Šta je novo?

Demon's Souls

:)

@ ranko SD ajd....nema sanse jer strebam i ostalo,ali videcemo ;D

@bob marli... a jok i nije bagchina! :D znaci, dodjes do zmaja i ne mozes da ga ubijes jer konzola nije ucitala deo gde on postaje vulnerable. nisu ga ni trebali stavljati tu onda ***

Ako si Pure White, nece biti zmajeva.

Tako da ako ti smetaju, pure white, i pokupi loots.

Ja sam crvenog oterao a plavi me nije ni dodirnuo i uspeo sam da pokupim ring, sve je u tempiranju :)

Pa plavi sluzi tu da te upozori da si ti jedan poljski mis za zemlju demona. :D

Kao da se uparimo online, ja sam nekoliko puta koristio onu plavu mrlju da bi mi se pojavio drugi igrac u mojoj partiji (Summon demon) ali kako da uskladimo da to bude neko od nas ?
Igra cini mi se nasumicno bira igraca koji ce da upadne ? Nema opcija da biras s kim ces da igras, ili ?

Poslednja izmena:
Rece mi Stefan na MSN-u da nema da biras. Samo u dogovoru na nekom mestu valjda na mapi i onda ja dodjem tu i summmon-ujem se u tvoj svet. Malo glupo, ali *** to su japanci. :d

Da, nazalost ne postoji trenutno da se dogovoris sa ortakom da cepate zajedno coop. Ali imas nacin, stavis na nekom mestu, i kazes da si postavio i tako se nadjete.. Steta..

1.) bio sam ubio jednog sitnog prodavca,i dobio neke gluposti
2.) bio sam padao sa litice vise puta........

i jos par stvari sam radio,zbog kojih sam vise ka black tendency,umesto pure white.

kako da se vratim na pure white?!

Batali pure white u prvom prelazenju igre. Ljudi kao i ja lupaju glavom o zid oko pure white i black. Jbs ti to.
Ja kad poludim, sve cu ih pobiti u Nexus-u, sem one ribe sto kaze "Touch the demon inside of me.", kako to zvuci, ko iz rnica. :d

Ne mogu da sredim onog Maneater, pa to ti je, ojaco sam se do Soul level 54 i soul ray vecinu ubija iz 2 udarca ali kod ovog uvek me stigne :) Ni strelu ne uspem ni da odapnem a i strela mu ne naudi mnogo.
Mac nisam ni probavao, prsa u prsa sam los :)
Moracu da ostavim za kraj ...

ja sam SL 27 :(

polako to ide.
jos od kad sam ubio tower knight-a,nisam presao onu kapiju jer nemam neki GIANT SOUL,koji ne znam ni gde da nabavim.. :(

samo da ne bude da njega dobijem kad ubijem neku trecu "kraljicu"

ja sam SL 27 :(

polako to ide.
jos od kad sam ubio tower knight-a,nisam presao onu kapiju jer nemam neki GIANT SOUL,koji ne znam ni gde da nabavim.. :(

Pobedi bilo kog bossa na 2-3, 3-3, 4-3 ili 5-3 i kapija ce ti biti otvorena, to ce ti i pisati nakon ubistva jednog od njih...

Ne mogu da sredim onog Maneater, pa to ti je, ojaco sam se do Soul level 54 i soul ray vecinu ubija iz 2 udarca ali kod ovog uvek me stigne :) Ni strelu ne uspem ni da odapnem a i strela mu ne naudi mnogo.
Mac nisam ni probavao, prsa u prsa sam los :)
Moracu da ostavim za kraj ...

Probaj ovako:
- Pre nego sto prodjes fog do njega stani i gadjaj KROZ maglu strelama maneatera. Videces ga da stoji. Trebace ti ~50ak strela, mozda i manje, zavisi koliko dexterity-ja imas i kakav ti je longbow;
- Kada ga ubijes strelama borices se sa samo JEDNIM maneater boss-om;
- Cim prodjes maglu trci do onog centralnog dela gde gori ona vatra; tu se bori sa njim, posto ces moci da koristis taj cup sa vatrom kao zastitu, samo se vrtis oko njega;
- Koristi warden (total protection) spell ako ga imas da ti ne uzme previse healtha kad/ako te potkaci na blizu;
- Koristi glavno oruzije u dvorucnom modu (trougao za menjanje modova), shield te ionako nece mnogo zastititi;
- Borba se svodi na tvoje cekanje da sleti do vatrenog cupa, ti ga udari jednom-dvaput i onda bezi oko cupa;
- Prvo mu napadni rep! Kada mu skines rep mnogo ce vise dmg-a primati.

