Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Pa bas da je lepa i nije, jedino ako se zadovoljavas mrvicama :D.
Otici ce DRK relativno brzo i na 0,01. Zivi bili pa videli ;)

Poslednja izmena:
nego da li je neko uspeo na Bamtu, smosu, pokrene 5850 da kopa x11

Pa valjda smo naucili da kad krenu ljudi da jasu, to ide dole. Zato se to i radi, da se skrene paznja. Faza kupovine je kad je cena patos i kad niko i ne obraca paznju na coin. Ne znam ko je ovo organizovao, ali po stilu mi lici na Wolonga. Nisam nigde nasao da je on krivac, ali ovo je njegov stil.

Kod mene Dualke 280x daju 2100 MHs na 1070/1500 1.18v
evo ga bat, bez tc i ostalih gluposti, koliko sam provalio nemaju ama bas ikakog efetka....

sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp://drk.coinmine.pl:6090 -u mige.1 -p 1 -I 19 --lookup-gap 2

Mator driver je problem. Zna Apple, kod mene je bio isti problem ;)
Zaboravio sam skroz za to inace bih ti rekao jos sinoc.
u pravu si bio, na tom rigu je bio 13.1 drajver sad kad sam instalirao 13.12 i frameworks 4.5 sve radi bez problema..
hvala jos jednom ...

Kod mene Dualke 280x daju 2100 MHs na 1070/1500 1.18v
evo ga bat, bez tc i ostalih gluposti, koliko sam provalio nemaju ama bas ikakog efetka....
Sa nizim napononom mozes da ides na 1150MHz i 1100mv ;)
sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp://drk.coinmine.pl:6090 -u u -p x -g 1 -w 256 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192
280x i 7970 podesavanja ...

Ako se ne varam postaljen je link ka novom walletu ispod njegovog upita ...
http://darkcoin.io/

Ako stignem postavicu svoj wallet koji radi ...

Uzmi podesavanja od Sajberkurajbera imas ih negde u temi ;)

Jel neko kopa DRK sa procesorom? Skinuo sam 1.2 avx miner sa oficjalnog DRK sajta i sa njim dobijam oko 330khsha sa I5 3570k (default vrednosti), noviju verziju minera 1.3 ne mogu da namestim da radi kako treba. Ovako sam konfigurisao batch fajl za 1.3 miner: minerd -a X11 -o stratum+tcp://drkpool.com:3333 -u micairvas.6 -p x Jel sam nesto treba da promenim kako bi radio kako treba?

sta je sa ovim walletom ,,zvanicnim,, nema sanse da krene da sinhronizuje...

kakav je ovo novcic kad im ne radi wallet sa zvanicnog sajta..

Poslednja izmena:
ustao sad nesto i mogu da kazem da :
nije jos vreme da se sa LTC-a prelazi na DRK
HLADNO MI U STANU !!!! :S:

Jel neko kopa DRK sa procesorom? Skinuo sam 1.2 avx miner sa oficjalnog DRK sajta i sa njim dobijam oko 330khsha sa I5 3570k (default vrednosti), noviju verziju minera 1.3 ne mogu da namestim da radi kako treba. Ovako sam konfigurisao batch fajl za 1.3 miner: minerd -a X11 -o stratum+tcp://drkpool.com:3333 -u micairvas.6 -p x Jel sam nesto treba da promenim kako bi radio kako treba?

U kom smislu ne radi kako treba? Posle -p x dodaj još i -t x , gde je x broj jezgara

Nece uopste da mi krene mining sa 1.3 verzijom, CMD prozor samo blicne i nestane.

Sto znaci da ti nisu dobra podesavanja neki razmak ili -

kao sto to obicno biva wallet sam proradio danas.... onaj isti koji nije hteo juce ceo dan...jos samo da hoce da proradi ovaj www2.coinmine.pl posto za 14 sati kopanja u earnings toji dupla nula... iako workere uredno prikazuje... i samo da pitam je li bolji ovaj pool ili onaj zvanicni drkpool.com

ne znam kako tebi to pokazuje, meni uredno je sve isplaceno

Nazad
Vrh Dno