Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Auuu, al ode kopanje u bunar

Toliko se smesno kopa da sam se od muke prebacio na monero :S:
Kupovacu drk od toga sto iskopam, nema druge. Ili tako ili da cena skoci 3x.

POslednjih 5-6 dana pratim DRK/LTC odnos. Kako je opadala cena DRK-a, srazemnrno je opadao i LTC, stim sto je poslednja 24h LTC potonuo dosta vise. Verovatno je pravo vreme za kupovinu DRK-a, uskoro izlece rc4, izgleda nece biti problema sa releasom sudeci po test sistemu. Trebao bi neki pump da se desi.

Poslednja izmena:
Svi to ocekujemo. Kako se prica nezvanicno trebalo bi sledece nedelje ds ga ocekujemo.
Evan je pustio poslednju verziju za test i po svemu sudeci to sad radi kao sat tako da je vreme za ukrcavanje ;)

najbolji bat za 2*7950 za X11 (Nicehash) - po meni i mojoj veškorpi ;)

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
start /ABOVENORMAL sgminer -k x11mod --device 0,1 -o stratum+tcp://stratum.nicehash.com:3336 -u 15yNnVHra5mB29XaNNiLDPxdfeiVJhEiKv -p x --gpu-engine 1050 --gpu-memclock 1250 --intensity 18 --lookup-gap 1 -w 64 --thread-concurrency 8192 --no-submit-stale --queue 0 --vectors 1 --scan-time 1 --expiry 1 --auto-fan --temp-target 69 --temp-cutoff 78

instalirao samo 14.6 Beta RC2 drajvere, nisam dirao MSI alatku za klokovanje, nisam čak ni deinsalirao stare drajvere - sve proradilo iz prve !
nikakav BIN ovde ne treba, samo sam pobrisao starije iz foldera gde mi je najnoviji dostupan sgminer sa nicehash downloada i pustio da kreira novi.

možda malo kasnim sa ovim, al možda ipak nekom pomgne da ubode kombinaciju..nemam pojma ni dal je X11 već prevaziđen (isplativ uopšte), cimam se sa berzom mnogo više (pa ne stižem da se bavim ovim), ali su mi duplo bolje perfomanse nego što su bile sa prethodnim drajverima i bat-om.
video sam da ima raznih conf faljova koji switchuju na najisplatljivije između X11, X13 i X15, ali nema vremena da probavam, i mašina mi je preko remota samo dostupna..

Pa normalno da ti ne treba bin ako koristis 14.6, to smo mi i pisali. Koliko duplo bolje performanse? Koliko ti bacaju te dve karte?

Veoma se zahvaljujem osobi koja kopa DRK na coinotronu na mom workeru ali stvarno nema potrebe :d

Jedna od osoba kome sam slao podesavanja je izleda pogresila config. Ne znam ko je ali ako procita neka promeni. 1321.7 KH je u pitanju ;)

PS dodaj jos koji rig :d

Izgleda da je procitao ili je odustao jer mu "ne radi". U svakom slucaju ako se doticni javi PM dobice svojih 0.00158990 novcica ;)

Neverujem da ce sada da se pumpa. Iskreno ne ocekujem nista od crypto do kraja leta. Kad se konsoliduju redovi i svi ovi silni novcici koji se dumpuju (od btc preko ltc do svih ostalih) predju u sigurne ruke... onda ocekujte skyrocket i mnogo bolja vremena.

jel izlazio neki majner noviji? ili je poslednje ono sto je bilo sa drajverima gde 270tke daju oko 2700 ?

Ne bih se iznenadio još da ljosne cena bez obzira kako bude prošla implementacija rc4.

Slab je volume za ozbiljan pump. Većina kitova gleda sad u pravcu BTCa i kako će se tu razvijati situacija.
Uvek kad se btc zakašlje altcoini dobiju zapaljenje pluća :)

Uradite update wallet-a na v0.10.12.27 ;)

Ne znam ko je dampovao drk i spustao cenu ceo dan, nije mi jasan skroz ali ok. Vratila se malo cena i ide na gore ali nisam zadovoljan. Ali obzirom kakva je kriza i koliko su pali btc i ltc ovo i nije bas toliko lose.

Kao da tek sada krece :trust:

Neko opet kopa na mog workera. Pa pobogu, zar je moguce da ne cita temu i da ne vidi da je pogresio podesavanja? :trust:

Vrh Dno