Moj je takodje iz prve ture, ali ne vidim zashto bi ovi noviji bili loshiji, nema smisla...
Nije zadnji, ima jos bar 2 komada.Dobio sam danas kako mi u PCPracticu rekose zadnji primerak u zemlji, ijaoj srece, ijaoj radosti![]()
Dobio sam danas kako mi u PCPracticu rekose zadnji primerak u zemlji, ijaoj srece, ijaoj radosti
Super je monitor, sve pohvale.
Malo se njakam oko brajtnesa/kontrasta, nekad bela ubi u oci a nekad je sasvim podnosljiva.
Ono sto me zanima jeste dal postoji neka varijanta sam da mi se aspekt rejshio menja recimo na desktopu 16:9 a kada udjem u neku igricu tipa CS prebaci na 4:3?
Da li vredi doplate tih 5-6, 7000din u odnosu na TN matricu i recimo ovaj moj Benq g2420HD?
BenQ G2420HD - 17.899
Dell 23'' U2311H - 21.520
Razlika je 3.600 dinara. Sudeci po svim iskustvima korisnika do sada, izgleda da vredi...
Danas sam pazario doticni i extra sam zadovoljan. Ima malo probijanje svetlosti po ivicama,malo vise na levoj gornjoj,ali nista strasno.. Neki linkovi za kalibraciju?
Zna li neko, ima li Dell-a negde sada? Juče sam zvao po listingu s PC berze, niko nije imao, rekli od ponedeljka da zovem za stanje u magacinu, navodno ima više uvoznika.
Ako neko zna gde ima, molim na PM.
Usput, kako uopšte mogu da probam primerak koji kupujem u radnji kad mi ga daju zapakovanog?
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari