... (odnosno vezbam parry sa onim ripose ili-kako-se-vec-pise) sa mostica dole na onu terasu, gde te savata crni vitez u onom hodniku koji vodi na tu terasu. Uspeo sam da vezem dva parry na njega i da sam vezo treci popio bi on pod umesto mene Bem li ga nikako da potrefim parry za onaj njegov napad macem kada ti ga zabije u stomak... Aghhhhhh....
ja sam tog crnog viteza izvukao u onu kulu pa sam ga gadjao odozgo sa platformi izmedju spratova. Ovako meele mi je izgledalo kao nemoguca misija... nisam ni pokusavao.
Ma da bre ludak jedan si video kako je merio vreme koje je potrebno za animaciju pocetka parry i onda recovery time parry. A parry covek radi savrseno.... ja u igri nisam uopste koristio pariranje, ni stit... a izgleda bas zanimljivo. Na onom klipu kao da ovi ostali ne mogu da ga udare dok je u parry animaciji?
Ma ja sam vec kod druge vatre na onoj novoj mapi. Tu vezbam parry na onim skeletima. Kad skelet pukne i ode u onaj frenzi ne mogu da ga parry. Ove ostale sam uspeo makar jednom, sada vezbam tajming. Sada mi je zao sto sam roknuo viteza da sam znao da se nece respawnovati ne bih ga bocnuo taj zadnji put. Al covece koja sadisfakcija :smoke:
Ma da bre ludak jedan si video kako je merio vreme koje je potrebno za animaciju pocetka parry i onda recovery time parry. A parry covek radi savrseno.
Sad lagano gradim dex piromansera, ukrao sam klejmor od hellkite-a i krecem u osvetu.![]()
Kako bre da slucajno roknem NPC? LOL
Killing Ingward early on the PC version can sometimes result in a glitch where he will not drop the key to the seal, rendering that save useless because the key can then be obtained no other way.
Spor je Claymore za DEX buildove, ja sam od njega odustao čim sam nabavio Iaito, a posle Great Scythe-a i Balder Side Sworda nisam više ni pomišljao na njega. Od armora ti preporučujem Elite Knight Armor, lako se nabavlja, upgraduje, super izbalansiran i lepo izgleda. Sa njim sam prešao igru bez problema, Artorias je pao iz trećeg pokušaja bez ikakve pomoći.
Kada se oruzje skalira sa vise stats odjednom ti bonusi se medjusobno sabiraju ili se racuna samo najveci/najjaci?
Kako bre da slucajno roknem NPC? LOL :d
Hhahahahahahhahaha odlicno.
Nego sto se unapredjivanja tice, koliko sam ja video ide se +5 Raw, pa onda +5 Magic i na kraju +5 Enchanted kako bi se najbolje skaliralo sa INT statom? Koliko sam procitao, soft cap svega je manje vise na 50 e ali da li postoji soft cap za skaliranje s oruzjem ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari