Pa bitno je. Ako btc ode na 1000$ i taj novcic ce vredeti duplo vise u novcanim jedinicama. To je para na paru 🙂
realno govoreći, pošto je opet sve stalo sa rastom i to toliko da izgleda nema novca da se pumpa više od jednog novčića, ne verujem da će to da se desi (BTC 1000 $ u skorije vreme), sem ako opet ne ponovimo priču da neko jako jak treba da uleti u celu priču sa kriptovalutama..
kad se naprimer pumpa DRK ovigh dana, sve ostalo pada ili stagnira, pa pa čak i BTC stagnira - to pokazuje koliko opet fali sveže love u celoj ovoj priči.. to malo svežeg kapitala se samo preliva sa novčića na novčić.
Naravno jako dobra stvar je da se BTC u zadnje 3 nedelje lepo drži i pored svih onih srnja oko Kine. jer naravno on i jeste najbitniji. ali Volume je prilično jadan, i stavr koja me ponovo brine je da se na dan iskopa više BTC-a od prosečnog Volume-a NA Bitstampu.. not good :/
taj neko, neka velika kompanija kao E-bay bi mogla ako je pametna i ako već oće da uleti u Kripto, da uleti u mnogo bolje i i modernije od BTC-a, a to DRK i mnoge druge valute i jesu.
Naravno BTC je i dalje OGROMAN u poređenju sa svime ostalim.
mene kao pojedinca koji gleda da zaradi na berzi, opet ponavljam mnogo više raduju konstatni skokovi i padovi određenih valuta.. tu su pare
😉
naravno i ovo što se desilo sa DRK-om u zadnjih par dana je sjajno.. mislim da će nastaviti da raste.. lično ću ga kupiti kad bude opet oko 0.010 jer bi trebalo da ode preko 0.017 opet..