Šta je novo?

Dark Souls

Pa igraj na bilo kom gamepadu i neces imati nikakvih problema sa kamerom.
Kad ne lockujes protivnika imaces kontrolu nad kamerom.

@duck nije pao, jednom sam samo pregazio igru. Drugi put sam se smorio sa invaderima citerima pa sam batalio na neko vreme ali sam izgubio sejvove nekako. Sad lagano gradim dex piromansera, ukrao sam klejmor od hellkite-a i krecem u osvetu. :D

... (odnosno vezbam parry sa onim ripose ili-kako-se-vec-pise) sa mostica dole na onu terasu, gde te savata crni vitez u onom hodniku koji vodi na tu terasu. Uspeo sam da vezem dva parry na njega i da sam vezo treci popio bi on pod umesto mene Bem li ga nikako da potrefim parry za onaj njegov napad macem kada ti ga zabije u stomak... Aghhhhhh....

ja sam tog crnog viteza izvukao u onu kulu pa sam ga gadjao odozgo sa platformi izmedju spratova. Ovako meele mi je izgledalo kao nemoguca misija... nisam ni pokusavao.

Poslednja izmena:
ja sam tog crnog viteza izvukao u onu kulu pa sam ga gadjao odozgo sa platformi izmedju spratova. Ovako meele mi je izgledalo kao nemoguca misija... nisam ni pokusavao.

Ma vezao sam na kraju i 4 parry-ja ali izgleda da treba peti a mozda i sesti. Gledao samo video tutorijal za parry, neki vegeta lik je radio, decko igra ko zmaj. Znaci ne postoji udarac kojem on ne moze da parira. Cek da nadjem video.

E onda sam uzeo i gleduckao malo njegove ostale snimke. Brateeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Nego, nisam daleko odmako tu se muvam po tom gradicu treba da nadjem ono zvono, i divim se kako je dizajniran nivo. Covece koja kompleksnost, ono ladno mozes da se izgubis :d

Poslednja izmena:
Ja sam se peglao sa tim vitezom prsa u prsa. Ostali smo na minimumu healtha oboje, kruzimo jedan oko drugog a ni jedan ne sme da udari :D neverovatan fajt, kao u nekom filmu,ruke su mi se posle tresle pola sata...odvratan je taj vitez jer dolazi na pocetku dok si jos neiskusan, satre te iz jednog udarca i ubije volju za igranjem a baklja skroz nazad... Mada je i Havel odma' tu ako imas master key :)

Poslednja izmena:
Meni je prvi BK bio nemoguć sve dok nisam nabavio prvi, običan halberd, sa njim lagano. kad krene slash izmakneš se u nazad van dometa, čim završi animaciju "boc" i tako do kraja. Može i pary i backstab ako si iskusan, ja nisam bio :D

Havela ubiti obavezno zbog prstena!

Ubih viteza muahahahahahahahahahahahah s onim pocetnim daggerom :d

Pfff ne respawnuje se vise ne mogu da vezbam parry na njemu :(

On ti dođe kao mini boss a oni se ne respwnuju isto kao level boss-evi. Imaš ih još. U undead Parishu imaš jednog na vrhu kule. Imaš ih i kad se vratiš nazad u Undead Asylum. Pa probaj :D

A pary vežbaj na onim prvim zombijima kad kreneš sa Firelink Shrine-a gore uz stepenice.

Poslednja izmena:
I ne moraš da pariraš svaki napad, određeni su vrlo teški za pariranje, takve blokiraš i čekaš da neprijatelj iskoristi neki drugi napad.

... ja u igri nisam uopste koristio pariranje, ni stit... a izgleda bas zanimljivo. Na onom klipu kao da ovi ostali ne mogu da ga udare dok je u parry animaciji?

Ma ja sam vec kod druge vatre na onoj novoj mapi. Tu vezbam parry na onim skeletima. Kad skelet pukne i ode u onaj frenzi ne mogu da ga parry. Ove ostale sam uspeo makar jednom, sada vezbam tajming. Sada mi je zao sto sam roknuo viteza da sam znao da se nece respawnovati ne bih ga bocnuo taj zadnji put. Al covece koja sadisfakcija :smoke:

... ja u igri nisam uopste koristio pariranje, ni stit... a izgleda bas zanimljivo. Na onom klipu kao da ovi ostali ne mogu da ga udare dok je u parry animaciji?
Ma da bre ludak jedan si video kako je merio vreme koje je potrebno za animaciju pocetka parry i onda recovery time parry. A parry covek radi savrseno.

Poslednja izmena:
Parry je extra fora. Ali jedna greška dođe lako glave, tako da ga primenjujem samo na slabijim protivnicima.

parry vam je obavezno gradivo za borbu online, narocito ako imate odgovarajucu opremu. na primer , dex buildovi to najbolje koriste , posto imaju stats za thief`s knife koji ima critical multiplier 1.46 koliko se secam. Nikad se ne koristi kao primarno oruzje , vec kao sekundarno , tako da vest igrac moze da zada u toku borbe parry , zameni primarno oruzje za thief`s knife i uradi critical. Jos ako koristi Hornet Ring i/ili Leo Ring (koji uprkos losem opisu , menja critical animaciju sa trusting macevima) ... nagrabusili ste ga :)

Ma ja sam vec kod druge vatre na onoj novoj mapi. Tu vezbam parry na onim skeletima. Kad skelet pukne i ode u onaj frenzi ne mogu da ga parry. Ove ostale sam uspeo makar jednom, sada vezbam tajming. Sada mi je zao sto sam roknuo viteza da sam znao da se nece respawnovati ne bih ga bocnuo taj zadnji put. Al covece koja sadisfakcija :smoke:

Ma da bre ludak jedan si video kako je merio vreme koje je potrebno za animaciju pocetka parry i onda recovery time parry. A parry covek radi savrseno.

Ako hoćeš sadomazo vežbu pariranja siđi kod Havel-a :D

Sad lagano gradim dex piromansera, ukrao sam klejmor od hellkite-a i krecem u osvetu. :D

Spor je Claymore za DEX buildove, ja sam od njega odustao čim sam nabavio Iaito, a posle Great Scythe-a i Balder Side Sworda nisam više ni pomišljao na njega. Od armora ti preporučujem Elite Knight Armor, lako se nabavlja, upgraduje, super izbalansiran i lepo izgleda. Sa njim sam prešao igru bez problema, Artorias je pao iz trećeg pokušaja bez ikakve pomoći.

archi idi do undead parisha i tamo farmuj one balder viteze dok ti ne padne njihov mac, taj je najbolji za parry.

Premali mu je drop rate, trebaće mu mnogo sreće.

EDIT: Ima 2 vrste viteza, treba mu onaj sa malim štitom.

Poslednja izmena:
Ljudi ja sam tek kod druge vatre u Undead Burg gore. tj. prva vatra kada odem gore. G@W nemam pojma gde je to :d Jel blizu tog mesta gde sam ja?

Naso sam onog undead prodavca i uzeo kljuc od njega, mislim da ce dobro doci. Sada planiram da kupim od njega onu torbu bez dna samo ne znam da li se isplati?

Nadjoh, ne u igri vec na ovoj slici. Tu mogu da stignem pre nego sto se bijem sa bossom? Nije lose ovo vezbanje parry nakupilo se dusa za 14 levela :d
http://www.kouryakubo.com/darksouls_en/UndeadBurg.html
Procito, znaci more boss da se rokne. Meh. Bem ti ovaj wiki, ne volem spoilere....

Poslednja izmena:
Obavezno kupi torbu, nakupiće se dosta stvari koje ne želiš stalno da nosiš a inventar postane nepregledan. Kupi i ono čudo za popravku opreme.

Aha hvala. Ju popravka opreme mislim da sam nacisto istupeo ovaj dagger :D
Jedno glupo pitanje. Jel moze oprema da se prodaje? Onaj mrtvak s nosom samo prodaje ne kupuje baxuz jedan nista.

pojavice se posle u igri jedna drevna dzinovska zmija pa kod nje zamenis za duse sve to sto ti ne treba.

edit; pazi da slucajno ne roknes nekog od bitnijih npc-ova jer nema upisa.

Poslednja izmena:
Kada se oruzje skalira sa vise stats odjednom ti bonusi se medjusobno sabiraju ili se racuna samo najveci/najjaci?

Kako bre da slucajno roknem NPC? LOL :d

Poslednja izmena:
^iznenadio bi se koliko "genijalaca" ima cak i u ovoj igri.. :d

mislim da je to sada sa npc-ovima izmenjeno , moci ces da ih roknes jednom (sa jacim oruzjem) ili nekoliko puta sa slabijim pre nego sto im pokidas zivce :p

Kako bre da slucajno roknem NPC? LOL

... ja sam slucajno ubio neku ribu dole u katakombama... mrak bio ***. Posle su me napali njeni telohranitelji pa sam morao sve da ih pobijem.
I jos onog ucitelja piromansera, ali taj je hteo da mi uzme neki spel koji sam dobio od chaos covenanta...

I onog lika dole u New Londo... tu sam imao puno srece jer kako sam posle citao lako sam mogao da propustim neki bitan kljuc.

Killing Ingward early on the PC version can sometimes result in a glitch where he will not drop the key to the seal, rendering that save useless because the key can then be obtained no other way.

... kad izgleda kao jedan od kripova:
ingward.jpg

Poslednja izmena:
Hhahahahahahhahaha odlicno.

Nego sto se unapredjivanja tice, koliko sam ja video ide se +5 Raw, pa onda +5 Magic i na kraju +5 Enchanted kako bi se najbolje skaliralo sa INT statom? Koliko sam procitao, soft cap svega je manje vise na 50 e ali da li postoji soft cap za skaliranje s oruzjem ili ne?

Spor je Claymore za DEX buildove, ja sam od njega odustao čim sam nabavio Iaito, a posle Great Scythe-a i Balder Side Sworda nisam više ni pomišljao na njega. Od armora ti preporučujem Elite Knight Armor, lako se nabavlja, upgraduje, super izbalansiran i lepo izgleda. Sa njim sam prešao igru bez problema, Artorias je pao iz trećeg pokušaja bez ikakve pomoći.

Sad vidim da Laito ima A skaliranje već na +14 za DEX dok Klejmor ima C, što je loše. Ja sam ga koristio u prvom prelazu, imao je A skaliranje za INT kad se enchantuje. Inače meni uopšte nije spor, savršeno mi odgovara njegov moveset. Obožavam kad oružje ima probadanje poput helebarde ili tog klejmora, laito koliko se sećam samo secka. A i moram da gulim do blighttowna. Videću još :)

ja sam bio nabudzio helebardu na +5 ench. Ima A skaliranje na INT-u mislim od +4 ench.

Kada se oruzje skalira sa vise stats odjednom ti bonusi se medjusobno sabiraju ili se racuna samo najveci/najjaci?

Kako bre da slucajno roknem NPC? LOL :d

Skalira i sa jednim i sa drugim. Ako se dobro sećam klejmor ima c skaliranje i str i dex , pa je odličan za takve buildove.

Hhahahahahahhahaha odlicno.

Nego sto se unapredjivanja tice, koliko sam ja video ide se +5 Raw, pa onda +5 Magic i na kraju +5 Enchanted kako bi se najbolje skaliralo sa INT statom? Koliko sam procitao, soft cap svega je manje vise na 50 e ali da li postoji soft cap za skaliranje s oruzjem ili ne?

smaller-guide.jpg

Ovo će ti pomoći, ne može sve to na jednom oružju da se izvede, ili - ili. Najbolje skaliranje za INT imaju enchantovana i magic oružja.

Poslednja izmena:
@psaras
Možeš i da uzmeš Uchigatanu ako ubiješ merchanta u Undead Burgu
Balder S.S. ima skoro isti moveset kao Claymore samo je mnogo brži, stvarno je odličan. Ja sam ga nažalost dobio jako kasno, tek posle Great Scythe-a pa ga nisam puno koristio ali baš mi se svideo.

Nazad
Vrh Dno