što to misliš?na crypsty se cena drzi na 0.02645 i za sada ..
profitability kod coinotrona kaze 57,59 (sto dosta nize od vtc,doge , ltc) , sto se tice cointweak , mislim da je totalno zaribao i prolupao ....
Pa to je samo na par minuta jer je kao pao diff na 2.84 trenutno ali realan diff je znatno veci. Sad ce to opet preko 3000.što to misliš?
pogledaj opet coiontron, preko 70 je sad. na cointweaku je najbolje da čekiraš ono da koristi prosečan diff za kalkulaciju. u poslednja 24h je drk tu negde kao VTC, a solidno iznad LTCa recimo.
Pa dobro, to je BTC skocio pa pao odnos. Skocice i LTC, on vazda kasni.
Nisam siguran koji calculator koristis... Koliki block reward racunas sa 3400 diff-om?
i damir bi se radovao sigurno, samo što ne kopa ovaj novčićDa li je moguće da se ja jedini radujem kad pada diff?![]()
To ti je slabo za 270ku. Meni baca 1.8-9 na 1040/1250
pa ništa specijalno, evo samo učukaj ovde, i radi bolje slike čekiraj dole da koristi avg diffNa to sam mislio, s povecanjem diff menja se block reward a ne kontaju to svi calculatori. Nemam sad vremena da rucno izracunam sve lepo pa da vidim tacno koliko sta daje. Ako si sracunao napisi slobodno. Nije iskljuceno da se vise kopa obzirom da je drk cenom prestigao ltc. Nisam imao vremena da se bavim racunanjem zadnjih par dana.
LTC ce verovatno skociti malo do kraja dana. DRK-u ce skociti diff skoro sigurno.
Papir i olovka rules, samo sebi verujempa ništa specijalno, evo samo učukaj ovde, i radi bolje slike čekiraj dole da koristi avg diff
http://cointweak.com/calculator/coin/drk
nećeš valjda olovku i papir da koristiš
sa 17700 khs mi daje 0.52 DRK koji trenutno vrede 0.0137 BTC
sa 4300 khs mi daje 0.58 LTC koji trenutno vrede 0.0116 BTC
+ struja
avg diff za oba korišćen (na ltcu je svakako jedan pa isti)
Ko stavlja toliki napon? Ja i dalje drzim sve 7950 na 1.05V i temp su mi 54-58 na rigovima i 62 u ovoj masini.koliko stepeni u proseku su vam manje temperature na 280x uzimajuci u obzir da na x11 stavljate napon 1.1-1.15 a na scrypt 1.05-1.1?
EDIT. Ja sam izuzetno hrabro postupio i odma pobegoDok ne vidim sta i kako dalje
Kad vec pitas 280x 1150/1500 1175mv, verovatno moze i nize napon al nisam stigao da ispitam :dPapir i olovka rules, samo sebi verujem
Ko stavlja toliki napon? Ja i dalje drzim sve 7950 na 1.05V i temp su mi 54-58 na rigovima i 62 u ovoj masini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari