarim ...
Unique oruzja, skoro sva oruzja dobijes u prvom krugu. Videcu ja sam celu igru bazirao na magiji i oruzja sam koristio luk i koplje to je sve. Moja snaga je 12, vitality 8, dex. je mislim 11 i to je to.
Ja nemam sanse prsa u prsa ali to je za moj lik nebitno jer je magija 50, intelig. 40. Vecina pada da me ne vidi, a sad je moj svaki upgrade skup, skup, mislim da je oko 40000 za sledeci nivo ....
Tako da ako probam da od maga napravim ratnika trebace 3000000 soulsa ... mozda kasnije ...

Poslednja izmena:
Ja balansiram izmedju Knighta i Wizarda. Ali vise volim macevima da ih koljem.

Igra je kasnije mnogo vise nagnuta ka udri-macem-maljem likovima. Igra daje sve jaca oruzja tog tipa, predpostavljam da jedan ratnik sa snagom 50 nekim maljem+4 razvaljuje sve iz jednog udarca dok sa magijom od 50 i intel. od 40 soul ray uzme mozda 130 (zavisi od protivnika) sto je malo nepravedno. Gledao sam likove sa onim macevima i ogromnim stitovima, mag nema sanse u PvP borbi, ako hoces mag. 50 moras sve da zrtvujes dok ratnici sve pumpaju u snagu, izdrz., i dodaj vitality i daj dobro uruzje.
Kao mag. si ogranicen MP cak i sa intel. 40, MP nije dovoljan kod vecine jacih protiv. dok macem udaras koliko hoces.
Kao mag. zaboravi stit, dok kao ratnik nosis 100/100/70 stit. Onaj prsten za regen. MP je smesno to je veoma sporo dok vecina boljih mag. uzima 10x vise MP ...
Tako da na pocetku je mnogo lakse sa mag. likom ali kasnije on nema sanse u PvP borbama i nanosi mnogo manja ostecenja u borbi ....

Poslednja izmena:
Koliko sam ja video, sto se tice Spell/Meele. U pocetku dok ne upadnes u stos, ti je lakse igrati sa magijama.Dok sa Meele teze i trebati vremena i skill da se naviknes.

Sto se tice PvP'a, oko newgame++++ a i ranije (newgame+) likovi naginju ka upotrebi Melee I Spella (jedan eqipuju sa swordom obicno brzim i druga stapic) i koriste ili firestorm, ili fireball. Fireball kasnije bude mnogo jak i dovoljna su 2-3 da se ubije neprijatelj ( govorim o liku koji budzi vitallity). Oni imaju mali Health ali su agilniji, i brzi.. imaju vise mane, koriste vise spellova tako da je lakse pogresiti.

Japanci igraju, ili sa kopljem, koji obloze sa magijom ili sa vatrom. Magija je bolja kod naprimer (sais koplja ili mirdan hammera) oboje imaju odlican range i imaju mali knock, tako da neprijatelja mozete izubijati 2-3 puta i ubiti.

Druga je da igraju samo sa magijom (budze magic i willpower ili sad u Us verziji Intelect) i pomalo vitality. Time sa Soulightom ubijaju ili iz prve, ili iz druge, upotrebljavaju Moving Soull Arrow i Firestorm koji mogu da urade 2-3 puta odjednom.

Znaci u magije treba investirati i kasnije se isplate (newgame++++) ali mogu i ranije, sto da ne.

Dok Meele traze mnogo dobru opremu da bi nesto postigli.

Cheers

Treba mi help oko Maneather-a. Neko ko je oko sl 82 +/- 10.

Ovako je najlakse, ali traje 6-10min:
Treba ti Poison Cloud.
Cim uletis, trci napred, izbegni ga. Sa strane stepenica (onih na sredini nivoa) imas mali prolaz tu ne moze da te dohvati, tu se zavuci. Cekaj, osmatraj da te zaboravi i okrene ledja. Stavi Lopovski prsten, pridji mu s ledja i baci Poison Cloud, nece te uopste primetiti.
Ali bezi jer ce se pojaviti jos jedan, truj jednog po jednog i to je.Ja sam tako 2x uspeo do sad. Svaka druga taktika meni je bila kobna.

Gde i kako se dobija ta magija poison cloud ?

Za magije:
http://demonssouls.wikidot.com/spells

E sad, posto sam tek poceo (19lvl i jedino odradio do kraja 1-1) koje nivoe da pokusavam? 1-2 izgleda lago izvodljiv (samo sto glupi zmaj smara), a na 4-1 sam stigao tek dotle da pokupim par stvari kod onog diva sa toljagom :) (ali mi se svidja kolicina souls koju dobijam... vidim da ce to biti super mesto za farming) Naravno, poslusao sam savete i poceo kao Royal (ali ne pre nego sto sam se oprobao kao Wanderer)

E da, da li ima smisla pokusavati da ubijem onog viteza sa crvenim ocima ili to tek kad 'porastem'? Pokusao sam jednom i doterao ga na 20% ali sam upao u hodnik pa me uj*bala kamera (a i on me stigao)

Javi se na MSN za help ako trebas. [email protected]
hehe vec 19ti lvl na 1-1, ti si gori farmer od mene. :D
Pazi jednom kad prestanes da se plasis protivnika/bossova ova igra i nije tako teska. Ja sam 90% se zeznuo kad sam sav nervozan usao u fight.
Mada ja sam sl 84, tako da sam se poprilicno nabudzio, plus imam "besan" armor (onaj sa rogovima) i extra oruzja.

