Šta je novo?

Dead Space 2 (& 3 + Movie)

Ma, imenjače, nikad se ja neću navići na izvođenje prvog prezident ivila, nije da volim nešto TPS kao u mrtvom svemiru, dobra je Jill i tu se moj interes završava.
A meni je dead space pravi mindfuck, previše ga lično doživljavam:D
Ali što kažeš, ukusi su različiti, mada čim si ovde sa nama, omađijan si:D

*** nema nesto puno horrora na sceni trenutno hehe :)

nadam se da ce dobro da padne ta promjena sobzirom da ovaj novi dead space 2,to jest njegova radnja nije samo na brodu gde su svi poklani nego i na nekoj planeti valjda ako sam dobro shvatio.....vise volim sam na pustom brodu sa cudovistima al dobro,nista dok se ne proba...

kad smo vec kod tih horora svih steta sto capcom ne napravi kakav novi Dino Crysis za PC :D
bila mi je to super igra na soniju :D

Poslednja izmena od urednika:
Naj igra,bar za mene(1 deo)Nadam se da nece nesto :wc:u drugom delu,mada ovo sto moze da se vidi na YT, deluje:D

Cenim sve sto ste napisali... to da je vecini fino legao Dead Space i zavidim vam..., ali posto je i meni SF No.1, i nije tesko kod mene potrefiti hot-spot kad je u pitanju SF, klaustrofobija svemira, i ostale fobije koje idu s tim, sa zaljenjem moram priznati da Dead Space nije uspeo da mi pogodi u zicu...:( ... razmisljam cak da probam ponovo da odigram, ali mislim da se prvi utisak nece promeniti... IMHO, Dead Space ne moze da se poredi sa pandemonijom koja je oslobodjena u DOOM 3 sa svim njegovim rupama i manama...

Poslednja izmena:
У Doom3 сам се осећао слободније, и некако више awesome, због чињенице да сам маринац и имам цео арсенал на располагању. У Dead Space сам обичан техничар који витла алатима, и кад на то додам ону камеру... Дефинитивно је осећај "клаустрофобије" присутнији у другој игри.

just for the record, прву сам прешао 5-6 пута, врхунска игра.

Inace Dead Space 2 ima 3 nivoa tezine iznad normal, tako da ce sigurno biti strasan izazov preci igru na najvecem nivou tezine. :)

Evo ga trailer za taj novi animirani Dead Space Aftermath

[YOUTUBE]wmnzXWSYbns[/YOUTUBE]

Ne znam da li ste već pominjali ali obavezno pročitajte prequel stripove (u 6 delova). Priča prati dešavanja na koloniji pre i posle otkrivanja Markera. Odlično su napisani a njihov autor se priključio scenaristima igre. Takođe i strip Extraction (prequel istoimene igre) koji govori o sudbini Nikol Brenan (Isacove devojke). U svakom slučaju, serijal se kreće u dobrom pravcu :)

crtani izgleda ok kao i prethodni,jedino mi nemaju smisla one animirane čikice kao sa playstation kec

Ne znam da li ste već pominjali ali obavezno pročitajte prequel stripove (u 6 delova). Priča prati dešavanja na koloniji pre i posle otkrivanja Markera. Odlično su napisani a njihov autor se priključio scenaristima igre. Takođe i strip Extraction (prequel istoimene igre) koji govori o sudbini Nikol Brenan (Isacove devojke). U svakom slučaju, serijal se kreće u dobrom pravcu :)

Daj neki link za te stripove!

Cime se otvaraju .cbr fajlovi ?

Launch Trailer

uf dobar trejler,deluje kao da je zarnovrsnija od prvog dela :) ima puno jurnjave i lokacija :D

Dobar ali muzika mi malo ne ide uz ovo :D... Ova igra se ceka, vec dugo nema dobre igre

Muzika = smashing pumpkins? :D

Stvarno ne ide uz trejler, nekako imam utisak kao da su menjali zanr (sto se muzike tice, ne kad gledam video).

BTW nesto kontam da nece uspeti da nadmasi prvi deo, koji se u vecini odigravao na napustenom svemirskom brodu u svemiru. Ovo je na zemlji :p

ps. crtac za kec je bzvz, stipovi ekstra, mada nemaju (ni jedno ni drugo) previse veze sa samom igrom.

BTW nesto kontam da nece uspeti da nadmasi prvi deo, koji se u vecini odigravao na napustenom svemirskom brodu u svemiru. Ovo je na zemlji :p

i ja tako mislim,ocekujem da ce biti super igra i sve to stoji ali cinjenica da nisi sam na brodu sa cudovistima u svemiru nego na toj planeti.....mi se cini manje jezivo :)

Poslednja izmena:
ma prvi deo nema šansi ništa da nadmaši ;)
zato su meni očekivanja manja. biće dobar nastavak , to je sve, a i dovoljno ;)

imaćemo novoga 007 Isaca :D

ako je suditi po muzici iz trejlera onda nisam bas optimista, komercijalni punk i nije neki izbor za horor survival igru. ono sto je sada vec izvesno je da nece nedostajati fenomenalne akcije sto je samo po sebi dovoljno za igranje. Uz Dead Space igru bi bolje islo ovako nesto http://www.youtube.com/watch?v=DNxwj6ZK0hM
:,,:

ja bi stavio personal jesus od marilyn mansona :DDD ili comu od ace lukasa hahaha

ma prvi deo nema šansi ništa da nadmaši ;)
zato su meni očekivanja manja. biće dobar nastavak , to je sve, a i dovoljno ;)

Videces da je DS2 bolji u svakom segmentu od keca. Probaj demo na PS3 ako mozes.

Marli, kakva je muzika u demou?

To je bitno, muzika u prvom delu je bila kao žilet, taman sam se uplašio da ne zeznu stvar posle ovog trejlera:)
Hvala za info:)

Ovaj trailet sluzi samo da se naloze americki balavci i oni sto do sad nisu imali veze sa Dead Spaceom.
Pogledaj lulabi trailer za Dead Space 2.

Nazad
Vrh Dno