Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Ja sam se ozbiljno potpalio za te 750ti jer su preko ~110-115e a kartice kidaju kako rade u X11, SHA3 i Scrypt Jane. U Skripti nisu lose, u rangu sa 7790 ali manje trose.

7 takvih ubosti na plocu i sa 30e napajanjem zavrsiti posao. :)

Ali sam odustao od ulaganja u rudnik, barem za sada. Najverovatnije cu kupovati novcice i stekati ih, po meni bolja solucija pogotovo sad sto su cene smesne kod vecine novcica.

Poslednja izmena:
Ma ne isplati se ulagati u rudnik nego kupiti novcice. sa 30 mhs-a trenutno mozes iskopati 2 DRK coina, smesno.A diff moze samo jos gore da ide....

24 Hr High
0.01295688

ozbiljan napad na ltc... :)

Da,da na to sam mislio...ako ovako nastavi...bice svasta, mada meni ovo izgleda kao balon...Napumpana cena za kratko vreme...

Au 0.0175 je novi high. Ovo se ozbiljni kitovi igraju.

Ovo je realna cena imajuci u vidu kojom tezinom se DRK kopa. Mogao bi dif malo da opadne da nakopamo jos malo darka jer ce uskoro i LTC da prevesla. Kud sam juce prodao 55 DRK-a za 0,0076, izgubim blizu 200e za 24h :wall:

Kad svi nagadjamo aj malo i ja,mozda je ovo priprema da LTC skoci jer je apsurdno da ga DRK stigne, ili ako kitovi ne misle da ugase LTC jer im ne odgovara sto je vidljiv a sa DRKom su nevidljivi sto se tice transakcija. Evo uskoro 8K za LTC pa ce da se razmisljamo sta kopati, oce li ovaj guiminer da izbaci zakrpu za DRK da ne bijem mnogo glavu. @Saj ti si dobro odigro ovo poluvreme e sad drugo to cemo da vidimo

Pa svaki put očekujemo pad a on ode 20-50% gore.
Evo sad sam se smorio jer sam sinoć postavio sell order na 0.0149 misleći da nema šanse to da stigne (to je bilo sinoć kad je probio 0.01 pa smo svi očekivali da ljosne).
Nisam prodao neku količinu - 20 kom ali do sada sta god sam prodao lep fail je bio.
Imao sam 120 novčića do juče i sve što sam prodao u međuvremenu je bila loša odluka.

Ima li neko wallet za dark koji se sinhronizuje uredno?

Pa svaki put očekujemo pad a on ode 20-50% gore.
Evo sad sam se smorio jer sam sinoć postavio sell order na 0.0149 misleći da nema šanse to da stigne (to je bilo sinoć kad je probio 0.01 pa smo svi očekivali da ljosne).
Nisam prodao neku količinu - 20 kom ali do sada sta god sam prodao lep fail je bio.
Imao sam 120 novčića do juče i sve što sam prodao u međuvremenu je bila loša odluka.

I ja sam ocekivao pad i kad god postavim buy on ode gore a nesto nisam za kupovinu po ovoj cijeni jer mi je suvise rizicno. Previse brzo ovo ide gore moglo bi da bude kao sa BC.

Ovo je realna cena imajuci u vidu kojom tezinom se DRK kopa. Mogao bi dif malo da opadne da nakopamo jos malo darka jer ce uskoro i LTC da prevesla. Kud sam juce prodao 55 DRK-a za 0,0076, izgubim blizu 200e za 24h :wall:
Kako možeš da izgubiš nešto što nisi ni imao? ;)
Mislim da mnogo ljudi kida živce sa razmišljenjem tipa: "e da nisam....ili eh, da sam.....". Ukoliko ste prodajom xyz novčića dobili 30-50% više nego da ste kopali LTC znači da ste fino zaradili a to "mogao sam i više" zaboravite ili ćete ostati rano bez živaca. Lakše je ubosti veća-manja na poker aparatu (gde 40-60% ide gazdi) nego ovde pogoditi koliko će novčić ići gore (ili dole).

evo sad pada mega ljus :) 0.0130

Poslednja izmena:
Fascinantno je kako izostaje već po koji put fenomen "panic sell". Ovo je definitivno bio pump, ali mislim da su se i oni koji su ga vodili sigurno iznenadili sa verom koju ljudi polažu u DRK. :D

Obratite pažnju na volume i setite se koliko smo se čudili kad je Blackcoin prešišao volume od LTC-a.
E pa sad Darkcoin ima šanse da prešiša BTC volume - trenutno $ 5,134,194!

Kapiram da je do 0.007-8 bila redovna kupovina a vec nakon toga su se ukljucili i pumperi... Videcemo gde ce sada stati...

nema shta, vracamo se nazad.
do sutra uveche ako ovako nastavi stize ltc :D

Ovo se na mintpalu izgleda istresao onaj baja od 400 btc :D bogami lepo je momak obrnuo

ja sam kupio 10 komada po ceni od 0.00591100 i danas jos 7,8 komada po 0.01174010 mislio sam da sam pogresio , medjutim izgleda da nisam :)

Gde smo sada? :)

BI9eTJ2CMAARsCn.jpg

PS. I mreža je fino skočila što je dobro!

drk hashrate is 67,620 MH/s of 320,728 total MH/s (21.083%)

Poslednja izmena:
Imajte u vidu da je trecina svih dosad iskopanih DRK iskopana u prvih 8 sati i da neko ima masivne kolicine novcica, ako krene da istresa reagujte munjevito.

@omnik
Sad u bulltrapu.

Ili return to normal, a bulltrap je bio na 0.01. :)

Toliko je skočio da mu i pad traje dugo! :d
Ne ide šljas-tras ko kod normalnih novčića!

Ali ko zna... Lomi se. Iako je i to deo klasičnog scenario pump-a.

Poslednja izmena:
sto ste pesimisti ja nemam nesto mnogo DRK-a ali mogu da vam pozelim da ovo bude :" First Sell Off"!!

Definitivno smrducka da će opako dole uskoro.
Mada "he also said that one day millwall will win the cup" :)

Nazad
Vrh Dno