Šta je novo?

Demon's Souls

Evo jos lepih slika.

demonssouls_screens_20.jpg

demonssouls_screens_26.jpg

demonssouls_screens_11.jpg

Jel ovde moguc samo Online CoOp ili je moguce sa dva joystick-a na jednoj konzoli tj slicno split-screen-u?

Mislim da nema split screen, koliko znam to nema nijedan RPG. Al nek potvrdi variable

E kakve su kontrole ? Nikad nisam igrao PRG na konzoli, ne znam kakav ce mi biti trip.
Cini mi se da sam video da je inventar nesto ala Diablo 2 ?

E kakve su kontrole ? Nikad nisam igrao PRG na konzoli, ne znam kakav ce mi biti trip.
Cini mi se da sam video da je inventar nesto ala Diablo 2 ?

Kontrole su odlicne, ja koji sam konzolas tek koju godinu + 'matorac unixas' :D svario sam ih bez 'varenja', odmah su mi legle. U principu na levu pecurku kretanje, na desnu pogledi, R1 i R2 normal/advanced attack, L1 dizes shield, L2 shield bash (udaras shieldom)...itd. Opsirnije imas na http://demonssouls.wikidot.com/controls.

Inventory je bas kao sto si rekao d2 fazon i slicni, znaci nista na sta nismo navikli.

Cheers....

P.S. Danas kad si me video da igram Demon's to moj mali bata svratio da me vidi i doneo mi MOJ disk :trust: da me mine zelja. Ja cekam novi disk da mi stigne sa play-asia. Upadali smo drugim igracima da ih roknemo :-devil-: Rezultat: 0-4 za njih :d Svaki put kad smo upali oni pozovu jos 1-2 igraca kao plave fantome da im pomognu protiv nas. Upali smo doduse jednom japancu koji nije pozvao pomoc ali je isukao jedno unique oruzje (Miraldina sekira) koje ima 2 metra i sarani' nas covek iz dva hita :zgran:

Poslednja izmena:
Cekaj znaci igra ima i player vs player MP ? Nisam to znao!
Kazes treba 100h da se predje igra ?

Cekaj znaci igra ima i player vs player MP ? Nisam to znao!
Kazes treba 100h da se predje igra ?

Ima PvP, rekoh to u prethodnim postovima kad sam pricao o coop modovima. Vrlo je jednostavno ako zelis nekom da upadnes u njegovu igru da ga roknes: moras biti u soul formi; dodjes na mapu u kojoj zelis da se pojavis (1-x,2-x,3-x,4-x,5-x svetovi postoje); aktiviras crni kamen (koji ti je permanentno u inventaru); onda server trazi igraca u telesnoj formi koji trenutno igra na toj mapi i koji je +-10 lvl od tvog trenutnog char lvl-a; tu ti upadas a njemu pise nesto u fazonu 'Black fantom invaded your world' crvenim slovima preko celog ekrana :-devil-: Kad se meni ovo prvi put desilo....malo je reci da mi se islo u WC :p

Iskustva ljudi sa neogaf i slicnih foruma su da treba oko 50-60 sati ako si se prethodno podrobno informisao gde-sta-kako, i ako ti ne trebaju sva unique oruzja ili okrsaji sa specijalnim NPCovima, koji zavise od character i world tendency-ja (vise o ovome ovde i ovde). Onaj ko igra bez pomoci drugih igraca ili samo offline i ne cita nista kao predigru, bogami, kazu 80-100h za prvi prelaz. Inace kad se DS zavrsi automatski krece tzv. 'newgame+', znaci lvl ti ostaje, sva oprema je tu, i kreces ponovo, samo je sve mnooogo teze.
Ali posto su japanci mali mazohisti postoji i 'newgame++' kao i 'newgame+++' i '...++++' :zgran:
Znaci bez kraja da okrenes sve ponovo, jedino mislim da ima ogranicenje za max lvl koji tvoj lik moze da postigne (300+ valjda).

Cheers...

Poslednja izmena:
Ova igra me sve vise i vise mami, jedini minus je sto to kod nas nema vec se mora kupovati preko Play-Asia.

Ova igra me sve vise i vise mami, jedini minus je sto to kod nas nema vec se mora kupovati preko Play-Asia.

Kakve veze ima ? Ja cu naruciti cim izadje US verzija.
Covece ako traje 100h, to je ko FF igre, extra, 3 meseca da igram laganica. :D
Bilo bi extra da jos ljudi uzme igru da igramo co-op.
Dal ce raditi zajedno US i Asian verzije ?

