Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Da, to objasnjava trenutni pad. Ne znam, meni to suvise zvuci kao manipulacija. Dan posle objave da ce v12 izaci oni objavljuju to. Mada, ne mogu da gresim dusu, stvarno imaju mali volume tako. Poloniex i Cryptsy imaju mnogo veci volume od Bitfinex-a. Ali to opet nije razlog da ga tek tako sklanjaju. Realno, mora i Bitfinex malo da se izbori za deo kolaca umesto sto pokusava samo da skida kajmak.

Eto ga na novoj menjacnici u Rusiji: https://www.livecoin.net/

Poslednja izmena:
To je naravno cilj. Nisam siguran kakvi su trenutni planovi za to ali znam da postoje. E sad videcemo koliko ce se toga realizovati u ovom moru prevaranata i lazova.

Sigurnost u kom smislu? Ako mislis po pitanju hakovanja i sl. i tu su u samom vrhu, vodilo se racuna o tome od starta i resavalo se sve vremenom. Cak i sam wallet ima neke napredne opcije od automatic backup-a do recovery wallet-a.
Ja se stvarno nisam zezao sve vreme dok sam pricao da su svetlosnu godinu ispred svih.

zaglavljuje mi novi wallet na sinkronajzing budgets... probao sad i sa brisanjem svega, i bez wallet.dat, i opet stoji na tome.

je l' se josh nekom to deshava?

nece ni na drugom rachunaru na kome nikad nishta od walleta nije bilo instalirano....

mozda probati zipovanu verziju.....

Sad cu ja da probam exe verziju na makini iz potpisa .

Brzo je skinnuo blockchain, ali mi je isto stalo na sync budgets. Inace čista instalacija(zip verzija dash-qt.exe) na novom hardu

Evo i kod mene zapelo na istom mestu .

Moze posalji mi 100 Dash-a :d

zapeo vallet ..stvarno

I moji su na menjacnici vec duze vremena. Nije to bas ni pametno al ajde. Ja sam ziv primer za udzbenike da tamo ne treba cuvati nista.
Sto se tice wallet-a... i moj wallet nabode na istom mestu. Tj. Ne zabode on, menjaju se blokovi svaki put kada se otvori neki. Sinhronizovan je samo nikako da zavrsi ono sto je poceo. Jel probao neko da posalje neki novcic dok mu je wallet u toj fazi? Ja kapiram da bi radilo bez frke.
Isto kapiram da je i frka jos sa nodovima jer nisu prebaceni na v12. Pre 24h bio je samo 5% prebaceno. Treba malo vremena za to.

EDIT: Ne znam dali ste videli ali izasla je jos jedna revizija wallet-a. Ovo radi kao satic. Terajte v0.12.0.45 i nema frke ;)
https://www.dashpay.io/downloads/

Poslednja izmena:
Ja bas malo pre video. v0.12.0.45 radi bez problema, tj nema vise da stoji na synchronising budgets

Sinoc sam ja tek provalio sta ste pisali posto nisam bio kuci. Znam da se svaki problem na dash-u resava u najkracem roku i odmah proverim novu verziju. Sljaka ko zmaj.
Trenutno je oko 30% nodova prebaceno na V12 i penje se polako.

najnovija verzija dash wallet 0.12.0.49. al nece da radi .. :(
opet su krenuli da xxx
aj ako nekoga ne mrzi i ima vremena nek proveli dal novcanik radi ?

Kako nece da radi? Osim onog .45 svi ostali sljakaju. Ispravke su odnosile na manje koriscenje memorije, manji protok za nodove i neke ispravke vezane za njih. Ja koristim wallet najnormalnije sve vreme. Sta tebi ne radi konkretno?

:cigar:resio sam ....

pre par dana sam se pravio pametan , stavio sam dash data da bude nevidljiv ... zato me i zezalo

Poslednja izmena:
Sacuvaj wallet.dat, pobrisi sve ostalo i instaliraj wallet ponovo. Nesto to kod tebe nije uredu, pobrljavio je skroz.

Nazad
Vrh Dno