i rekose mi jos,da mogu da ga uzmem,pa za par dana ako nadjem neki problem da ga vratim.....a ja sam sumnicav prema takvom poslovanju...
mislim,ako se ispostavi da npr ima vise probijanja svetla u mracnoj prostoriji(gde bih ga koristio),sta mislite da li bi ga bez problema vratio i oni mi dali drugi primerak?
izgleda da mi je tako jedini nacin ga ga ljudski isprobam pre(tj nakon) kupovine....
Mislim da neko rece da postoji i Rev A06...i zanimljivo,monitor mi je made in china rev A05 proizveden aprila 2012......kad pre stigose do pete revizije??
Ako je DVI kabl single-link, u tom slucaju bolje je povezati preko DP, jer single link moze da podrzi (valjda) 1920x1080. Ako je dual-link, onda nema potrebe intervenisati. Dobija se i DP kabl u paketu?
Ako je DVI kabl single-link, u tom slucaju bolje je povezati preko DP, jer single link moze da podrzi (valjda) 1920x1080. Ako je dual-link, onda nema potrebe intervenisati. Dobija se i DP kabl u paketu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari