Kako ne moze? Pa eno ti braon +5 pa se spustis na plavo +5 i na kraju odes na drecavo plavo +5 :dPogledajte prilog 134112
Ovo će ti pomoći, ne može sve to na jednom oružju da se izvede, ili - ili. Najbolje skaliranje za INT imaju enchantovana i magic oružja.
Uchi je za nijansu bolji + dobavljiv u ranoj fazi igre i isto skalira kao i Iaito, a sto se tice piercinga Washing pole je mama, jer je za nijansu duzi od svih katana.Sad vidim da Laito ima A skaliranje već na +14 za DEX dok Klejmor ima C, što je loše. Ja sam ga koristio u prvom prelazu, imao je A skaliranje za INT kad se enchantuje. Inače meni uopšte nije spor, savršeno mi odgovara njegov moveset. Obožavam kad oružje ima probadanje poput helebarde ili tog klejmora, laito koliko se sećam samo secka. A i moram da gulim do blighttowna. Videću još![]()
Pa ova pocetna magijica ubija one skelete s tanki macici iz prve, s ledja :d
Nego nasao sam 3 vatricu ispod koje je onaj kovac. Nisam naleteo na zvono... *** jel moram da roknem onog zmaja da bi pozvonio?
a sto se tice piercinga Washing pole je mama, jer je za nijansu duzi od svih katana.
Ovde sve ides pesice a?
Ma uradio sam to, sada sam naso onaj lift u crkvi sto me vraca na pocetnu lokaciju. LOL. Lepo su dizajnirali oni ovo, svidja mi se. Racunaju, covek ne zna gde da ide pa ako se zezne moze lepo da se vrati na pocetak. ***, pravo remek delo. Igra me je stvarno odusevila. Jedino, nikako taj parry da savladam. Lemaju me samo tako, punim ih samo magijama... mada ono, wiz sam majku mu :d@Archi
Inače kad budeš u prostoriji ispod mosta (kod zmaja ispod sredine mosta) istraži je dobro, pre nego što izađeš imaš stepenice na dole i na kraju su merdevine koje treba da šutneš i tako otvaraš prečicu do druge vatre
Ma uradio sam to, sada sam naso onaj lift u crkvi sto me vraca na pocetnu lokaciju. LOL. Lepo su dizajnirali oni ovo, svidja mi se. Racunaju, covek ne zna gde da ide pa ako se zezne moze lepo da se vrati na pocetak. ***, pravo remek delo. Igra me je stvarno odusevila. Jedino, nikako taj parry da savladam. Lemaju me samo tako, punim ih samo magijama... mada ono, wiz sam majku mu :d
Jesam ali nisam iskocioda, a ima i puno skrivenih lokacija...kao npr. kod tog lifta ako si primetio - postoji medjusprat, a lift tu ne staje...
Ma uradio sam to, sada sam naso onaj lift u crkvi sto me vraca na pocetnu lokaciju. LOL. Lepo su dizajnirali oni ovo, svidja mi se. Racunaju, covek ne zna gde da ide pa ako se zezne moze lepo da se vrati na pocetak. ***, pravo remek delo. Igra me je stvarno odusevila. Jedino, nikako taj parry da savladam. Lemaju me samo tako, punim ih samo magijama... mada ono, wiz sam majku mu :d
Pa sada kao ocu da idem dole od one pocetne lokacije de sedi onaj smoreni tip i... Oni skeleti nisu normalni ***! Ma daj!!! AGHHH!!! Ako nisam zaginuo jedno 20 puta od njih. Prvo ubijem ona prva dva sto se dizu, pa onda druga dva, na ivici, pa onda jos dva, pa onog velikog i onda mi dodje jedan veliki i dva (ili tri) mala. Ma daj! Imam Helberd ali *** mali dmg im pravi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari