Šta je novo?

DayZ

zaobidji Nether,barem zasad....isti WarZ(Infestation) samo u prvom licu

igram Craft the World (Ruska kopija Dwarf Fortress sa simpa grafikom)
Budala pa nisam uzeo dok je bila na popustu!Bas mi se svidja,a ne bih da je igram na piratski nacin!Bolja mi je i od Terrarie!Dayz mi je na wish listi,pa kad i ako bude povoljnije uzimam i njega!

Da li je pametno uzimati igru u ovakvom stanju? Znam da prvi playthrough osecaj ne moze nista zameniti pa se sa jedne strane premisljam da uzmem igru tek kad dodje do final-a, medjutim mnogi objektivni review-i kazu da se razvija vrlo sporo i da je upitno da li ce se uopste razviti kako treba.

Objektivni review-i? Sta je to? Zar opis nije subjektivna kategorija?

I kako su mogli zakljuciti da se razvija ''jako sporo'' kada je igra izasla pre svega desetak dana. Za tih desetak dana su izbacili vec cetiri patch-a. Jos trebas uzeti u obzir da su praznici...

nemoj uzimat sad...uzmi posle ,kada bude više kontentsa,a stime i više koštala :p

Meni je u početku čudno radila, to je sve što mogu da kažem. Sad mi radi okej.

Toliki novac mora jako brzo da se oseti kroz unapređenja u igri.

Hteo sam da pazarim Dayz,ali po komentarima na netu pisu da je Rust za nijansu bolji!Dali je neko od vas kupio Rust?

Imam ja rust... Trenutno su u zestokom haosu... Igra laguje, puno hakera itd... Igra je ok ali racunaj na to sve u startu.

Bolje Dayz uzeti, ima bolju perspektivu.

Ja ću najverovatnije uzeti DayZ. Ima mnogo veću bazu igrača (860K) od bilo čega u ovom žanru i naravno sa takvom novčanom podrškom i podrškom igrača ima mnogo bolju perspektivu.

Dobar je Dayz, samo da isprave prolaženje zombija kroz zidove i da se malo bolje reguliše respawn loota i doda još po nešto i već može sasvim fino da se igra. A, što je najbolje, i kad to urade, to neće biti ni blizu finalnog izdanja.

Jos ni jednog igraca nisam sreo a da je prijateljski nastrojen, svi odmah povlace sekire. Opasniji igraci od zombija.

Ja mislim da ce tek sredinom ili krajem 2015 biti full igra.

Igrate li standalone ? Zanima me jel igra ovde neko kao bandit i koje rute su dobre za zasede sada kada su promenjene spawn lokacije i kad malo ljudi ide ka berenzinu a vecina prema elektru?

Evo još jedan novi na Dayz'u kao i ovom forumu pa ako ima zainteresovanih za igranje javite mi ovde na pp. Poz

Pogledaj i ovde. Upoznao sam brdo ljudi iz ex-yu, super iskustvo.

Poslednja izmena:
Hvala za info. Verujem da će i drugima koji vide ovu temu pomoći. Sve najbolje

Vrh Dno