pa da bude i 0.05 je EXTRAPa ako je tako, delusion vrednost ce biti 1drk = 2 btc???![]()
Bad joke...
Salu na stranu, ovo moze jos mnogo gore verujte mi. Jos uvek je ovo losa isplativost. Kada isplativost bude nerealno visoka tada je vreme za istovar, za sada ja nedam ni komad.
Zao mi je malo sto nisam tu da trgujem, obrnuo bih lepu cifru. Ali nisam proklet, meni je i ovo dosta, pored onoga sto sam iskopao 85 novcica sam kupio i utrostrucila im se vrednost. Trenutno je duplo veca ali ok je![]()
Po slici bi trebalo u jednom trenutku i da se vrati tamo odakle je okrenuo sto ce jako tesko da se desi...
LTC tesko prodajem jer mam plan i drzim se toga. 2x sam pukao i novcici su mi prepolovljeni i zato moram da budem jako disciplinovan da nebih rizikovao i ono sto imam. Sitnice resavam usput ali master plan ne menjam. I ako imam problem, to je moj problem. Nisam opasan po okolinuImas ti shlifa da pogodis novcic. Jedino je problem sto se emotivno vezujes za novcice i vrlo tesko prodajes.
malo pre sam računao. ko je kopao i štekao od kraja februara do danas, pri difu od 3000 bi mu trebalo grubo oko 6 godina da duplira ono što ima :dMa ne isplati se ulagati u rudnik nego kupiti novcice. sa 30 mhs-a trenutno mozes iskopati 2 DRK coina, smesno.A diff moze samo jos gore da ide....
Ja i dalje smatram da je drk djubre...a shvatice i masa kad dev-ovi izbace "optimizovaniji" miner,pa kad lagano krenu da dumpuju onih 1,5 milion sto su iskopali u prvih par dana itd. To sto pruza anonimnost ne predstavlja nista posebno,to imaju i bytecoin i monero,a njihov potencijal ce tek doci do izrazaja. A sto se maxa tice, tek ce biti pump za njega,samo polako.Neeeeeka, samo ti zezaj
Kamo srece da su me slusali oni sto su u max spucali sve. Pisao sam i tamo i jos se ljute na mene. ***, moram nekada da natrljam i ja na nos za sve sto mi se smeju i misle da sam ******![]()
malo pre sam računao. ko je kopao i štekao od kraja februara do danas, pri difu od 3000 bi mu trebalo grubo oko 6 godina da duplira ono što ima :d
jednostavno: broj godina za dupliranje = br.novcica koje posedujete / ( 365 * br. novčića koje dnevno iskopate)
imaš sve promenljive, pa ubaci u formulu tih tvojih ~ 2 DRKa dnevno, pa sračunaj koliko si mogao imati(ako već i nemaš toliko) Sa tom snagom da si konstantno kopao imao bi oko 4k darkova :guitar:
mali off....Zašto imam utisak kao da sedim u kladionici i slušam "kockare"D) koji predvidjaju rezultat utakmice u toku..."ma iz 1 u 1 vidiš da vode domaći"..."nema šanse ovo ide iz 1 u X , domaći su posustali a gosti ne daju znake umora"...."ma sigurno ide iz 1 u 2 sve su to prodane duše, samo zamlaćuju narod a u stvari rezultat je dogovoren zbog kladionica"...
:-devil-:
http://hardware.benchmark.rs/hardware_vesti/gigabyte_priprema_geforce_gtx_750_ti_black_edition
Trebali su DARK verziju da izbace... Jeftini ubica 280x x11 karti....
A ko vas tera da čitate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari