Šta je novo?

Decred [DCR] (BLAKE-256)

Hmm zanimljiv je ovaj blake algo, izgleda je neka kombinacija GPU i CPU kopanja,. Jel se neko igrao sa komandama I i g i dosao do idealnih? Po defaultu je I 14, ali mi je onda CPU usage 100 %, kad smanjim intensity na I 9 i g 2, ili 3, CPU je oko 15 % i onda lepo radi. Sve nize ili vise od toga za I i g, je CPU oko 100 %.

Miner je zakljucan verovatno ce se pojaviti neka verzija koja ce ujedno i davati vise

za 280x ne znam ali znam da 7950 daje preko 3 GH/s

Kolko god da daje 1 confirmed dcr/per day tako da mozes ih iskopati i 100 dnevno kad ces za mesec dana dobiti 30 komada,a dok ne isconferme ostalo mozda cena bude kita a mozda i ne novcic na duge staze lol:smash:

DCR je na evaluaciji kod Poloniex-a... valja čuvati po meni, za svaki slučaj.

Jel ga ima na nekoj menjacnici da se kupi malo, sto ne radi blue, zbog nekog novxica pa im je volume veliki ili?

Još malo da skoči, pa će se izjednačiti sa ETH po isplativosti

moze li ovo sa procesorima da se kopa ?

koliko mu dodje novcica sa 1x 280x (1.2Gh), nesto ne racunam lepo?

ludilo,ne znas sta da kopas,ovo je sad i malo isplativije od etera

trosi 30-35% vise struje od eth, poolovi za sad koliko vidim lazu, dobija se manje... ja neznam gde ste videli da je presisao eth po profitabilnost

dcr se kopa sa sto nizim taktom memorije,takt 925/850 1v ili nizi i iz stekera vuce 630w 4 kartice

1.25 sa 4x280x...stavim uvek 1v i koliko maximalno mogu da izvucem iz tog napona jer stedim i cooler i kartice od prevelikog grejanja,tesko se nabavljaju kartice i treba ih stedeti

Stedi ko koliko misli da treba, ali to ne menja realnost da trosi priblizno/isto kao LTC/scrypt na istim podesavanjima, plus jos uposljava CPU delimicno

Poslednja izmena:
Vrh Dno