Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Nece to nikada ispasti dobar short ali ajd :d
Nema veze, izvadicu se 99% ali sam propustio sjajnu priliku za zaradu. Nije ovo ni prvi ni poslednji put ali mi bilo jako krivo bas na dash-u da puknem, njega sam obicno ubadao a sada sam potpuno okinuo.

Zeznuo si se Sajberu debelo, tesko da ces da kupis Dash za te novce u narednih par meseci, cudi me da si bio tako lak na okidacu.

Eto ne prodje ni 24h a Dash ode do 7...Nikad ne reci nikad vise kod kriptovaluta...pogotovo za dno.

Ocekivao sam jaci pump, slazem se sa konstatacijom da nista nije sigurno... Ne toliko davno Dash je dogurao do 0,03, mislio sam da ce i sad dogurati bar do 0,012, tu sam i postavio sell order :). Svakako mi i ova cena odgovara jer sam kupio na 0,0056, ispod 0,01 ne prodajem....

Trebao si. Ja bih izvrteo da nisam prerano prodao. Lako ces opet da kupis. Tesko da ce ijedan pump biti pre nego sto krene btc. Pricam za ove bitnije novcice, ltc, dash... Ostalu boraniju noze da pumpa ko hoce.

A ***, pao je na 663 koliko sam video ali sam mislio da ce pasti jos tu mrvicu pa da kupim nazad. Sada je skocio jos vise ali mislim da je uzrok tome samo pad btc-a, nista vise. Ako skoci btc ta cena lako moze da se ispumpa.

I ja sam posmisljao na skok kada sam probao BTC za 228$ a on za par dana dogurao skoro do 500 :(
Nego, bas je fino skocio DASH a meni novcici stoje na Cryptsyju i sad samo mogu da gledam i da se nerviram.

Bice jos prilika za nas baksuse.

Iskreno, vise mi tebe zao nego sebe sto nismo ostvarili profit. Od starta pa do sada si podrzavao i hvalio novcic. Bas steta...

Trebali ste kupiti kad mu je cena bila oko 0,006, nego svi kao cekate 0,005,ili su to izgovori za nedostatak mosnica :D. Skromno sam ulozio 1 btc u Dash, i napravio za kratko vreme 2 btc-a, nije lose.

Nije ni pala toliko. Najnize je islo do 66. Trebalo je kupiti tada gubitak bi mi bio stvarno minimalan ali *** sad. Nisam imao ordere postavljene, nisao bio kuci... Uvece je vec skocio opet i tako. Dupe grizem zbog dash-a ali tako mi i treba kad hocu da se igram.

I ja sam ga cekao na oko 0.006.

Ruku na srce, gore bi mi bilo da sam ga pazario a on rokne na ~0.0045. Ovako cekam sledeci krug a do tada btc-usd i btc-ltc.

Nije ni pala toliko. Najnize je islo do 66. Trebalo je kupiti tada gubitak bi mi bio stvarno minimalan ali *** sad. Nisam imao ordere postavljene, nisao bio kuci... Uvece je vec skocio opet i tako. Dupe grizem zbog dash-a ali tako mi i treba kad hocu da se igram.

Nisam mislio na poslednjih para dana, kupio sam ga pre oko 2 meseca na Bittrexu po ceni od 0,0056. Sad cekam da LTC malo padne pa da ga pazarim, i da ga uvaljam pre polovljenja BTCa.

Poslednja izmena:
A ***, ja sam ga prodao 3h pred pump. Ranije sam ga uvek imao, zato kazem da nisam imao kada ga kupim po toj ceni.

Trebali ste kupiti kad mu je cena bila oko 0,006, nego svi kao cekate 0,005,ili su to izgovori za nedostatak mosnica :D. Skromno sam ulozio 1 btc u Dash, i napravio za kratko vreme 2 btc-a, nije lose.

ja sam propustio voz jer kada je bio na 6 ja nisam imao cime da ga kupim ,sada kada imam ono je 10 i preko (0.01x) , ono sto imam kupovao sam na 11, 10 ,0,0089 tako da propustam i ovaj voz za prodaju drka .. :)

Otisao DASH na 0,0126 i ja se zeznuh sto sam prodao na 0,011 :D.

Ti si dobro i prosao, ja sam na prodao na pola ove cene :d
Kako je krenuo ide ko zna dokle, mozda nije lose ni uzeti i sada. Ja doduse ne smem, riknuo mi komp, ne mogu s fona da se mlatim i trgujem, mucenje je.

Ne znam kako vi trgujete ali ja imam zacrtane odredjene količine na odredjenim pozicijama (npr. 0.008/0.012/0.017/0.020 itd) i od toga ne odustajem pa kad dodje došlo je. Kad se cena približi poziciji prebacim na menjačnicu i prodajem. Lakše mi tako nego da sve prodam na (recimo, srednjoj ceni) 0.015 a ono išlo do 0.020. U suštini to mu dodje na isto ali čovekova psiha je čudo. ;)

Pa dobro, i ja imam nesto drka u steku, to ne diram cekam odgovarakucu cenu. Mada bi mozda bilo pametnije sad prodati i to, jer ko zna hoce biti ponovnog pumpanja pre polovljenja btca.

Rast Dash-a i ETha samo mi govorio da ce BTC uskoro na 300 mozda i nize. Samo je pitanje momenta kad ce krenut crvenilo!

Vrh Dno