Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

na crypsty se cena drzi na 0.02645 i za sada ..

profitability kod coinotrona kaze 57,59 (sto dosta nize od vtc,doge , ltc) , sto se tice cointweak , mislim da je totalno zaribao i prolupao ....
što to misliš?

pogledaj opet coiontron, preko 70 je sad. na cointweaku je najbolje da čekiraš ono da koristi prosečan diff za kalkulaciju. u poslednja 24h je drk tu negde kao VTC, a solidno iznad LTCa recimo.

što to misliš?

pogledaj opet coiontron, preko 70 je sad. na cointweaku je najbolje da čekiraš ono da koristi prosečan diff za kalkulaciju. u poslednja 24h je drk tu negde kao VTC, a solidno iznad LTCa recimo.
Pa to je samo na par minuta jer je kao pao diff na 2.84 trenutno ali realan diff je znatno veci. Sad ce to opet preko 3000.

Da trenutno je preko 70. Mada možda i potraje zbog navale na xc. A prosečan diff za 24h je 3400 i sa njim je opet isplativiji od ltca i to čisto u BTC, ako uračunaš i struju onda još više.

hoce li prebaciti drk 0,03 ili mu je ovo maximum ? kakva su vam predvidjanja ?

Nema sanse da je s tim diff-om isplativiji od LTC-a. Mozda oko 3000 ali 3400 sigurno je manje isplativo, nemam sad bas vremena da racunam. Jedino sto se malo struje ustedi. Ja svakako jasem ovo do kraja.

@Dekleracija. Trenutno nece prebaciti jer su muljatori upali i oborili cenu namerno ali prebacice sigurno. Vratice se ljudi opet ovo masovno da kopaju. Kada ce porasti ne znam, zavisi samo od onih manipulatora ali ici ce gore sigurno. Ja moje ne prodajem.

Poslednja izmena:
Pa jedino ako su svi kalkulatori pogrešni :D
Pogledaj cenu ltca bre, jedva 0.02

Pa dobro, to je BTC skocio pa pao odnos. Skocice i LTC, on vazda kasni.
Nisam siguran koji calculator koristis... Koliki block reward racunas sa 3400 diff-om?

Da li je moguće da se ja jedini radujem kad pada diff? :)

Pa dobro, to je BTC skocio pa pao odnos. Skocice i LTC, on vazda kasni.
Nisam siguran koji calculator koristis... Koliki block reward racunas sa 3400 diff-om?

pa znam al trenutno je tako kako jeste...

ne računam ništa, on sam upisuje. cointweak i coinwarz. znam na šta misliš, na onaj opadajući reward sa skokom diffa, ubačeno je to na cointweak jer je malopre za 2400 diff pokazivao reward 6, a sad na 3400 5.

ako gledaš isplativost po onom što coinotron piše fora je u tome što on koristi "stari" faktor za normalizaciju scrypt - x11 hashrate (oko 2.9), sa ovim novim minerom je to dosta više

Da li je moguće da se ja jedini radujem kad pada diff? :)
i damir bi se radovao sigurno, samo što ne kopa ovaj novčić :D

Na to sam mislio, s povecanjem diff menja se block reward a ne kontaju to svi calculatori. Nemam sad vremena da rucno izracunam sve lepo pa da vidim tacno koliko sta daje. Ako si sracunao napisi slobodno. Nije iskljuceno da se vise kopa obzirom da je drk cenom prestigao ltc. Nisam imao vremena da se bavim racunanjem zadnjih par dana.
LTC ce verovatno skociti malo do kraja dana. DRK-u ce skociti diff skoro sigurno.

Na to sam mislio, s povecanjem diff menja se block reward a ne kontaju to svi calculatori. Nemam sad vremena da rucno izracunam sve lepo pa da vidim tacno koliko sta daje. Ako si sracunao napisi slobodno. Nije iskljuceno da se vise kopa obzirom da je drk cenom prestigao ltc. Nisam imao vremena da se bavim racunanjem zadnjih par dana.
LTC ce verovatno skociti malo do kraja dana. DRK-u ce skociti diff skoro sigurno.
pa ništa specijalno, evo samo učukaj ovde, i radi bolje slike čekiraj dole da koristi avg diff
http://cointweak.com/calculator/coin/drk

nećeš valjda olovku i papir da koristiš :)

sa 17700 khs mi daje 0.52 DRK koji trenutno vrede 0.0137 BTC
sa 4300 khs mi daje 0.58 LTC koji trenutno vrede 0.0116 BTC
+ struja

avg diff za oba korišćen (na ltcu je svakako jedan pa isti)

koliko stepeni u proseku su vam manje temperature na 280x uzimajuci u obzir da na x11 stavljate napon 1.1-1.15 a na scrypt 1.05-1.1?

ko kaže da stavljamo? :D ko će se zezati s time za par %...

pa ništa specijalno, evo samo učukaj ovde, i radi bolje slike čekiraj dole da koristi avg diff
http://cointweak.com/calculator/coin/drk

nećeš valjda olovku i papir da koristiš :)

sa 17700 khs mi daje 0.52 DRK koji trenutno vrede 0.0137 BTC
sa 4300 khs mi daje 0.58 LTC koji trenutno vrede 0.0116 BTC
+ struja

avg diff za oba korišćen (na ltcu je svakako jedan pa isti)
Papir i olovka rules, samo sebi verujem ;)

koliko stepeni u proseku su vam manje temperature na 280x uzimajuci u obzir da na x11 stavljate napon 1.1-1.15 a na scrypt 1.05-1.1?
Ko stavlja toliki napon? Ja i dalje drzim sve 7950 na 1.05V i temp su mi 54-58 na rigovima i 62 u ovoj masini.

cena lagano krece probila je dosadasnji max od 0.02659450

EDIT. Ja sam izuzetno hrabro postupio i odma pobego :p Dok ne vidim sta i kako dalje

Ova *******cija me kostala 30$ ... -> zovite me "Pera kojot super genije" sa walt streeta
;)

Defitivno mi je sada jasno zasto je cointron toliko popularan

Done.
Min. DRK payout is now 0.1 DRK ( when amount is < 0.5 DRK, there is additional withdrawal fee = 0.01 DRK)

Poslednja izmena:
pa video sam tu na forumu da stavljate veci napon, ja sam danas prvi put probao x11..meni je na 1.1v 65c (x11), a na skripti 1.03v ~72c

Papir i olovka rules, samo sebi verujem ;)

Ko stavlja toliki napon? Ja i dalje drzim sve 7950 na 1.05V i temp su mi 54-58 na rigovima i 62 u ovoj masini.
Kad vec pitas 280x 1150/1500 1175mv, verovatno moze i nize napon al nisam stigao da ispitam :d

Kod mene su isti klokovi i napon za scrypt i x11. Nema potrebe za cackanjem bilo cega. Jedina razlika je u ventilatorima sto rade ma manjim obrtajima. Ovih dana cu izmeriti potrosnju svega, pa cu videti razliku i u tome.

Meni na masini koja radi ok, 2x280x daju 5.33Mh/s
1v ravno, 970mhz gpu 1500mhz mem
Potrosnja cele masine 328W i ni da mrdne. Uskoro stavljam i trecu 280x na 660w napajanje.
Ventovi necujni, temp 57c gpu1 i 63c gpu2

I 15
TC 0
W 128
g 2

2x280x 1150/1500 1175mv-410w potrosnja, karte daju ukupno 6,62(Raidmax 835w napajanje ) masina iz potpisa sa vodenim hladnjenjem jedne graficke i cpu-a (2600k klokovan na 4.6Ghz ne spusta se napon jer je MPOWER ploca) 6 ventilatora i to bi bilo to :D

Memorija je nepotrebno na 1500 i na 1250 baca isto. Asus 7970 treba i da je 280x isto

Nazad
Vrh Dno