Poslednja izmena:
Znam za trik kroz maglu, ali ja kao royal (odlucio sam da ga razvijam ka magiji) sam zanemario dexterity, vecina mojih poena ide na magic, faith i inteligence.
Imam quality short bow+6 i on je solidan za vecinu neprijatelja ali Maneater kad ga pogodim uzme mu samo 8, sto znaci da bi mi verovatno trebalo 300 strela.
Probacu crescent macem, sa njim vecina pada od jenog udarca nego za mene je problem bliska borba jer imam slab stit i moj stil se bazira na udaljenom napadu i sunjanju... Vitality mi je slab jer ionako koristim warden i 95% neprijatelja skidam pre nego sto stignu da reaguju ali kod ovog sam zbijem u kratak prostor i jos kad se pojave dvojica veselo :)

ne posoji nacin da mu se prisunjam jer cim prodjem maglu on direktno napada ...

Poslednja izmena:
Znam za trik kroz maglu, ali ja kao royal (odlucio sam da ga razvijam ka magiji) sam zanemario dexterity, vecina mojih poena ide na magic, faith i inteligence.
I ja igram sa Royal klasom...

Imam quality short bow+6 i on je solidan za vecinu neprijatelja ali Maneater kad ga pogodim uzme mu samo 8, sto znaci da bi mi verovatno trebalo 300 strela.
Da, problem je sto je short-, ja sam negde pokupio compound long bow i dovoljan je ovaj dex sto Royal ima, a dmg mu je sasvim pristojan, pravi oko 38dmg sa heavy arrow na maneateru. Imam i whitebow, ali na ovom US Royal charu necu da dizem dex da bi mogao da ga koristim.

Probacu crescent macem, sa njim vecina pada od jenog udarca nego za mene je problem bliska borba jer imam slab stit i moj stil se bazira na udaljenom napadu i sunjanju... Vitality mi je slab jer ionako koristim warden i 95% neprijatelja skidam pre nego sto stignu da reaguju ali kod ovog sam zbijem u kratak prostor i jos kad se pojave dvojica veselo :)
Da, crescent uchigatanu koristim i 'najbolje je obozavam' :) Sto se atributa tice, ista je situacija i kod mene na Royal. Na NG ionako treba gurati magiju i inteligenciju najvise. Vec na NG+ i ++ ima prostora i za ostale statove.

ne posoji nacin da mu se prisunjam jer cim prodjem maglu on direktno napada ...
E to mi se nije desilo...hbg, ja sam trcao prema vatrenom cupu. Doduse kad ih je dvojica vrlo moguce da je zaguljeno stici do tog sredisnjeg dela. :S:

Poslednja izmena:
Ja sam se docepao Dragon Bone Smasher-a, juuu al je tezak al kad udari patosira sve zivo :D

mhyi6e.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam nabavio Meat Clever, tezina mu je 22. :D
Nemam jos strenght za to besno oruzje.
Ali brate ovo tvoje izgleda jos vece ? :D Koliko mu je tezina ? Sta ce ti to ako igras sa hunterom ? Zar ti nisu primarni ranged napadi ?
Evo ja sam pokusao da ubijem Dragon God-a i odavlio me je naravno 5,6 puta ko crva. Ali skapirao sam fore i pasce uskoro.
Sigurno je to orzuje od Dragon Gods soula.
BTW onaj world 3 je istripovan, oni demoni te shebu na keca sa 2 poteza ako ne pazis, ono kad te zagrli topolo i nezno i cao! :D
Nisam bas odusevljen dizajnom nekih svetova, mora je biti vise otvorenih prostora kao 1-x,4-x.
Ali dobro bice nastavak za te stvari.

Ranko koji ti je ovo stit ?
Ja furam onaj Steel Shield i dalje.

Poslednja izmena:
@otac

ja sam SL 27

polako to ide.
jos od kad sam ubio tower knight-a,nisam presao onu kapiju jer nemam neki GIANT SOUL,koji ne znam ni gde da nabavim..

Oce, nisi valda odustao, vidim da prodajes. Ja sam mislio da to nije za mene, i evo sad sam SL 62, ovo je moj prvi i verovatno jedini RPG :)
Jedini problem ove igre je sto sam sigurno 4 sata proveo citajuci uputstva, pomoci dok nisam pohvatao konce ... Ali nema sanse drugacije, ipak je deluxe edition trebao da bude default, jer s onom malom knjizicom kao da je nema. Ali igra je toliko dobra da COD MW2 skuplja prasinu, eto takva je situacija :)

Poslednja izmena:
Uzeo sam Firestorm, ostalo mi je jos 3-4 boss-a i kraj, planiram da stanem u centar Nexus-a i da izujem sve NPC-e iz cipela sa firestorm-om. :) Posebno Blacksmith-a, sto mi stalno fale neki kamencici za upgrade.

Poslednja izmena:
Au kako je mocno uradjen ovaj co-op, stvarno kad ne ide sa nekim boss-om lepo nadjes igraca i ubijete ga zajedno. Extra fora.
Probao sam i PvP, isto je extra, samo sto igraju ko ckepi, skariju se iza zida i ceka te sa macem od 2m, seljaci !
Posle sam pomogao i jednom igracu oko boss-a, razbili smo ga brzo.

BTW za one koji ne kontaju, ono plavo/belo/crno kamenje moze da se koristi negraniceno puta, znaci mozete da se summonujte kad ocete ako vas neko pozove i u soul formi ste.

znaci,ne mogu da ubijem blue dragon-a sa onog blind spot-a ........... kupio sam bio 500 strela i skinem mu pola :I

ne stignem ni sve da ispalim,skoro mi se istroshi (pokvari)long bow

a onaj black phantom posle tog zmaja :I
mega jak. tj ja sam slab,tek sam 41 soul lvl

moram igrati vise prvih delova. nisam ni poceo 4-1 ili 3-1.....i onda kad zapnem npr na 1-4, ne mogu dalje,jer nisam jak dovoljno. moram kanda izaci iz tog dela i otici u drugi neki da pokupim vise stvari drugih :(

@bob marli..... ja sam za flamerlurkera (ili kako se zove) sumon-ovao (tj potrosio onaj plavi/ili beli kamen) i pojavilo mi se njih 10 :I

i kad smo ga ubili,dobio sam soul-ove,teleportovao me do nexusa (ili na poslednji respown kamen), ali kad sam se kasnije vratio sam, i dalje je tu boss bio :/

Poslednja izmena:
Au kako je mocno uradjen ovaj co-op, stvarno kad ne ide sa nekim boss-om lepo nadjes igraca i ubijete ga zajedno. Extra fora.
Probao sam i PvP, isto je extra, samo sto igraju ko ckepi, skariju se iza zida i ceka te sa macem od 2m, seljaci !
Posle sam pomogao i jednom igracu oko boss-a, razbili smo ga brzo.

BTW za one koji ne kontaju, ono plavo/belo/crno kamenje moze da se koristi negraniceno puta, znaci mozete da se summonujte kad ocete ako vas neko pozove i u soul formi ste.

Kad te cekaju da im pridjes Soul ray ako ga vidis, a ako drzi distancu pri borbi ceka da mu ti pridjes Flamestorm, ja sam magic 46.
You can guestimate that for every 10 levels of Magic stat you will get roughly 285-340 damage per second
.
I ja sam tako par puta igra mi javi da je neprijatelj stigao i ja ne mogu da ga nadjem ? Trazim ga minut a on dodje i sakrije se, cekaju da pridju s ledja...