BTW ova igra ima nesto sto je je jedna od najludjih stvari koje sam ikad video u igrama! U jednom svetu mozes da budes boss drugim igracima ! Neki mucenik dosao sa kopljem, bezo je pola sata kao mis, ali stigla ga je satara, samo sto mi je soul tendency opet zabo na crnje. :(
ALi je mnogo dobar trip, bas je ovaj MP genijalan, svaka im cast na orginalnosti!

E da, da li ima smisla pokusavati da ubijem onog viteza sa crvenim ocima ili to tek kad 'porastem'? Pokusao sam jednom i doterao ga na 20% ali sam upao u hodnik pa me uj*bala kamera (a i on me stigao)

SL19 vs. Red Eyed Knight - nemas sanse, pasces od njegovog jednog udarca, neces stici ni da se pomeris, mozes da probas.

Sacekaj njega napadni pred kraj igre, ja sam ga kasnije lako sredio sa soul ray-om, iza tih vrata koja on cuva imas jednog velikog viteza, kojeg i da prezivis Red Eyed Knight neces sigurno.

Imas onu foru za Red Eyed Knight da ga navlacis skroz dole do stepenica na tom nivou pa stanes koso pa on padne ali ja to nisam probao... Kad uzmes soul ray i malo kad nabudzis magiju ici ce lakse.
Predpostavljam da kao royal budzis magiju.

Mozes da sledis ovaj raspored ja sam prvi put otprilike tako isao, dok sve ne upoznas, drugi put ces i onako sam sve isplanirati, u zavisnosti da li budes jurio trofeje ili upgrade:

1. The first boss that you should go to after Phalanx is Tower Knight, so that you get the spell "Total Protection"
2. After that you can grind in the Shrine of Storms, until you are strong enought to go to Latria. (You can get the Adjudicator soul to use in point 5)
3. Do 3-1 to free Freke and get the Soul Light spell
4. Do 2-1 and 2-2 to unlock strong upgrades at Blacksmith Ed with Flamelurker`s soul.
5. Then do the entirety of Valey of Defilement: Death cloud is Maiden Astraea`s spell, so you will need to complete to 5-3. However you can get by with regular spells in this levels: all you need are lots of healing items.
6. Now you can go anywhere in any order.

Poslednja izmena:
Ja nisam uopste isao tim redom!
Igrao sam 1-1 bas dosta, ubio sam Red Knighta X puta, isto kao i on mene. Stvarno je zaeban protivnik za pocetnike, znam kako je mene nerivrao. Fora je ili da ga namamis na stepenice ili da koristis Thief Ring i da kad krene da se vraca na svoju poziciju zaletis se sprintom na njega na nabodes ga u ledja i onako socno ga skidas sa maca. :d Ista fora radi i za King Dorana, samo trebace ti oko 2 h savrsene koncentracije. :)
Posle toga sam isao 1-2, malo me nervirao onaj Red Dragon, ali posle sam ga ubio strelama sa one kule. Tower Knight je meni najlaksi boss.
Posle toga slobodno idi na 2-1,2-2, nisu teski, ali spremi se psihicki na sumornu atmosferu rudnika i prslih rudara. Prvi boss u 2-1 je laganica ako znas cime da ga napadas. :)
Posle mozes i da dovrisis 2-x svet, sve do zadnjeg boss, ali spremi se na bolesno zbunjujuce rudnike.
Ako oces da se budzis i grindas tu je 4-1,4-2. Cika Vampir mi je dao mnogo dusa. Samo cuvaj se onih ludih kostura sa crvenim ocima, za njih je Red Knight mala maca.
Svetove 3-x i 5-x ostavi za kraj jer su stvarno zeznuti i konfuzni. Ali kad malo upoznas levele pravo je uzivanje igrati 3-x svet. Samo cuvaj se gde hodas. :d
Za 1-3 ti treba bar sl 50 ako ne igras online.
E da obavezno igraj online jer ce ti hintovi po mapi biti jako korisni, plus uvek mozes da pozoves nekog da ti pomogne kad si u body formi. Ili ti da pomazes ako si u soul formi.

Uvek sam online (ne vidim razlog sto bih bio off)... E da, kako mozes da ozivis? Koliko sam shvatio to moze samo ako ubijes boss-a ili crnog fantoma... Meni se jednom to desilo nasred nivoa a da nisam nikoga od prethodna dva ubio? Samo je izbacilo REVIVED... Sto se pomoci tice, ostavljao sam par puta onaj plavi kamen da pomognem nekome, ali nista od toga...:) (ostavio sam i par hintova)

Vrh Dno