Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Hahaha :) Rekoh ja da probijamo 0.02 i prestizemo LTC ;)

BTW, ako neko ima problema da mu karte bacaju jako malo s novim minerom obavezno neka skine build 2, s njim radi normalno.

Edit: Zvanicno smo stigli cenu LTC-a :d

Edit2: Zvanicno smo prestigli cenu LTC-a :d:d:d

Poslednja izmena:
Biće ovo narodni novčić, sve mi se tako čini.
Čestitam holderima! :D

I to sve jos ide gore jer je i dalje isplativost ocajna ;)

Cik pogodite ko ce nocas da spava s osmehom na licu :d

sve mi se cini da ce ovo da se "sljusti" na dole da ce sve da prsti

Ako se to dogodi biće veći tras među rudarima nego kad su izgubili BTC na MtGox, jer je jako puno ljudi sad u ovome i sve živo su pretočili u DRK. Ono što su pričali za BC da je "shitcoin killer" je uradio DRK - pogledajte crveno na berzama.

Elem, nije nemoguć scenario, ali mislim da do toga neće doći. A mislim da se ni devu ne isplati da uništi ono što je ovako zaživelo. Ipak i dalje mislim da najveću opasnost DRK-u predstavlja on sam sebi. Ali biće to ok. :)

@ Detector

Nisam bio kontra izjave, ali da ti čestitam pa da spavaš ko Saj sa osmehom! :)

Poslednja izmena:
Cestitam ;) Ti si bio jos veci optimista od mene. Iskreno nisam ocekivao da ce se drk ovako brzo razvijati. 100% sam bio optimista, prepoznao sam strasan potencijal ali pre mesec dana nisam ovo ni sanjao. Tada kad si to rekao poceo sam o tome da razmisljam i strvarno uopste nije bilo nerealno u tom trenutku sto se i pokazalo na kraju. Sve cestitke jos jednom, ti si jedini koji me je usio :d

Gde ima da se skine taj buld 2 , i dajte ljudi bat za 280x. :)

Ma samo neka skace!

Ja kupio 100 komada na 0.0187-0.0188, reko prodacu ako dostigne 0.021, a evo njega na 0.022 vec.

sve mi se cini da ce ovo da se "sljusti" na dole da ce sve da prsti
Nece odmah, prvo masa jos da se napali da pogura cenu gore, pa ce tek onda lagano da da iskesiraju deo po deo od onih 1,5 milion drka sto su nakopali za dan. Sad samo ko oseti da je vreme da se izadje i ne bude previse pohlepan moze da profitira, a ovi ostali...

Ma kakvi, nema prodaje. Diff apsolutno opravdava cenu. Sve dok je diff visok i isplativost losa nece biti ni d od dampa ;)
Ovo ce lagano jos ici gore. Ja ovo ne prodajem, ne zelim da izadjem iz igre. Ako prodam 200 komada nikada vise ih necu nakopati s ovim diff-om. Ovo je no1 gpu coin, ko razmislja da izadje iz ovoga neka nadje prvo bolji novcic.

Sobzirom na dosadasnja iskustva moguce je da udjemo u neki ogroman PUMP koji ce stvoriti nerealnu cenu (ako se to desi odma bi sve prodao)... Malo verovatno jel bi za to trebalo bas MNOOOOGOOOO novca da udje u DRK ...

Ali opet pitaj boga ovde nista nije nemoguce ...

Iskreno mislim da svi koji smo usli ovde smo profitirali (neko manje neko vise) tako da mozemo biti zadovoljni i u slucaju da sve odma prodamo...

Ja sam nekoliko puta izlazio i ulazio to me na kraju kostalo neki 0.15 BTC-a, ali sam svkako u ogromnom plusu i prezadovoljan sam trenutno ;) ...

Dal je moguce da kitovi hoce da uniste LTC da bi podigli BTC

Ma jok, ne verujem da to ikome moze da koristi. LTC trenutno malo kasni alo poletece sigurno. Trenutno je ispao vakum jer je vecina gpu minera izasla iz ltc-a a asic jos nije udario kako treba i za to vreme nagruvali smo drk ranije nego sto je trebalo.
Sad pocinje da mi malo bide zao sto nisam prodao sav ltc da udjem u drk. Mogao sam da se vratim u bilo kom trenutku sa duplo vise novcica i da nadoknadim sve sto su mi oteli. Ali nema veze, drzim se plana do kraja pa sta bude.

Ma jok, ne verujem da to ikome moze da koristi. LTC trenutno malo kasni alo poletece sigurno. Trenutno je ispao vakum jer je vecina gpu minera izasla iz ltc-a a asic jos nije udario kako treba i za to vreme nagruvali smo drk ranije nego sto je trebalo.
Sad pocinje da mi malo bide zao sto nisam prodao sav ltc da udjem u drk. Mogao sam da se vratim u bilo kom trenutku sa duplo vise novcica i da nadoknadim sve sto su mi oteli. Ali nema veze, drzim se plana do kraja pa sta bude.

Drzao sam ja tako doge , kao vratice se ...... bice jos vise .....kad ono kanal hahah. Nema pravila , i nista se nezna. Cista lutrija i sreca :)

Dal su i ovi kucici zavrsili pricu, tj rasprodati sve

Poslednja izmena:

Iskusni prepoznaju trendove:

@altcoin_invest May 20
"can't wait to set new short order on LTC ^^"

@BitInvest · 33m
"We're going to stop covering LTC soon. You should keep your leveraged longs for other coins, this little brother looks done."

Ja sam izašao rano. Prodao sam ono što sam imao i nisam više želeo da rizikujem. Kad sam video posle skoka da pada prvi put, sačekao sam nivo gde mi je zarada tačno 1000% i istovario se. Da nisam sad bih imao duplo, ali ću svejedno uvek isto postupiti u sličnoj situaciji. Kako je mogao da ode gore, tako je mogao i dole i to sigurno nije obična auto-racionalizacija koja treba da smanji žal za propuštenim većim dobitkom, već realnost. Razlika između trgovine i kocke je u granicama koje unapred postavimo sami sebi. Dabogda svi vi zaradili i 3000%, samo budite oprezni.

Moguće da iza ovog novčića tačnije vrednosti stoje proizvođači gpu-a. Videli ste vest na veoma ozbiljnom sajtu digitimes oko pada prodaje... ovo njima najviše treba.

PS. Mintpal:
Darkcoin has been doing well the past weeks. We've now added a DRK/LTC market, trading is live - https://t.co/vKVCPaOXuF

PPS:
drk hashrate is 88,129 MH/s of 609,280 total MH/s (14.464%)

Poslednja izmena:
Ima li neka zvanicna informacija kada ce DRK izaci na BTC-e? To bi moralo da se desi u skorije vreme, a i cena bi lepo skocila... Da cena dogura do 30 usd, pa da se svi istresemo ko ljudi :D.

Nazad
Vrh Dno