@otac

znaci,ne mogu da ubijem blue dragon-a sa onog blind spot-a ........... kupio sam bio 500 strela i skinem mu pola :I

Ja sam probao sa strelama i posle 40 izgubio strpljenje, uzmi soul arrow ili soul ray, stavi onaj prston sto regenerise MP, sidji dole na most stani na vrata do tacke gde se njegova vatra zavrsava. Znaci on leti ka tebi ti ga ugledas stisnes da opali pa ga onda zakljucas sa R3. Krace je nego sa strelama treba mislim oko 5 min, zavisi dal je soul arrow ili ray.
Moras prvo da stisnes R1 da opali, pa tek onda R3, jer dok ti ispalis soul ray/arrow on ce ti preleteti iznad tebe.

Poslednja izmena:
@otac

Flamerurker

Ako imas poison cloud prolazis da te ne vidi i ne dodirne. Cim udjes ides s desne strane oko njega da mu dodjes s ledja, stavi lopovski prsten da budes nevidljiviji, pridjes s ledja i bacis poison cloud i ne moras da se maknes on se nece ni okrenuti, ponovis 2x, traje 5 min., nece te ni videti ni napasti.

Poslednja izmena:
@malimrav...ne razumes...fala na uputstvu,ali sam presao njega,samo sam pisao kako u co-op modu kad ga ubijemo,meni on i dalje stoji kad se vratim sam.
p.s. za blue dragon ne znam o kom mostu pricas?! a sa onog mesta ispod njega kad si,pa probao sam i sa soul arrow,ali nema vajde..kupio sam 25-30 onih mana regeneratora i nista :|
i on ne leti...... :| stoji na zidu iznad vrata i ne mrda

Svakog bossa moras da pobedis sam kako bi nastavio dalje, pomaganje u co-op-u sluzi za pronalazenje taktike, skupljanje soulsa i predmeta koje daje odredjeni boss i naravno za svetliji world tendency...

Poslednja izmena:
Sto se mucis sa tim zmajem ? Zar on nije kasnije boss ? Daj neka experti pojasne ?
Koji bre Black Phantom kod zmaja ? Ne secam se da je neki bio.
Pa fora je kad nekom pomognes oko boss, znaci ubijes ga u njegovom svetu, ne u svom, tako da ti u tvom ostaje dok ga ti ne ubijes.
Mene je nervirao onaj Old Hero, pa sam nasao 2 lika da mi pomognu, s tim sto je jedan poginuo na putu do tamo.
Ako te muci taj fantom Otac pozovi mene da ti pomognem. Dodaj me na MSN-u i reci gde ces staviti svoj soul sing (plavi kamen).
Imam tu magiju flamestorm, tako sam i ubio Old Hero boss-a, mnogo je mocna magija.
Fora sa black phantomima (drugim igracima) je sto ih vise pobijes ides ka Pure White.
Mogli bi i mi malo medjusobno da se zezamo ? :d
Ja ne mogu da dobijem prokleti pure white nema sile. Na 1-3 me ubio jedan black phantom, posle toga pomognem liku oko boss-a na 1-3 i kamen nema nikakav sjaj ? Bzv, a pomogao sam mu da ubije boss-a.

ne moze......

p.s. hhahaha malo sam se zezao, uzeo 5 minuta, da ubijem ove dole u nexusu...... :D
i kad sam ih poubijao, izgleda je save-ovao i vise ih nema.......

xD
kako da ih vratim?! kad loadujem,loaduje mi u nexusu posle ubijanja svih njih.......i gde sad da upgrade-ujem i popravljam oruzja?! xD

^Moras new game. Brate sto si im to radio ? Nisi valjda ubio Maiden in Black ?
Tebi bas ova igra zesca *******cija ? :d
Brate ja im se klanjam kad dodjem u Nexus, jer je tu bar bezbedno.

Moras iz pocetka, ili mozes da nastavis, sa tim Soul levelom koji si, ali bez opcije da se upgrade.

Kad ih jednom Ubijes, gotovo je. :d

p.s na aziskoj verziji postoji bug, nekad se desi da se Maiden in Black ne vrati.

Poslednja izmena:
Ne mozes da ubijes Maiden in Black, vraca se u zivot uvek...

Vrh Dno