Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Sta god da je nista nas ne sprecava da se vozamo na talasima :D (izvinjenje poplavljenim sunarodnicima... )

premali je ovo siljak (mada sam ja nikakav berzanski analiticar, ja sam torbar) da bi bio DEALUSION

drk.jpg

Bad joke...
Salu na stranu, ovo moze jos mnogo gore verujte mi. Jos uvek je ovo losa isplativost. Kada isplativost bude nerealno visoka tada je vreme za istovar, za sada ja nedam ni komad.
Zao mi je malo sto nisam tu da trgujem, obrnuo bih lepu cifru. Ali nisam proklet, meni je i ovo dosta, pored onoga sto sam iskopao 85 novcica sam kupio i utrostrucila im se vrednost. Trenutno je duplo veca ali ok je ;)

drk hashrate is 72,108 MH/s of 524,511 total MH/s (13.748%)

Bad joke...
Salu na stranu, ovo moze jos mnogo gore verujte mi. Jos uvek je ovo losa isplativost. Kada isplativost bude nerealno visoka tada je vreme za istovar, za sada ja nedam ni komad.
Zao mi je malo sto nisam tu da trgujem, obrnuo bih lepu cifru. Ali nisam proklet, meni je i ovo dosta, pored onoga sto sam iskopao 85 novcica sam kupio i utrostrucila im se vrednost. Trenutno je duplo veca ali ok je ;)

Imas ti shlifa da pogodis novcic. Jedino je problem sto se emotivno vezujes za novcice i vrlo tesko prodajes.

@saj kolika god da je isplativost nikada nije bilo i nikada nece biti realno da neki novcic skoci za 100% dnevno i da ostane na tom nivou.. relano je da ide nekon normlanim tenpom gore ...

e sada sto se rice trenutne isplativosti ... Pa svuda je losa isplativost tako da to i nema neke velike veze ;)

Ali da upravu si cinjenica da ga ljudi masovno kopaju govori da ce cena u duzem rogu ici na gore .. preko 0.002 ali ne danas i ne sutra vec sledece nedelje(verovatno) .

Ja se držim one stare pola štek pola prodaja. Do sada sa ovom taktikom nisam pogrešio.
Na kraju dana, koliko god imao altcoin-a, zanima me samo šteka BTC-a.

PS. Šta mislite o slici ispod? :D

Bns36jZCMAAENMJ.png

Poslednja izmena:
po slici bi trebao ici do otprilike 155 pa onda dole na oko 100-110

Po slici bi trebalo u jednom trenutku i da se vrati tamo odakle je okrenuo sto ce jako tesko da se desi...

u ovom svetu je sve moguce , setite se samo kako je bilo sa BTC-om pre koju godinu

ovo cudo ponovo raste !!!
postavio sell order na 0.05 (realno) sad mogu mirno da spavam :)

Poslednja izmena:
Mislim da ce se primiriti sad na oko 0,015 narednih nedelju dana, onda opet pump jer je za 25-ti zakazan fork za masternode payment.

LAST PRICE
0.01560000

Boajn zex mi je uzeo rec iz tastature ...

ALO DRK sad si bio gore polako gde zuris ... ko mala beba je oce odma i oce sve...

pfff tako ti je to kad sa ******ma imas posla .. da je rastao 5-10% svaki dan bilo bi extra ovako k....

EDIT. U potpunosti se nadam da je tako micairvas i to je totalno realan scenario

Poslednja izmena:
Imas ti shlifa da pogodis novcic. Jedino je problem sto se emotivno vezujes za novcice i vrlo tesko prodajes.
LTC tesko prodajem jer mam plan i drzim se toga. 2x sam pukao i novcici su mi prepolovljeni i zato moram da budem jako disciplinovan da nebih rizikovao i ono sto imam. Sitnice resavam usput ali master plan ne menjam. I ako imam problem, to je moj problem. Nisam opasan po okolinu ;)
Hvala onom hakeru sto mi maznuo novcice, da nije toga bilo ko zna kako bi razmisljao, verovatno bih i ja prodavao kad ne treba i ko zna sta bi kopao sada. Posle onoga su mi se oci otvorile.

BTW, ovo je skroz ok cena za ovaj diff. Ne bi valjalo da cena ide vise od ovoga, 0.015 je taman.

@Detektor Cekaj, nije realno da ode cena novcica 100% gore a realno je da toliko ljudi kopa, da se tolika snaga ubije u DRK a da novcic bude 3x potcenjen? Pa jednom mora da krene gore. Ja mesec dana pricam da ce ici gore i to dosta i da ce sve vise ljudi kopati. To je realno skroz. Rekao sam i da ce diff jako brzo biti 3-5K, zivi bili pa videli. Pomnozi i cenu 2x i imaces realnu cifru ;)
Veruj mi da nista ja nisam pricao napamet vec sam u glavi racunao kako ce ljudi i trziste reagovati vremenom. Rekao bih da nisam nista omasio za sada. Fork su malo odlozili tako da ce i diff malo mirovati verovatno.
Kako ce se situacija odvijati za 2 mececa? Nemam pojma, videcemo, to ne mogu ni da naslutim jos uvek. Moze da nastavi sa laganim rastom a moze i da se desi da krenu btc i ltc gore pa da se ljudi ovde istovaraju i ulecu na onaj voz.

