ma bio sam samo znatizeljan u kompu mi je jedna 5850 koja je nekada kopala script i prezivela , sada eto koristi se za igre.. posle tvog posta sam isprobao cisto reda radi (ponovljam se eto ) u mineru pokaze oko 1050mhs a na pool ono pola. e sada probao na suprnovi i potvrdio ono sto si naveo 🙂 (mislim da je na suprnovi pool kokazivao veci mhs , tj veci broj sharova u odnosu na coinmine -449mhs i tako ostavio sam dve noci komp ukljucen, kada je jeftinija struja (nisam kolubara 😛) i malo hladniji vazduh, da vidim kakvo je to cudo dcr..
ono sto me je najvise "nerviralo" kod dcr nekako visoko procesorsko zauzece od preko 70% na dual intel procesor 2160 (u kombinaciji sa 2x7850) sa cgminerom. na detetovom kompu ,sa otkljucanim sempronom 270, kada pustim muziku na nradiobox u mineru mi padne hash rate za 10-15% a cpu zauzece inace stalno oko 50%. doduse sa 5850 karticom, kod mene nisam primetio da je poveccan % cpu zauzeca...i tu je stalo moje interesovanje sa dcr , ne samo da przi gpu , ajde to je normalno tako treba , ali zasto mora da przi i procesor i(povecan utrosak struje za 25-40W u zavisnosti od tipa procesora) , moj zakljucak da je miner totalno neoptimizovan, skarabudjen na dve na tri (za amd) i pusten ... i eto jos nema nista bolje , naravno za nvidiu ska probljem uvek izbace nesto ...