Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

hteo sam malo da ponovo ukljucim par 7850 kartica cisto da ne "lipshu" od stajanja, ili da se ne ulenje i htedoh malo da kopam x11 (ono sto se kaze da me zelja mine) , kad ono od silnih minera x11 koje imam nijedan mi ne "daje" kako treba ja se nesto secam da je bio miner ili samo bin koji je davao 10% vise od wolfovog (znam da sada ne pomaze ni 300% :p), mozda je i taj njegov, ko ce ga znati , kad eto kartice jedva daju 2 mhs i to ono BAS jedva a secam se ili sam to sanjao da je sa 7850 karticama islo vala i preko 3mhs..(a 270 3,6mhs) ranije sam koristio 32bit win pre ove eth zaraze pa se(vas) pitam da nije mozda zbog 64.win ili se to debelo ubagovalo kod mene ...

270, obična bez x, na default, tj 945/1250 daje 3,9 mhs, dok 280x, isto na default 960/1500 daje 6,5 mhs, sa tim binom što ga spominješ od +10%

hvala na informaciji , to je to nisam utripovao, znaci imam neki problemcic , gledacu da ga resim natenane

@ nesic
mislim da nije bitno dal je 1 ili 2gb sve daju isto u ono vreme

Nemoj da si lud. Baci te grafe na ETH pa kupuj dash posle. Ne isplati se kopati x11, dzaba trosis struju.

uredu je kopa se eth svim raspolozivim sredstvima, ispunio sam svoje kapacitete i na zalost koliko bih zeleo da to sto iskopam prelijem u dash , tesko ide , cene male , sav eth ide za struju i za trgovinu nja*ma skoro nista :... P
,ko sto rekoh gore malo da isrtesem prasinu sa 7850 i da uporedim mhs/temperatura u ondosu na quark/qubit /grestl/x11/x13 i napravim tabelu realnog odnosa izbedju njih,cisto informativnog karaktera , posto toga na netu nema :( svi se bacali neke silne procente koje nemaju smisla u stvarnosti ... eto to je bila svrha , pa je x11 podbacio u startu i eto .. male price ..

Poslednja izmena:
Ili brzo na 0.0073 sto ce ga poterati na 0.08-9 ili džabe krečili... stop na 0.0065

Meni dzaba, ja sam juce istresao sve :d
Majke mi, ocekivao sam da btc skoci i da dash padne pa da kupim ponovo. Greska u koracima [emoji14]

Normalno. Nekoliko puta sam tako obrtao kompletnu kolicinu. Kad btc skoci pasce cena opet. Jedino sto sam prerano istovario, moglo se uzeti dosta vise.

Od dasha sam najvise profitirao, pazario sam pre desetak dana 200 komada po 0,0056, jos da vidimo dokle ce da dogura, pa da ga prebacujem u ltc.

Jel moze jedno mozda glupo pitanje al nisam bas upoznat pa pitam.
Zasto je tolika razlika između cryptsy i bittrexa...jel bi se moglo kupit na cry po cca 0,006 i prodat na bittu po 0,007
Dali se to isplati i jel moguce?

Šta vredi da imaš milione ako ne možeš da ih povučeš sa berze u svoj džep tj. ne možeš do njih (npr. stara devizna štednja '90-tih) :whip:

Jel' ima još neko problem sa novčanikom? Čim kliknem na "send" odmah dobijem "not responding" i stoji dok god ga ne iznjakam da ga mogu ugasiti. Naravno, transakcija nije prošla....
2015-12-29_120737.png

Upalio komp, pokrenuo i sync novčanik, ugasio, ubacio wallet.dat, pokrenuo i kad sam hteo da pošaljem - cvrčak...probao više puta/načina različitu količinu i nije htelo. Nakon restarta kompa proradilo iz prve.
Šta je bilo - nem' pojma. :D

Kakav sam pajser. Ode dash jos gore a ja istovario za sicu par sati pre toga. Toliko sam ga dugo cuvao i sad ovako jeftino da popusim. Sad ocu dupe da pojedem. Ako neko imao ikada poverenja u dash to sam ja :)

Vrh Dno