Poslednja izmena:
Neeeeeka, samo ti zezaj :p
Kamo srece da su me slusali oni sto su u max spucali sve. Pisao sam i tamo i jos se ljute na mene. ***, moram nekada da natrljam i ja na nos za sve sto mi se smeju i misle da sam ****** ;)

Ma ne isplati se ulagati u rudnik nego kupiti novcice. sa 30 mhs-a trenutno mozes iskopati 2 DRK coina, smesno.A diff moze samo jos gore da ide....
malo pre sam računao. ko je kopao i štekao od kraja februara do danas, pri difu od 3000 bi mu trebalo grubo oko 6 godina da duplira ono što ima :d
jednostavno: broj godina za dupliranje = br.novcica koje posedujete / ( 365 * br. novčića koje dnevno iskopate)

imaš sve promenljive, pa ubaci u formulu tih tvojih ~ 2 DRKa dnevno, pa sračunaj koliko si mogao imati(ako već i nemaš toliko :D ) Sa tom snagom da si konstantno kopao imao bi oko 4k darkova :guitar:

Neeeeeka, samo ti zezaj :p
Kamo srece da su me slusali oni sto su u max spucali sve. Pisao sam i tamo i jos se ljute na mene. ***, moram nekada da natrljam i ja na nos za sve sto mi se smeju i misle da sam ****** ;)
Ja i dalje smatram da je drk djubre...a shvatice i masa kad dev-ovi izbace "optimizovaniji" miner,pa kad lagano krenu da dumpuju onih 1,5 milion sto su iskopali u prvih par dana itd. To sto pruza anonimnost ne predstavlja nista posebno,to imaju i bytecoin i monero,a njihov potencijal ce tek doci do izrazaja. A sto se maxa tice, tek ce biti pump za njega,samo polako. ;)

@saj ako je odnos diff/cena razlika 2x (ili ti 100%) onda ocejukem da novcic raste za 5-10% u narednih 10 dana :) (to je situacija koja mi se svidja :smoke: )

Ako novcic poraste u jednom danu za 100% onda to nije realno ja sam ovo rekao kada je sa 0.013 krenuo da raste na 0.015 i izgledalo je da ce ici jos gore ...

Bilo kakav brzi rast DRK-a danas i u skorijem vremenu (naredna dva tri dana) nije realan...

Ja sam isto ocekivao(bolje reci nadao se) rast, ali ne ovakav rast. Ocekivao sam da se ova cena dostigne za 10-15 dana, a ne za dan-dva ...

Jedinostavno vise mi se svidja sporiji rast (zato sto je ujedno i sigurniji) nego neki nagli skok...

Kad bi sada DRK porastao za jos nekih 40-50% neminovno bi usledio veliki pad i onda bi dobio veliki pad 'poverenja' u novcic sto nikako nevalja. To je moja poenta

Come-to-the-Dark-Side-We-have-Cookies.jpg

Poslednja izmena:
malo pre sam računao. ko je kopao i štekao od kraja februara do danas, pri difu od 3000 bi mu trebalo grubo oko 6 godina da duplira ono što ima :d
jednostavno: broj godina za dupliranje = br.novcica koje posedujete / ( 365 * br. novčića koje dnevno iskopate)

imaš sve promenljive, pa ubaci u formulu tih tvojih ~ 2 DRKa dnevno, pa sračunaj koliko si mogao imati(ako već i nemaš toliko :D ) Sa tom snagom da si konstantno kopao imao bi oko 4k darkova :guitar:

Naravno, samo ko je mogao da zna da ce DRK postati ovako jak, pa da krene da ga kopa odmah po izlasku. Ja sam prvi put cuo za DRK negde pocetkom aprila cini mi se, oko 10-og sam krenuo da ga kopam prvo bojazljivo sa pola snage, pa sam potom sve konje upregao :D.... Napravio sam 2 "greske" , prodao sam prvu turu od oko 50 drk-a za 0,002, druga je ucerasnja kada sam prodao 55 kom za 0,076 (sad cu kolegu @karanovicz da iznerviram ovim komentarom,ali sta da radim,ja smatram da je to greska :D). Sad mi ostatak DRK stoji u offline walletu i ne razmisljam da ga prodajem bar do jeseni, cim imam neki coin na menjacnici koji se napumpa, lako povlacim obarac, ovako je sigurnije :D....

Poslednja izmena:
Lol, sjajna slika :d
Ali to sto si ti ocekivao moze a i ne mora da bude. On je par puta vec rastao po 10%, nekada 30% pa se malo spusti... Za to vreme diff je otisao 3x gore lagano. Isplativost je bila vise nego smesna. Koliko ce brzo da ode ne zavisi ni od tebe ni od mene tj. Od nasih ocekivanja vec samo od toga koliko ce ljudi imati novcica da kupuju. Ja da sam izvadio stek ltc-a i da sam zamenio sve za drk i ja bi sam naduvao cenu. To je samo stvar procene. Mislis da je novcic potcenjen sto je i bio i kupujes dok je jeftin da bi za par dana duplirao investiciju. Ne znam sta je tu nerealno osim one prvobitne, niske cene.

mali off....Zašto imam utisak kao da sedim u kladionici i slušam "kockare" :)D) koji predvidjaju rezultat utakmice u toku..."ma iz 1 u 1 vidiš da vode domaći"..."nema šanse ovo ide iz 1 u X , domaći su posustali a gosti ne daju znake umora"...."ma sigurno ide iz 1 u 2 sve su to prodane duše, samo zamlaćuju narod a u stvari rezultat je dogovoren zbog kladionica"...
:-devil-:

mali off....Zašto imam utisak kao da sedim u kladionici i slušam "kockare" :)D) koji predvidjaju rezultat utakmice u toku..."ma iz 1 u 1 vidiš da vode domaći"..."nema šanse ovo ide iz 1 u X , domaći su posustali a gosti ne daju znake umora"...."ma sigurno ide iz 1 u 2 sve su to prodane duše, samo zamlaćuju narod a u stvari rezultat je dogovoren zbog kladionica"...
:-devil-:

kompletna tema maxcoina, whitecoina, blackcoina je upravo to. ovde se vise nema sta procitati pametno sem u temi hardver za kopanje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno