Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

pustio desk u kome je 1X7950 iz prve sa ovim batom sto je SAJ predlozio i sve radi super 1.72Mh @ 1000/1250, malo prilagodio bat i pustio rig sa 3X5850 i radi sasvim OK ALI zato ovaj rig sa 4X7950 startuje i krene da radi ali baca samo HW greske ?? WTF jel imao jos neko ovakvih problem a???

Ko mene sljakaju sve masine s istim podesavanjima. Probaj necija podesavanja iznad mog posta. Jesi siguran da ti je miner dobar?

1.81 je premala razlika, necu uopste ni da dizem klokove i napon zbog toga.

Ko mene sljakaju sve masine s istim podesavanjima. Probaj necija podesavanja iznad mog posta. Jesi siguran da ti je miner dobar?

pa isti sam upotrebio u sva tri racunara, samo u treci nece da radi iz nekog razloga, sve lepo pokazuje, mislim na snagu kartica oko 1.7 Mh ali nece da baci ni jedan share sve same HW greske...

sutra , jutro je pametnije od veceri ... :)

[SAJ je napisao(la):
ber Kurajber;3727218]Ko mene sljakaju sve masine s istim podesavanjima. Probaj necija podesavanja iznad mog posta. Jesi siguran da ti je miner dobar?

1.81 je premala razlika, necu uopste ni da dizem klokove i napon zbog toga.

Na istom naponu sam mislio , meni asuske rade na 1,043v sa tim podesavanjima

i tako gremlini su se desavali svima pa sam izgleda i ja dosao na red :d

drk.jpg

znaci eto tu se vidi bat fajl sa podesavanjima , u pitanju su 4X7950 i ni jedna ne baca serove sve same HW greske, u istom tom kompu pustim cgminer i radi LTC bez problema i po 25 miliona serova bez da pukne, al ovo bogami nesto ....

i tako gremlini su se desavali svima pa sam izgleda i ja dosao na red :d

Pogledajte prilog 140583

znaci eto tu se vidi bat fajl sa podesavanjima , u pitanju su 4X7950 i ni jedna ne baca serove sve same HW greske, u istom tom kompu pustim cgminer i radi LTC bez problema i po 25 miliona serova bez da pukne, al ovo bogami nesto ....

Koja ti je verzija ati drajvera na toj mašini?

Posle kopanja LTC-a obavezan restart da bi se kopao DRK jer LTC hoce da pojede dosta memorije pa ne radi lepo DRK

Ma i posle restarta isto a za verziju drajvera nisam siguran, kad dodjem kuci provericu mada znam da mi je u desku 13.12 i tu radi kako treba a sad u ovom rigu koji je drajver nisam siguran ali je neki stariji sigurno ...

Fino skace cijena drk a moze i fino da se zaradi na ovim oscilacijama. Saj je bio u pravu :) DRK je buducnost.
Kolika je isplativost u odnosu na LTC?

Poslednja izmena:
Vama je svaki novcic novcic buducnosti kada se desava pump :d

Ma i posle restarta isto a za verziju drajvera nisam siguran, kad dodjem kuci provericu mada znam da mi je u desku 13.12 i tu radi kako treba a sad u ovom rigu koji je drajver nisam siguran ali je neki stariji sigurno ...

Mator driver je problem. Zna Apple, kod mene je bio isti problem ;)
Zaboravio sam skroz za to inace bih ti rekao jos sinoc.

Ja sinoc nisam hteo da prodajem ono malo sto imam. Diff je otisao na 832 vec, mnogo se manje kopa i cena je vise manje adekvatna. Bice jako lepo da se cuva ovaj novcic. Uskoro ocekujem jos vecu cenu.

Otkad cena određuje da li je valuta shit ili neshit?

Ja sinoc nisam hteo da prodajem ono malo sto imam. Diff je otisao na 832 vec, mnogo se manje kopa i cena je vise manje adekvatna. Bice jako lepo da se cuva ovaj novcic. Uskoro ocekujem jos vecu cenu.
Najpre ocekuj debeli pad . Da sam na tvom mestu istresao bi kesu ;)

Kako god na lepoj si cifri prodao , sta bi rekao da si prodavao na 0.0013 ?

Vrh Dno