najbolji bat za 2*7950 za X11 (Nicehash) - po meni i mojoj veškorpi
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
start /ABOVENORMAL sgminer -k x11mod --device 0,1 -o stratum+tcp://stratum.nicehash.com:3336 -u 15yNnVHra5mB29XaNNiLDPxdfeiVJhEiKv -p x --gpu-engine 1050 --gpu-memclock 1250 --intensity 18 --lookup-gap 1 -w 64 --thread-concurrency 8192 --no-submit-stale --queue 0 --vectors 1 --scan-time 1 --expiry 1 --auto-fan --temp-target 69 --temp-cutoff 78
instalirao samo 14.6 Beta RC2 drajvere, nisam dirao MSI alatku za klokovanje, nisam čak ni deinsalirao stare drajvere - sve proradilo iz prve !
nikakav BIN ovde ne treba, samo sam pobrisao starije iz foldera gde mi je najnoviji dostupan sgminer sa nicehash downloada i pustio da kreira novi.
možda malo kasnim sa ovim, al možda ipak nekom pomgne da ubode kombinaciju..nemam pojma ni dal je X11 već prevaziđen (isplativ uopšte), cimam se sa berzom mnogo više (pa ne stižem da se bavim ovim), ali su mi duplo bolje perfomanse nego što su bile sa prethodnim drajverima i bat-om.
video sam da ima raznih conf faljova koji switchuju na najisplatljivije između X11, X13 i X15, ali nema vremena da probavam, i mašina mi je preko remota samo dostupna..