Šta je novo?

Demistifikacija korisničkih imena

Nemojte da se *****avate sa vlasima, ima da vas prijavim ministarstvu za prava manjina. ;)

E da... ja sam polu vla ali nemam pojma vlaski jezik. :D

daddy je napisao(la):
E nisi ti irac, ti si vlauca ... :d

I bukvalno bi bilo odno te djavo ..

Nisam Vla(uca). Rodjen sam u Boru, a imao sam dosta Vlaha u shkoli, pa svashta se nauchi ;)

Pa i nije tako teško da se provali :D
A inače još kao klincac sam "imao" afinitete prema pernatim životinjama :angel: ...
Tweety mi je omiljeni lik :D (i dan danas čuvam stare lutkice i jastučiće...cirka 20 i kusur godina stare). Svi vole Mikija i Duška, a ja Paju i Daču...i td. Kada se pojavio Moorhuhn na kompu, ja odlepio :banana: ...a kad je tek izašao legendarni Winter Edition (moj omiljeni) :zgran: . I tako to postade moj nadimak u PC svetu...u privatnom životu figurira drugi...ali to je već sasvim druga priča.
Pozdrav. :wave:

Poslednja izmena:
kiza_m je napisao(la):
Nisam Vla(uca). Rodjen sam u Boru, a imao sam dosta Vlaha u shkoli, pa svashta se nauchi ;)

Sala mala. Ja ziveo u Majdanpeku do pre 5 godina pa eto. Svasta stvarno .. ;) Ko ne zna .. cu mu posaljem draschi na plot pa nek se snalazi ..

Po liku iz igrice system shock 2, svidelo mi se njeno prezime :D

Eto Mehe!

Ja sam jos u tesli odgovarao fiziku i posto nisam imao pojma profesorka je rekla da kazem sta znam. mislila je na gradivo.
Ja sam ispricao vic o Peri Lozacu i ona se ostatak casa drzala za stomak od smeha. A vic je bezveze.
Tada sam postao Pera.
Kad sam zavrsio skolu, dobio diplomu, naucio elektroniku, normalno je da sam unapredjen u visi cin: CikaPera.
U Imtelu se pamti ispijanje velike kolicine pica i glodanje prasecih bataka, kada sam dobio sina. Tamo su me znali kao TataPeru.
Ne znam sta treba da uradim da bih napredovao u karijeri. Grebem se za jos visi cin. :eyebrows:
ETO!

Heh, jednom davno htio da se reg. ja mislim na ES forum i sve što sam ja htio bilo zauzeto. I onda otvorim ASCII tabelu i potražim znakove koje rijetko ko koristi i tako skratim ostatak svog imena sa X i dodam hebet tih znakova i tako eto sad će 5. god. na sve i jednom sam e-community-u registrovan tako.

Cika Pera je napisao(la):
Ne znam sta treba da uradim da bih napredovao u karijeri. Grebem se za jos visi cin. :eyebrows:
ETO!

Posto si presao preko 50 postova - menjaj nick u Deda Pera ;)

Moj nick je jednostavan - jedna od profesija kojom se bavim, vrlo uspešno, nekih 17-18 godina. Druga je naravno IT, kompjuteri i sve vezano za to.

Hmmm, kad bolje razmislim, što li mi je ćale kupio onaj C64 davne 1985.?? Šala mala, naravno :type:

:guitar:

Btw, što se tiče onog Santa's little helper, najviše mrzim kad me neko pita a što nisi uzeo Satan's ??? :mad: :zgran: :wall:

Jedna od bezbroj varijacija na prezime. Jos u osnovnoj, pa i srednjoj niko me nikada nije zvao po imenu i cinjenica je da svojevremeno tim nadimcima nisam pridavao mnogo paznje...

Ali posle srednje prvo sto mi je nekako logicno palo na pamet kod registracije je bila poslednja inkarnacija tog nadimka, dolaskom na bench i on mi postade drag. :)

PS a original je valjda bio zauzet (slicno kao kod Freehand-a)

Doticni nickname je nastao kada i Cs, tada smo jos i igrali po turnirima, jedva smo smislili ime klana, a kamoli jos i svoj nick.Na turniru je bilo vazno ko si i sta si, a pogotovo odakle si pa jos ako te ljudi znaju po tom nicku sto menjati i tako ostalo do dana danasnjeg

Hocu i ja nesto da izjavim za Dnevnik... snimaj... :D

Moj nickname je jako prost. Dakle ko je gledao seriju "Majstorska Radionica" znacje ko je Majstor Zivota. Dok sam bio klinac obozavao sam tu seriju, a sada i tog coveka. Inace je i moj zemljak, pa eto motiv vise. Svi ste gledali Radovana III,Maratonce, a oni koji su davno bili mali i "Price iz Nepricave".

Poslednja izmena:
Moj nick naravno od imena i prezimena :) Elem, nekada davno sam tako jarko zeleo da imam PC i naravno, prvo sto je trebalo uraditi kada sam otvorio svoj prvi internet nalog kod provajdera, je reci nickname za e-mail. Mogu da priznam da nisam ni razmisljao kakav ce mi biti nick jerbo mi je u glavi samo bio internet nalog ;) I tako, probavanjem par kombinacija...npetar. Ostade i dan-danas.

Po Edvardu Morbiusu, liku iz filma Zabranjena planeta. Film je inače legenda SF žanra, a u njemu glumi i mladi Lesli Nilsen, iz dana pre nego što je počeo da se bavi komedijom.
Bolesnik je zato što sam kao mali uvek bio bolestan, a i po Bolesniku iz romana Trainspotting.

A ja VOLIM elektroniku i elektronske komponente... A sto tiristor sad cu vam reci... Kad sam bio klinac ja i neki ortak pravili smo prvi stroboskop u zivotu. Nismo bas imali mnogo iskustva ali volja je bila tu, ali ne i svi potrebno delovi... Nismo imali trijak pa smo stavili TIRISTOR, a izmedju ostalog nismo ni dobro povezali pa je bilo BUUUM uz propratne svetlece efekte... I tako kad god bi nesto pricali vezano za elektroniku spomenulo bi se ono "Nema veze za trijak, stavicemo tiristor...". I tako, nekako mi to u glavi a i ta prica se prepricava s vremena na vreme...
a dr je zato sto sam sad malo odrastao pa sam se i izvestio i mnogo naucio...
Jedino me sad nik nervira zato sto je napisan sve velikim slovima...

pa napisi PM nekom od admina, cenim da nece biti problema da ti promene nick... Bar su do sada to radili kad ih neko fino zamoli...

kod mene takodje jednostavno:
Nadimak_srednja (sada vec zavrsena)

khm khm khm

daklem dodjoh i ja na red.
Heechee - čita se "Hiči" sa razvučena oba i

moj nick je nastao negde oko daleke '88-89 kada sam slucajno se docepao serijala knjiga Frederika Pohla pod nazivom "Kapija" {"Gateway" u originalu}, nakon toga totalno odusevljen celom pricom sam narednih par meseci celom drustvu dosadjivao sa "Heechee"-ji ovo "Heechee"-ji ono, tako da se veoma brzo desilo da su svi poceli da me zovu Hici, otprilike u to vreme sam dobio i svoj prvi PC, te naknadno i modem, prilikom prvog logovanja na svoj prvi BBS, sacekala me je poruka username: logicno mi je bilo da stavim svoj nadimak i tako od tada svugde sam bio i ostao "Heechee"

nickname je napisao(la):
pa napisi PM nekom od admina, cenim da nece biti problema da ti promene nick... Bar su do sada to radili kad ih neko fino zamoli...
Pa pisao sam Silveru pre nekih mesec dana, ali koliko sam skontao preselio se i nema net pa samim tim... A malopre sam pisao Kokosu, pa cemo da vidimo...

Meni je trebalo da bude Wolf (omiljeni predator), a posto je vec neki ****** sa 0 postova to zauzeo, morao sam Wolfman.***.

Radim u institutu kao istrazivac. Istrazivaci koje volim su Korto Malteze i Rip Kirbi. I eto mog nickname

Nadimak koji sam nekada davno dobio od ortaka i od tada me vecina ljudi tako zove. Zgodan je zato sto nemam problema sa zauzecem nicka nigde na netu :)

Ja sam ovaj nick dobio od jednog taxiste :p ,dobar drug, kada sam mu ispricao na koji nachin su mi neki majmuni digli auto :mad: :mad: :mad: .To se odigralo jako brzo i kao u nekoj shpanskoj seriji, tako da eto meni nadimka.
Mada imam nick koji vuchem od malena tako da cu videti sa adminima da se i ja vratim korenima i svom starom nicku.
Ipak me ovaj sada podseca na jako ruznu stvar :wall: :wall: :wall: . Ipak je to bio B5 Tdi od 11.500 veverica. :S: :S:
Ovaj sada nick je trebao da bude RiCARdo, ali poshto sam zurio napisao sam malim slovima.
Pozz...

Jooooj blagoj si vama. Meni do sada dadose toliko nadimaka da ni sam ne mogu da se pokupim. :D
Najcesce me zovu top, topojle, topajson, sto bi bilo izvedeno iz prezimena a ono sile, mile, vrac, slica, bas nema nikakve veze ni sa imenom pa ni nekim dogadjajem koji bi asocirao na nadimak.
Posto je moje interesovanje parapsihologija a kako cesto ljudi brkaju ovaj pojam, ja napisem astrolog i onda svi lepo kontaju. :)
A zgodno je za nik jer je mala verovatnoca da se neko tako vec podpisuje.
Vidim da nekim tipovima sa foruma smeta ovaj nik ( u narodu cest slucaj sa prevarantima ) pa i tu me krste kao astronome no meni stvarno ne smeta. A i velika je verovatnoca da svoji nacinom pisanja nekada iziritiram nekog clana foruma pa se eto svasta desava. Stariji sam po godinama, pa nek mladji imaju malo vise razumevanja za nas matorce. :d
Pozdrav svima. :wave:

Ja bih baš voleo da saznam ne šta su ovi ljudi mislili kada su sebi davali nick ;) :

Kod:
<29A>SamaeL
<SteX>
--=:Çh&iuml;çKí&i
45as010Nikola
5rt2lpotxp
6ripqxw15s
|34r$3|_
yff3a0mowu

AKo se ne varam, zajedno imaju manje od 10 postova :d ...

thunderchase je napisao(la):
Ja bih baš voleo da saznam ne šta su ovi ljudi mislili kada su sebi davali nick ;) :

Kod:
<29A>SamaeL
<SteX>
--=:Çh&iuml;çKí&i
45as010Nikola
5rt2lpotxp
6ripqxw15s
|34r$3|_
yff3a0mowu

AKo se ne varam, zajedno imaju manje od 10 postova :d ...

Ma, kad je dzabe registracija i Bogu je drago ... :)

P.S. Meni moj nadimak traje vech pola veka i jache :banana:

Hm:)

A za avatar: oni koji me poznaju kazu da smo dosta slicni po (ne)karakteru.

Sto se tice mog imena, nisam znao sta cu, pa stavio ovo (kao moja odlicna Crna Neo tastatura, haha)

Nazad
Vrh Dno