Koja igra ima ovakve boss-ove ? Sem GoW.

demons_souls_ps3_002.jpg

Pogledajte ovo GoW fanovi, ima da se napalite ! :D

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AFqboT_N3Nk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AFqboT_N3Nk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ja nisam video nista jace u igrama za PS 3. Igra razbija !
Fallout 3 je djubre za ovo.

Poslednja izmena:
Dragon God YT video

Taj video ne pocinje od pocetka fajta btw. U ovom ces videti od samog pocetka pre odapinjanja prve velike strele. Ja sam zaginuo jedno 8 puta dok nisam odapeo tu prvu strelu :S: Inace taj boss je lep ali nije ni blizu tezak kao drugi :p

Cheers...

Zasto li ove igre nema na EU trzistu ?!?! Nisu normalni keve mi ovi Japanci !

Nemaju budzet za lokalizaciju ... jer je lakse da se samo uradi engleski dub , i launch-uje na trziste od 300miliona ljudi , nego da se smaraju sa evropom i rade lokalizaciju na 3-4 jezika ...
Bash iz tog razloga evropa je propustila mnoooooge hitove i nikad ih nece videti na zalost...

:D

Ajde ljudi kupite Deamon Souls na playasia pa da pikamo.

Propustate dosta...

Cheers..

Ja i Haseo uzimamo cim izadje US verzija. Valjda 6. oktobara izlazi.

Pretpostavljam da treba da uzmem azijsku verziju? (posto ima japanska, gde je cover na japanskom, i azijska gde je na engleskom)... Pretpostavljam da je jedna na japanskom a druga na engleskom?

Pretpostavljam da treba da uzmem azijsku verziju? (posto ima japanska, gde je cover na japanskom, i azijska gde je na engleskom)... Pretpostavljam da je jedna na japanskom a druga na engleskom?

Tako je, azijska ti treba, ona je kompletno na engleskom.

Pa nisam siguran koje su razlike osim u dijalektu. Inako nemam sad vremena da igra, tako da ce biti to za ladnu zimu.

Pa tako nekako, iskreno mrzim UK naglasak, ne mogu da podnesem da tako neko prica. Vise mi pase USA english.
Pa zasto onda postoji US verzija ako je ova na US english-u vec ?!

Pa tako nekako, iskreno mrzim UK naglasak, ne mogu da podnesem da tako neko prica. Vise mi pase USA english.
Pa zasto onda postoji US verzija ako je ova na US english-u vec ?!

Pa iskreno ne znam, ali cisto sumnjam da postoji UK naglasak u igri...ili da ce se po tome razlikovati azijska i US verzija!

Mislim da nije samo do jezika, mozda zele malo da je izmene pre nego sto je izbace na US trziste...ipak su to dva razlicita trzista.
Mozda i smanje tezinu za US verziju! :D

Pa procitacu dobro kakve su razlike. Ne verujem da ludi japanac nesto drasticno menja igru,jer ovo nije igra za trigger happy americku decu koja samo oce da puca i reze motornom testerom. :D
Najvise me brine sto je igra 60$+putarina 10$. Videcu ako budem mogao da narucim sa Kanadskog sajta.

Akcenat se ne primecuje toliko.Verujte mi, necete slusati sta vam Npcovi govore.A sto se tice Boss Voice Actinga, odlicno su uradjeni.Igra vredi svaki $$$..
Bolje vam je da narucite azisku, pa kasnije narucite US verziju. Jer kao sto znate vec, bice odvojeni serveri.

Pocinjem polako da promovisem :p... :eyebrows:

Pa pazi narucio sam 2 igre sa Playasia i jedna je stigla za 20 dana (Rezi Essensials) jer je zaglavila na carini, a druga (Blaz Blue) za 10 dana, sto je OK za pola sveta.
Lepo je videti da ces nas izgleda biti za igranje.
Dal igra podrzava voice chat ?

Pa pazi narucio sam 2 igre sa Playasia i jedna je stigla za 20 dana (Rezi Essensials) jer je zaglavila na carini, a druga (Blaz Blue) za 10 dana, sto je OK za pola sveta.
Lepo je videti da ces nas izgleda biti za igranje.
Dal igra podrzava voice chat ?

Ne..Nikakav Voice Chat ili Direct chat u igri. Samo preko poruka.

Da obnovimo malo hype, novi Atlus-ov trailer za DS \o/

P.S. Za vas koji ste besramno cekali US verziju :smash:

Ja cu da je narucim uskoro. :) Igra izgledam bolesno dobro.
Nisam video do sad ovaj trejler, bas je lozacki. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno