Ko mene sljakaju sve masine s istim podesavanjima. Probaj necija podesavanja iznad mog posta. Jesi siguran da ti je miner dobar?
[SAJ je napisao(la):ber Kurajber;3727218]Ko mene sljakaju sve masine s istim podesavanjima. Probaj necija podesavanja iznad mog posta. Jesi siguran da ti je miner dobar?
1.81 je premala razlika, necu uopste ni da dizem klokove i napon zbog toga.
i tako gremlini su se desavali svima pa sam izgleda i ja dosao na red :d
Pogledajte prilog 140583
znaci eto tu se vidi bat fajl sa podesavanjima , u pitanju su 4X7950 i ni jedna ne baca serove sve same HW greske, u istom tom kompu pustim cgminer i radi LTC bez problema i po 25 miliona serova bez da pukne, al ovo bogami nesto ....
i tako gremlini su se desavali svima pa sam izgleda i ja dosao na red :d
Ma i posle restarta isto a za verziju drajvera nisam siguran, kad dodjem kuci provericu mada znam da mi je u desku 13.12 i tu radi kako treba a sad u ovom rigu koji je drajver nisam siguran ali je neki stariji sigurno ...
Najpre ocekuj debeli pad . Da sam na tvom mestu istresao bi kesuJa sinoc nisam hteo da prodajem ono malo sto imam. Diff je otisao na 832 vec, mnogo se manje kopa i cena je vise manje adekvatna. Bice jako lepo da se cuva ovaj novcic. Uskoro ocekujem jos vecu cenu.
Otkad cena određuje da li je valuta shit ili neshit?
Ma nek bude pada, meni ne smeta. Ja trgovinom necu da se bavim. Cekam neki buduci period.Najpre ocekuj debeli pad . Da sam na tvom mestu istresao bi kesu![]()
Vama je svaki novcic novcic buducnosti kada se desava pump :d
Ma nek bude pada, meni ne smeta. Ja trgovinom necu da se bavim. Cekam neki buduci period.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari