Ako, treba dash da ide gore. Pre par godina sam rekao da ce vredeti kao bubreg i oko... Ide polako ka tome :d
Tapatalk
Meni si to pricao 2014 kad sam prvi put poceo ovim da se bavim, ali sam ja se bavio nekim drugim zivotnim temama i razmisljao o desetim stvarima, pa sam prodao sve za 2-3$ nema veze ovaj put sam naucio lekciju![]()
Verovatno su odustali zato što je užasno skočio difficulty u poslednjih par meseciLudilo...sretnem nocas na zurci muza od drugarice i pocne on meni da prica o coinima.
Kad ono covek ima u lokalu cini mi se oko 100 iBeLink DM22G masina, podjem na net da vidim sta je to i kap me strefi za malo...
donijeli neki likovi iz rusije da kopaju dash kod njega, on opremio lokal od njihovih para, doveo optiku 2x 100mbita, struju oko 400 kilowata a oni u medjuvremenu odustali i sad posto mu duguju pare za ne da im masine dok ne plate.
To ce stajati kod njega mozda jos desetak dana, greota da se ne uposli...gledam slike paketa na gomili i place mi se
Sent from my Z5
Tako je . Treba bitinstrpljiv i uporan.. Tek ce crypto zaziveti. Meni su 2010 god. nudili ljudi gomilu bitkoina za razmenu nekih stvari kojima sam se tada bavio . Imao bi ih sada bar desetak. Ali kazu ljudi , sta ce ti to ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari