Šta je novo?

Dark Souls

Sećam ga se, odličan mač, probaću da ga iskamčim od balder vitezova u parishu, taman sam ubio vepra.

Sad vidim da Laito ima A skaliranje već na +14 za DEX dok Klejmor ima C, što je loše. Ja sam ga koristio u prvom prelazu, imao je A skaliranje za INT kad se enchantuje. Inače meni uopšte nije spor, savršeno mi odgovara njegov moveset. Obožavam kad oružje ima probadanje poput helebarde ili tog klejmora, laito koliko se sećam samo secka. A i moram da gulim do blighttowna. Videću još :)
Uchi je za nijansu bolji + dobavljiv u ranoj fazi igre i isto skalira kao i Iaito, a sto se tice piercinga Washing pole je mama, jer je za nijansu duzi od svih katana.
Za DEX bildove katane su jedan od boljih izbora, brze, imaju dobar moove set, ne jedu stamina bar, pogotovu ako se odradi upgrade do +15 gde je DEX skaliranje ocuvano.
Mada, ne bih zanemario ni Estoc, ako si u ranoj fazi igre kao neko prelazno resenje, sjajan piercing hardware :d i jos ga dobijes apsolutno gratis :eyebrows: .

Necu da ubijam onog trgovca, jadno mi je :D Naći ću taj estoc ako je blizu u N.L. Ruins.

Pa ova pocetna magijica ubija one skelete s tanki macici iz prve, s ledja :d
Nego nasao sam 3 vatricu ispod koje je onaj kovac. Nisam naleteo na zvono... *** jel moram da roknem onog zmaja da bi pozvonio?

@psaras
:d, jeste jako je blizu ...Uchija mozes regularno pazariti od Shive kad budes bio u mocvari pod uslovom da si u učlanjen u Šumare for bargan price :d .
@arcibalde
Ides u pogresnom smeru, vrati se za pocetak preko onog mosta kojim si dosao do kovaca, pa nazad u crkvu (imas u njoj 2 lifta koja te vode u firelink shrine), kad dodjes nazad do liftova, .... recimo da su zvona uvek na visini u nekim tornjevima :d

Poslednja izmena:
Ne moraš.

Pa ova pocetna magijica ubija one skelete s tanki macici iz prve, s ledja :d
Nego nasao sam 3 vatricu ispod koje je onaj kovac. Nisam naleteo na zvono... *** jel moram da roknem onog zmaja da bi pozvonio?

Prvo zvono je na crkvi

a sto se tice piercinga Washing pole je mama, jer je za nijansu duzi od svih katana.

slozio bih se ali samo ga vadi duzina. da znas da je duplo tezi od uchigatane (tezina ce ti igrati ulogu kasnije kada budes nabacio tezi armor) a i manje mu je skapiranje sa skillovima.
katane su odlicne isto zbog bleeding damage-a koje nanose cim vezes nekoliko seckanja. isto overi i chaos blade , pravi se od bilo koje normalne katane (nabudzene na +10) i Soul of Quelaag.
losa strana je sto gubis malcice healtha pri svakom udarcu , ali je najbrza katana (mislim na animacije) i nanosi odlican bleeding , ima B skaliranje od dexterity + od humanity (posto je chaos , normalno).
jedno od mojih omiljenih oruzja za low level online borbe , zajedno sa Priscilla's Dagger. :)

ako ispucas onda moras da cekas do sledece vatre ... a dok sedis pored vatre mozes da podesavas magijske slotove. Za broj tih magijskih slotova ima i poseban atribut tamo ... na A nesto, uvek zaboravim.

Naci ces trgovca za magije dole u gradicu, krije se u nekoj od kuca. Posle ce da ode tamo kod one prve vatre. Posle ce se pojaviti jos jedan kojeg isto treba da oslobodis iz jednog kaveza u Senovoj kuli... taj ima jos bolje magije.

Poslednja izmena:
Ako si low level, na pocetku imas Rickert of Vinheim (od koga si verovatno sve pazario), next one... Griggs of Vinheim al ga prvo moras osloboditi iz undead burga al nizih nivoa, sto implicira da si presao minotaura ), kasnije ide i Big Hat Logan koga takodje oslobadjas i to par puta :d , Laurentius se nalazi u depts-ima i takodje ga oslobadjas od kuvara :d (a covek trguje sa pyro stvarima... nisu petarde), mislim da ti je ovo sustina, mada ima ih jos...
@markomaniax
Nisam ni obracao paznju na tezine katana jer drzim da su sve DEX stvari lagane, ne bih ni primetio, hvala :d !
Od svih NPC ova, jedino imam problem da ubijem Prisilu (a tako sam hteo da napravimtu kosu )...

Poslednja izmena:
... prati magijski dmg sa razlicitim stafovima, jer se menja zavisno od INT-a.

Cek stani stoj. Kada me je onaj gavran doneo ja sam otisao gore u onaj burg, zapalio tamo sledecu vatru, pa sam otiso do onog ogromnog mosta, sisao ispod njega posto je onog zmaja prilicno grebalo grlo, popeo se uz onaj toranja ubio (uz mnogo bezanja) onog crnog viteza i ono prasence, otiso dalje i nasao onog kovaca i vatru iznad njega. Sada sam kod te vatre.

Nikoga drugog sem kovaca nisam sreo (ne racunam onog viteza sto uziva u pogledu i onog sta sedi kod zatvorene kapije). Znaci sada treba da se vratim:hair: kod pocetne vatre? Pa ***... Ne znam kako da prodjem one tri svinje dole ispod zmaja... Ovde sve ides pesice a?

imaš prečicu da otvoriš, koja te vodi do druge vatre, oboriš merdevine. A imaš i liftove u crkvi koji te vode direktno do firelink shrine-a (prizemlje crkve). Inače propustio si da obiđeš donji deo Undead Burga gde ti se nalazi dosta stvari, kao i jedan zeznut Boss :D

... ne mogu da se setim, ali mislim da pre onog velikog mosta imas stepenice za donji grad...

Ovde sve ides pesice a?

..imaces posle i teleport, ali sam zaboravio kako se dolazi do njega :/

Poslednja izmena:
kad pričaš sa Solair-om (lik koji gleda u sunce i divi se... ) kreni ka mostu gde je zmaj, kad staneš na početak mosta imaš luk iznad tebe, pogledaj desno (pod pretpostavkom da gledaš ka zmaju), tu su vrata koja vode u Lower Burg.

Gledao sam malo juce neki strim, lik radio speed run... presao igru za 1h 26min, sa svim bossovima, na kraju bio level 64.
I jos kad videh sta sam sve propustio... :)

Speedrun-ovi su možda i najgluplja stvar vezana za ovu igru.

@Archi

Inače kad budeš u prostoriji ispod mosta (kod zmaja ispod sredine mosta) istraži je dobro, pre nego što izađeš imaš stepenice na dole i na kraju su merdevine koje treba da šutneš i tako otvaraš prečicu do druge vatre

Poslednja izmena:
Kontam da ljudi koji su je presli X puta nemaju sta pametnije da rade. Zna svaki cosak, kamen, ivicu, tajming neprijatelja...

Pa da, što reče neko, DS se vrti oko matrice i šeme, jednom kad provališ sve - vladaš

@Archi

Inače kad budeš u prostoriji ispod mosta (kod zmaja ispod sredine mosta) istraži je dobro, pre nego što izađeš imaš stepenice na dole i na kraju su merdevine koje treba da šutneš i tako otvaraš prečicu do druge vatre
Ma uradio sam to, sada sam naso onaj lift u crkvi sto me vraca na pocetnu lokaciju. LOL. Lepo su dizajnirali oni ovo, svidja mi se. Racunaju, covek ne zna gde da ide pa ako se zezne moze lepo da se vrati na pocetak. ***, pravo remek delo. Igra me je stvarno odusevila. Jedino, nikako taj parry da savladam. Lemaju me samo tako, punim ih samo magijama... mada ono, wiz sam majku mu :d

Poslednja izmena:
Ma uradio sam to, sada sam naso onaj lift u crkvi sto me vraca na pocetnu lokaciju. LOL. Lepo su dizajnirali oni ovo, svidja mi se. Racunaju, covek ne zna gde da ide pa ako se zezne moze lepo da se vrati na pocetak. ***, pravo remek delo. Igra me je stvarno odusevila. Jedino, nikako taj parry da savladam. Lemaju me samo tako, punim ih samo magijama... mada ono, wiz sam majku mu :d

Parry je super koristan ali za PvE možeš i bez njega. Tako da nemoj da forsiraš. Nivoi su dizajnirani tako da uvek imaš prečice koje se otvaraju kad jednom pređeš deonicu (da bi se lakše vratio nazad) ali ih treba pronaći samo.

da, a ima i puno skrivenih lokacija...
kao npr. kod tog lifta ako si primetio - postoji medjusprat, a lift tu ne staje...

Poslednja izmena:
.. nisam ni ja isprve...
vozikao sam se jedno 10x gore-dole dok konacno nisam odlucio da vidim sta tu ima.

Poslednja izmena:

Tek ćeš da vidiš kakav je level dizajn. Sve lokacije su spojene u jednu celinu tj. do svake možeš doći na više načina.

Pa sada kao ocu da idem dole od one pocetne lokacije de sedi onaj smoreni tip i... Oni skeleti nisu normalni ***! Ma daj!!! AGHHH!!! Ako nisam zaginuo jedno 20 puta od njih. Prvo ubijem ona prva dva sto se dizu, pa onda druga dva, na ivici, pa onda jos dva, pa onog velikog i onda mi dodje jedan veliki i dva (ili tri) mala. Ma daj! Imam Helberd ali *** mali dmg im pravi.

Pa sada kao ocu da idem dole od one pocetne lokacije de sedi onaj smoreni tip i... Oni skeleti nisu normalni ***! Ma daj!!! AGHHH!!! Ako nisam zaginuo jedno 20 puta od njih. Prvo ubijem ona prva dva sto se dizu, pa onda druga dva, na ivici, pa onda jos dva, pa onog velikog i onda mi dodje jedan veliki i dva (ili tri) mala. Ma daj! Imam Helberd ali *** mali dmg im pravi.

Izbegavaj ih još si low lvl za tu zonu...

Nazad
Vrh Dno